Kızla 1 hafta önce tanıştık hergün burnumun dbindeymiş face booktan tanıştık şansa.Aynı dersanedeyiz hatta aynı saatlerde.Nikime galiba aşık oldm yazdım kızda bunu görmüş telefon numarasını alıcak kadar samimi oldm yani resmen dostum.Kim diyor söyle diyor trip yapıyor.Sizce söylemek için çok erkenmi söyliyimmi?
Açılıp açılmayacağım konusunda yardmınız lazım 10dk iiçinde sonuçları almam lazım yardımınızı bekliyorum ciddi konudur ltfen makaraya almayınız =) 😳
Acil bir yardım anketi aşkla ilgili =)
· 52 Yanıt · 5.7K görüntüleme 0 okuyor
52 Yanıt
yazdığından bişey anlamadım ama tahmin yürütüp konuya açıklık getireyim...
Şimdi sen facebook'tan bi kızla tanıştın.
Tanıştığın kız da seninle aynı dersaneye gidiyor
Hatta bu kız senin kankan oluyor 😊
Sen açılıp açılmamakta kararsızsın.
Doğruysa 1'i değilse 2'yi tuşla
yazdığından bişey anlamadım ama tahmin yürütüp konuya açıklık getireyim...
Hemen hemen kankam değil ama samimi arkadaşım 1 haftalık dostluğumuzla bile özel bilgilerini paylaşıcak kadar oldm.Ama ters cevap almaktan korkuyorum.Kız tam bir aşk düşmanı aslında. 😞
"Nikime galiba aşık oldm yazdım kızda bunu görmüş telefon numarasını alıcak kadar samimi oldm yani resmen dostum.Kim diyor söyle diyor trip yapıyor."
şu kısmı bi açıklar mısın? anlamadım :S
nerden yazdın kim kime yazdı?
"Nikime galiba aşık oldm yazdım kızda bunu görmüş telefon numarasını alıcak kadar samimi oldm yani resmen dostum.Kim diyor söyle diyor trip yapıyor."
Şimdik nikimde msnde galiba aşık oldum yazıoyrdu oda kime dedi kızla samimiyim yani 1 hafta oldu tanışalı ama telefn nosunu bile aldım.Kime aşık oldun diyor trip yapıyor söylemeyince sana desemmi diyorum yoksa söylemiyimmi 😳 😳 🙄 :?
bence erken, ama arkadaş ortamını bilmediğim için bişey söylemem doğru olmaz.
Off söyle diyolar aslında.
Söyledm allah kahretsin...
ve sanırım ağlıcam. 😞
Allah kahretsin verdiği cevaba bak of ki ne of boşver gelip geçici bir şey bu : 😞 Ağlamak istiyorum...
No woman No cry... 😎
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
açılma ❗ muhtemelen kabul etmez 😉 önce altyapıya önem vermelisin altyapıyı yap kızı önce kendine aşık et sonrası kolay eğer şimdi açılırsan ki açılmayı düşünüyosun kız yeni tanıştığınızı bahane edip kabul etmeyecektir .
açılma ❗ muhtemelen kabul etmez 😉 önce altyapıya önem vermelisin altyapıyı yap kızı önce kendine aşık et sonrası kolay eğer şimdi açılırsan ki açılmayı düşünüyosun kız yeni tanıştığınızı bahane edip kabul etmeyecektir .
+1907
Çıkma teklifi vb bir şey değil seni seviyorum dedim ve pişman oldm...Doğru düzgün konuşmuyor bile artık...
geç kaldın 😊
gerçi ben uyardım ama... ^^
Giden bir kız olsun sıkma canını. =)
geç kaldın 😊
gerçi ben uyardım ama... ^^
Of napıcağımı bilsem. :? Hiç yatmak istemiyorum.Of yatağa girip başımı yastığa yaslayınca aklıma geliyor cidden aşık oldum ama işte...Giden bir kızı cidden seviyorum ben ama...
Demekki o sevmiyor. Eee takınca eline ne geçecek? Kendini üzeceksin. Hem daha 1 hafta olmuş konuşalı ne aşkından bahsediyorsun? 😜
Demekki o sevmiyor. Eee takınca eline ne geçecek? Kendini üzeceksin. Hem daha 1 hafta olmuş konuşalı ne aşkından bahsediyorsun? :P
Kızdan hoşlanmıyorumki.Ne aşkı olmaz işte ben seçmiyorum kime aşık olcağımı belli bir zevkim seçimimde yok bu konuda. 😞
açılmak, çıkmak, teklif etmek ne kadar varoşça tabirler hatun dediğin yakınında olur dostluk arkadaşlık ile başlar birgün aynı yatağa uzanırsınız sewgili mode on olur XD
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Bence açıl dicektim ama olumsuz cevap almışın üzülme dostum aşk gelip gecici benimde aynı senin gibi bir durum olmuştu okulda kızın bana yaptığı yalakalıklara ragmen kızı msnden bile sildim tek sorunu arkadaşın teyzesi öldügünde keşke hergün böyle olsan demesi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap