Icerige atla
Extraloob

Acil

· 33 Replies · 2.2K views
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
arkadaşlar birazdan okuyucaklarınız gercek yani sallamıyorum ^^

suan bileyim kesildi şah damarı kesilmis olabilirmi acaba kanamıyo şişti hafiten bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın.
33 Replies
U
Unforgiven ⭐ 17y
hızlı kan akmıyorsa moraracaktır acil yakındaki sağlık kuruluşuna git derhal
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
şah damarı ne tarafta oluyor sağ sol ?
U
Unforgiven ⭐ 17y
bilekte şah damarı olmaz ama atardamara bağlı var diye biliyorum la gitsene sağlık kuruluşuna neyi bekliyosun 😁

Spoiler
ölmeyi mi? 😁
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
hacım evde kimse yokki yemin ediyorum suan cok fena duygular içerisindeyim 😢
U
Unforgiven ⭐ 17y
tripkoliğe bağlama al anahtarı çık
B
Ben de ⭐ 17y
Şah damarın kesilseydi şuan sen yazamıyor olurdun.
Normal bir kesiktir evde oksijenli su - tentirdüyot falan varsa Önce oksiyenli su ile temizle sonra tendirdüyot'u bas.Güzelce sar sonra doğru sağlık ocağına 🤝
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
Normal bir kesiktir evde oksijenli su - tentirdüyot falan varsa Önce oksiyenli su ile temizle sonra tendirdüyot'u bas.Güzelce sar sonra doğru sağlık ocağına 🤝

hiç biri yok
A
Avenger ⭐ 18y
Şah damarın olsa bunu yazıyor olabileceğini sanmıyorum. 🙄 Ancak şunu söyleyebilirimki bir hastaneye gitmezsen büyük sorunlar yaratabilir.
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
ya ne yapıcagımı bilmiyorum suan ne acıyor ne yanıyor vücutta başka bişeylerde yok bas dönmesi filen :/
B
Ben de ⭐ 17y

hiç biri yok

Hocam o zaman doğru Sağlık ocağına yada hastaneye . Sağlık karneni al yanına giderken olmadı T.c Kimliğini al yanına. Ama elini bir şeyle sar. Ne bilem bez parcasına falan kanamayı durdurması için Sıkıca sar. Ama bez parçasının temiz olmasına dikkat et.
U
Unforgiven ⭐ 17y
şah damarı boynunda olmaz mı, anahtarı alıp gidemiyomusun?
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y

hiç biri yok

Hocam o zaman doğru Sağlık ocağına yada hastaneye . Sağlık karneni al yanına giderken olmadı T.c Kimliğini al yanına. Ama elini bir şeyle sar. Ne bilem bez parcasına falan kanamayı durdurması için Sıkıca sar. Ama bez parçasının temiz olmasına dikkat et.

kanamıyor :/ ya cok büyük birşey degil
A
Avenger ⭐ 18y
ya ne yapıcagımı bilmiyorum suan ne acıyor ne yanıyor vücutta başka bişeylerde yok bas dönmesi filen :/

Hala burada yazıyor olman büyük hata. MrHaci'nin da dediği gibi sar bileğine bir temiz bez parçası doğru hastahaneye git.
B
Ben de ⭐ 17y
kanamıyor :/ ya cok büyük birşey degil

Küçük müçük deme Git hastane yahu ne üşengeç adamsın. 😁
Hocam o zaman git bakkaldan yara bandı al. Yara bandı tak. En azından mikrop kapmasın 🤝
C
Cobalt ⭐ 18y
yat uyu sabaha geçer
A
Adith ⭐ 18y
Adamın bileği kesilmiş hala burda yazı yazmaya çalışıyor. 😁 Ne duruyorsun gitsene yahu hastaneye.
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
acile gidiyorum ALLAH kerim artık. T0XlC dalga gectiğin içinde teşekkür ederim
U
Unforgiven ⭐ 17y
acile gidiyorum ALLAH kerim artık. T0XlC dalga gectiğin içinde teşekkür ederim

yazma git seriii 👋
E
Extrowe ⭐ 16y
Kesiliyor kanımıyor la nasıl iş sen bu gidişle 5 aya gidersin kansızlıktan 😜

Log in to write a reply.

Log In