Icerige atla
Extraloob

ACID ve ASIT bu serverda yok

· 12 Yanıt · 2.8K görüntüleme
_
_AClD OP ⭐ 19y
Arkadslar ben cogunuzun bildigi gibi oyunu bıraktım. Artık oynamıyorum. Bu serverda tam 3 tane takilidm cıkmıs hele bitanesi ASIT_ nickinde ben apo yum diomus mantıklı dusunun ben orda olsam 2x mi olurdum?:) Bole bişi olsa nie saklıyım. Kimseye inanmayın ve guvenmeyin o heriflere. Taklitlerimden sakının derim:)
12 Yanıt
L
lastturk_ ⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green
L
lastturk_ ⭐ 19y
Oskijen snn charmıydı Question
_
_AClD OP ⭐ 19y
Deildi ama oda İzmirden cok yakın tanıdıgm bi insan. Yakın oldugmuz için karıstıryo olabilirsin.
L
lastturk_ ⭐ 19y

Deildi ama oda İzmirden cok yakın tanıdıgm bi insan. Yakın oldugmuz için karıstıryo olabilirsin.

tamam
O
OSKIJEN ⭐ 19y
evet benim OSKIJEN. hayırdır,
serverda tuuba - tuubaa - Rational (GENOCIDER guildinde)- OSKIJEN - T_Beer - DeAgLe (FreAkZ guildinde) diye charlarım var.
B
bannedddd ⭐ 19y

evet benim OSKIJEN. hayırdır,
serverda tuuba - tuubaa - Rational (GENOCIDER guildinde)- OSKIJEN - T_Beer - DeAgLe (FreAkZ guildinde) diye charlarım var.

Daha yok mu? Yetmez bu kadar. Mr. Green Very Happy
H
HosenberG ⭐ 19y
oho olmamı 2 denede venüste var kral carlar Mr. Green
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y
Arkadas Lar saturn de dikkat edin Exclamation Exclamation 13 yasında Lamerin birisi ben Asit im diye miLLeti kandırmaya ve kendını kastırmaya calısıyor .. Mr. Green Mr. Green
Oyun NicKi = ASIT_
....
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y

Arkadas Lar saturn de dikkat edin Exclamation Exclamation 13 yasında Lamerin birisi ben Asit im diye miLLeti kandırmaya ve kendını kastırmaya calısıyor .. Mr. Green Mr. Green
Oyun NicKi = ASIT_
....

Mr. Green Mr. Green uleyn apo orda olsaydı şmdi 7X di Twisted Evil Twisted Evil
_
_AClD OP ⭐ 19y
Hehehehe milllete beni kas kas diyip duruyomus zaten:)
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y

Hehehehe milllete beni kas kas diyip duruyomus zaten:)

he ya .. Mr. Green Mr. Green hatırlıyorsan gecen tesaduf sen denkgeldın charın basında [ Lib ] da sana soyLemıstım Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: