M MR_X OP ⭐ 18y 17 yil once #1 bu hatanın nedeni nedir arkadaşlar yardım lütfen Dosyalar (1) 2jd2738.jpg 29.1 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
_ _RockLee_ ⭐ 18y 17 yil once #2 Oyunu sil tekrar yuklemi dene bakim D: salladım ama D: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MassiveAttack ⭐ 19y 17 yil once #3 Oyunu sil tekrar yuklemi dene bakim D: salladım ama D:Sallamayalım lütfen..----http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=enİndir, kur ve yeniden başlat. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MR_X OP ⭐ 18y 17 yil once #4 İndirdim Olmuyo Arkadaşlar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MR_X OP ⭐ 18y 17 yil once #5 Acil Yardım Lütfen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XER0 ⭐ 19y 17 yil once #6 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9B2DA534-3E03-4391-8A4D-074B9F2BC1BF&displaylang=enbunu denermisin bu 2008 versiyonu... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K klavben_1 ⭐ 18y 17 yil once #7 denedim gene olmadı allah aşkına yardım edin kafayı yiyecem yoksa TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K klavben_1 ⭐ 18y 17 yil once #8 olmuyor arkadaşlar admin veya modlar yardım edin lütfen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _HaNNiBaL_ ⭐ 19y 17 yil once #9 Ekran Kartını Güncelledin Mi ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MR_X OP ⭐ 18y 17 yil once #10 güncelledim ama ekran kartımın modelini bilmiyorum yanlılşta yapmış olabilirim msn adresini verir misin bi yüz yüze konuşsak yardımcı olsan? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil