İyi akşamlar gençler.Bu sene liseyi bitiyorum ve açıktan üniversite okumak istiyorum.Şuan Elektronik Bölümü Haberleşme Dalını okuyorum.İstanbulda hangi üniversitelerde açıktan okuyabilirim.Nasıl başvuru yapabilirim.Ygs sınavında kaç puan almam gerekiyor vs vs. bilen arkadaşlar biraz yardımcı olabilir mi lütfen 🙄
Açıktan Üniversite Okumak
· 11 Yanıt · 8.6K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Bu mesaj BthnCvk rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende aynı şekilde Elektronik Haberleşme okuyorum. Bilgililerin bizide bilgilendirmesini isterim.
İyi akşamlar gençler.Bu sene liseyi bitiyorum ve açıktan üniversite okumak istiyorum.Şuan Elektronik Bölümü Haberleşme Dalını okuyorum.İstanbulda hangi üniversitelerde açıktan okuyabilirim.Nasıl başvuru yapabilirim.Ygs sınavında kaç puan almam gerekiyor vs vs. bilen arkadaşlar biraz yardımcı olabilir mi lütfen 🙄
Bende aynı şekilde Elektronik Haberleşme okuyorum. Bilgililerin bizide bilgilendirmesini isterim.
Ben önlisans mezunuyum haberleşme bulursan bende başlayayım 😄
Bro haberleşme yokmudur diyosun yani yoksa biz napıcaz başka meslekleri seçebiliyomuyuz açıktan 😄
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Elektronigin açığı olmaz, işletme iktisat kamu yönetimi gibi ıvır zıvır bölümler var. Ben açıktan 3. Sınıf işletme okuyorum sırf askerligi tecil etmek için. Dersler sıkıcı çalışıp geçecek kadar sabredemem 😄
Bu mesaj Tubifex rumuzlu uyeden alinti yapildi
Teşekkürler bro seviyorum seni 😘
http://www.acikogretim.net/aof.acikogretim.bolumleri.htm
Teşekkürler bro seviyorum seni 😘
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
O zaman ben napıcam yav kaldım açıkta 😄
Elektronigin açığı olmaz, işletme iktisat kamu yönetimi gibi ıvır zıvır bölümler var. Ben açıktan 3. Sınıf işletme okuyorum sırf askerligi tecil etmek için. Dersler sıkıcı çalışıp geçecek kadar sabredemem :D
O zaman ben napıcam yav kaldım açıkta 😄
Açıktan okuyacaksan git adalet oku 2 yıllık, sonra gir önlisans kpss'ye, çalış bir kamu kuruluşunda gencecik yaşında paşa paşa al maaşını rahat et.
Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Adalet okuyunca ben ne iş yapıcam kamuda
Açıktan okuyacaksan git adalet oku 2 yıllık, sonra gir önlisans kpss'ye, çalış bir kamu kuruluşunda gencecik yaşında paşa paşa al maaşını rahat et.
Bu mesaj BthnCvk rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kamuda "adalet" alanının kapsadığı her bölüme girebilirsin, ancak bu bölümler nedir bilmiyorum araştırıp öğrenecek olan sensin. 😈 Ben fikir veriyorum ayrıca 2 yıllık adaleti bitirip istersen 4 yıllık hukuk bölümüne de dikey geçiş yapabiliyorsun sanırım. Arkadaşımın arkadaşı böyle yapmıştı (2 yıl okuyup kpss ile kamuya girdi) uzun zaman önce konuştuğumuz için tam olarak hangi bölüme gittiğini hatırlayamıyorum, kusuruma bakma 🙄
Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildiAçıktan okuyacaksan git adalet oku 2 yıllık, sonra gir önlisans kpss'ye, çalış bir kamu kuruluşunda gencecik yaşında paşa paşa al maaşını rahat et.
Kamuda "adalet" alanının kapsadığı her bölüme girebilirsin, ancak bu bölümler nedir bilmiyorum araştırıp öğrenecek olan sensin. 😈 Ben fikir veriyorum ayrıca 2 yıllık adaleti bitirip istersen 4 yıllık hukuk bölümüne de dikey geçiş yapabiliyorsun sanırım. Arkadaşımın arkadaşı böyle yapmıştı (2 yıl okuyup kpss ile kamuya girdi) uzun zaman önce konuştuğumuz için tam olarak hangi bölüme gittiğini hatırlayamıyorum, kusuruma bakma 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap