Icerige atla
Extraloob

Acil MBOT aranıyor uygun fiyata hemen alacağım !!!

· 9 Replies · 1.9K views
S
strash007 OP ⭐ 17y
🤤 Evet arkadaşlar acil satılık mbot arıyorum hemen alacağım TL ile silk ile alamam uygun fiyat söylerseniz bekleme yok direk alacağım botu çok acil lazım ilgilenenler için teşekkürler iyi forumlar... 🍺
9 Replies
D
dudak41 ⭐ 18y
kardeş istiyororsan verem sıfır m-bot kullanıcısı yok sadece silk ile verebilirm eger düşürsen Athen server de eLips ' e pm atarsan konusuruz ..deiğim gibi silk karşılıgı verirm oda pick pet canlandıracam.. düşürsn verirm pm at oyndan bana eLips benim charım
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
[uyari]Bu tür işlemlerden extraloob.com sorumlu tutulamaz.İyi forumlar.[/uyari]
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
elimde var 1tane mbot account alacaksan uygun bir fiyata bırakırım iletişim mailto:[email protected]
A
amasya1993 ⭐ 17y
50 silke verebilirim istersen öm at
S
strash007 OP ⭐ 17y
kardeş istiyororsan verem sıfır m-bot kullanıcısı yok sadece silk ile verebilirm eger düşürsen Athen server de eLips ' e pm atarsan konusuruz ..deiğim gibi silk karşılıgı verirm oda pick pet canlandıracam.. düşürsn verirm pm at oyndan bana eLips benim charım

silkle alamayacağımı belirttim kusura bakma 👋

[uyari]Bu tür işlemlerden extraloob.com sorumlu tutulamaz.İyi forumlar.[/uyari]

biz anlaşmaya varırız dostum iyi forumlar... ☕

http://extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=822&t=246406

silkle alamayacağımı söyledim üstte kusura bakma 👋

elimde var 1tane mbot account alacaksan uygun bir fiyata bırakırım iletişim mailto:[email protected]

ekledim dostum bir görüşelim anlaşırsak hallederiz 🍺

50 silke verebilirim istersen öm at

silkle alamam sadece TL arkadaşım 👋
Roycolt
Roycolt ⭐ 17y
Hem TL hem SİLK ile almayacaksan hangi şekilde alacaksın anlayamadım

Arkadaş Devrik Cümle Kurmuş ilk başta bende öyle anladım Silk İle alamam Tl ile alabilirim Diyememiş Yani 🎭

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: