Icerige atla
Extraloob

acil yardım edermisiniz?msn hata

· 11 Yanıt · 4.9K görüntüleme
H
HeadMaster OP ⭐ 16y
msnye herşeyi yazıyorum ama
kişi listeniz şu anda kullanılabilir durumda değil lütfen daha sonra deneyin
hata kodu:80072f19
11 Yanıt
A
Aragornnn ⭐ 18y
Çıkan numarayı Ara Başına İst.Kodunu yaz 😁 😁
Ps: Böyle bi yorum vardı sanki . 83035633
H
HeadMaster OP ⭐ 16y
up!
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
hata kodunu google amcaya yaz çıkar
Advance
Advance ⭐ 18y
Internet Explorer menü çubuğundan Araçlar-Internet Seçenekleri-Gelişmiş Listeden "Sunucu sertifikalarının geçerliliğini denetle" seçeneğimi seçin Ie yi kapatıp pc yi yeniden başlatın.Msn ye girdiğinde bir kez daha hata verecek daha sonra girebileceksin...

Güvenlik Duvarı/Özel Durumlar/Windows Live Messenger ve Windows Live Call seçenklerinin işaretli olduğundan emin olun. Güvenlik Duvarını kapatın

iExplorer/Araçlar/İnternet Seçenekleri/Gelişmiş /sıfırla veya varsayılan ayarlara geri dön seçeneğine tıklayın.

Msn ve tüm eklentilerini kaldırıp C/Program Files/Windows Live klasörünü silip yeniden kurun tekrar deneyin.

Bunları buldum dene bakalım ☕
H
HeadMaster OP ⭐ 16y
değişmedi hala aynı
H
HeadMaster OP ⭐ 16y

bide sorun gider yerinde bu var
S
Hatayı verdiğinde görev yöneticisini aç. Msn'in işlemini sonlandır. Sonra tekrar normal şekilde aç. Ben bu şekilde bir çözüm bulmuştum buna benzer bir sorunu netten araştırırken. Denemekte fayda var. 🍿
C
Chrysler ⭐ 16y
Hatayı verdiğinde görev yöneticisini aç. Msn'in işlemini sonlandır. Sonra tekrar normal şekilde aç. Ben bu şekilde bir çözüm bulmuştum buna benzer bir sorunu netten araştırırken. Denemekte fayda var. 🍿

Aynen CTRL+ALT+DELETE yap ordan İşlemler ordandan msn sonlandır ve tekrar gir bendede böyle oldu 😁
H
HeadMaster OP ⭐ 16y
arkadaşlar ne zamandır girmiyodum çözdüm o sırada sorunu 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: