Bi sureligine bi takm sorunlardan dolayı oyuna ara verdim yakın zamanda donebilirim. Herculeste hayat nasıl gidiyor ozlendimmi?:)
ACID
· 27 Yanıt · 4.8K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
Yeni mi geldin yoksa gidiyon mu ?
özledik apo seni ama ben oyunu bıraktım anca 15 tatilde görüşürüz...
sensiz zevki kalmadi.sorunlarini bir an önce hallet aramiza dön özledik
Yoluna koymaya calsıyorum İns en kısa zmanda donucem. Ozledm vallahi ya herculesi bu kadarmı var beni ozleyen?:)
oyuna ara vermiş olabilirsin ama bizlere ara verme kahvekeyfi
Yok extra ara vermem rahat ol:)
merci canım merci extrabeer
Bi sureligine bi takm sorunlardan dolayı oyuna ara verdim yakın zamanda donebilirim. Herculeste hayat nasıl gidiyor ozlendimmi?:)
Doğru söze ne hacet... Bu sözü 1 ay önce mi yazdın da şimdi görüyorum. Çünkü benseni çoktan dönmüş biliyorum Mr. Green
SELAMETLEEEEEE!!!!....
Twisted Evil Twisted Evil
L
Last_OTTOMAN
⭐ 19y
Ehuehueheuhu Boti sen adamı öldürürsün extrabeer
Ehuehueheuhu Boti sen adamı öldürürsün extrabeer
sen öle La bana lasımsın Very Happy:D:D Ölmesi gerekenler yapışkan sülük gibi yapışmış hayata! Sasana mı düşmüş ölmek! Bırak gebermesi gerekenler gebersin de önce! Belki onlar GEBERİNCE dünya güzel bi yer olur Mr. Green Mr. Green Mr. Green
M
muratko193
⭐ 19y
Bende yaklasık 1 aydır giremiyorum tam telefonu naklettirecektim Telekom un grevi cıktı ins grev bitince oyuna donerim Wink Acıd Kardes Bu Arada Gavurları Bırakmayın Meydanı Bir an Once Dounun Oyuna Yılanın Basını Ufakken Ezin extraokk Herkese Kolay Gelsin İyi Kasmalar AY_YIDLIZ a ve Butun Herculese Tekrar Selamlar Wink
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
Sizde Sadece Grev yapıyolar bizde adamlar kabloları kesiyolar xD bende baya bi süre kaybettim Mr. Green
B
BlackMarshall
⭐ 19y
eksikliğin belli oluo ne zamandır ACID killed lordyarkan yazmıo Cool
Apo Duydumku Char'da Sorun Varmış??? HackLenmişmi Ne? Ben yaLancıLarın yaLancısıyım.. Sende AÇıkLık Getirirsen Seviniriz. Demi ArkadaşLar Wink
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
Walla _ACID Güzel Chardı Soyulduysa Yazık olmuuşşş Neutral Neutral Neutral
sorun yok
Eet acid soyuldu arkadslar 2 tane +7 silah +5 +6 18 br 2 shiled, full set +5, str 5, int 5, hp mp 400, parry ratio%100 ve statları hepsi %41 ustu olmak uzere cok iyi garm setim gitti. Daha bununla beraber 70m gold 400+silk 80 lvl wolf ve kasadaki bazı seyler ne yazıkki cok emegim gitti. Bunu yapan yakın cevremden biri eminim ve az cok kafamda tahmin ettigim birleri var. N ese saglık olsun. Km oldugunu bilemeden bişi yapmmıyosun allah buyuk cezasını veriri her sekilde. 2-3 haftalık yoklugumu fırsat bilip bunu yapmıslar siz siz olun reelden tanımadıgınız cok yakın olmadıgnız birine acc. veremyin msndne bişi almayın dikkatli olun. Oyun için bi cok insan satıyo bu konularda. Suan ASITle devam ediyorum cogunlukla afkyım. _ACID i tekrar toparladım toparladım charı tekrar astralsiz +7 spear yaptım ve garm full blue bir seti var. Oyun sıktı artık kac aydır basındayım kısa bizaman içinde hepsni satılıga ckarıcam.
L
Last_OTTOMAN
⭐ 19y
Öncelikle gecmiş olsun Confused Oyun hakkındaki dusuncelerin içinde (bırakma konusu) hayırlısı neyse o olsun extraokk
_
___CrAzY___
⭐ 19y
ewt ne yazıkki ACID soyulmuss...
Dün Global atıyodu Sad Sad Sad Sad
Dün Global atıyodu Sad Sad Sad Sad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap