bende hp laptop windows vista var, ve ag botu kullaniyorum. ben 2 ci cari acmak istiyorum ama olmuyor. loaderi koyuyorum 1 le giriyorum 2 ci acarken dc yiyo bana ltf yardim edin vista ile nasil cift car acabilirim???
lütfen acil yardim..... tüm masterlere saygilar
Acil yardim ltf bütün masterler
· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
bunun wista ile değil agbot ile ilgisi var agbot 2.charı acmanı engeller agbotu kullanmadan laoder kullanarak sorunsuz cift char acarsn...!
cevap verilmiş.
Nasıl yaparsın?
Önce testesteron modumuzu alıyoruz, media patchi geri yapıyoruz.
önce nuconnector, sonra agbot en sonundada loader ı aç ama içinde redirect IP kısmı var, ona bas.
2. charı açmak içinde sadece loader ı aç redirect IP yi kapa ve load et.
Nasıl yaparsın?
Önce testesteron modumuzu alıyoruz, media patchi geri yapıyoruz.
önce nuconnector, sonra agbot en sonundada loader ı aç ama içinde redirect IP kısmı var, ona bas.
2. charı açmak içinde sadece loader ı aç redirect IP yi kapa ve load et.
ii de master ama bende testarosa loaderi calismiyor
o nasıl oluyor???
bir s atsana.
bir s atsana.
bende maymun loader var ag bot suz da c 10 u veriyo 2 ci cara acil ltf
testorosa da bende hata veriyo
bendee maymun loader var ilk önce hap şeklindeki loaderi ag botla açıyorum ondan sonra ag botsuz maymunu açıyorum oluyor 😊
iyide arkadaslar bende testorosa hic calismiyor hata veriyo hap a tikliyom hata veriyo bilmem anlatabildim mi
maymun var bende onunla 1 cisiyle kolay giriyom 2 ciyi acarken c10 veriyo sro sildim yeniden yükledim hep ayni bana ltf acil yardim botsuz da calisabilir ama olsun
maymun var bende onunla 1 cisiyle kolay giriyom 2 ciyi acarken c10 veriyo sro sildim yeniden yükledim hep ayni bana ltf acil yardim botsuz da calisabilir ama olsun
nasil yapabilirim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap