Arkadslar ben cogunuzun bildigi gibi oyunu bıraktım. Artık oynamıyorum. Bu serverda tam 3 tane takilidm cıkmıs hele bitanesi ASIT_ nickinde ben apo yum diomus mantıklı dusunun ben orda olsam 2x mi olurdum?:) Bole bişi olsa nie saklıyım. Kimseye inanmayın ve guvenmeyin o heriflere. Taklitlerimden sakının derim:)
ACID ve ASIT bu serverda yok
· 12 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Mr. Green Mr. Green
Oskijen snn charmıydı Question
Deildi ama oda İzmirden cok yakın tanıdıgm bi insan. Yakın oldugmuz için karıstıryo olabilirsin.
Deildi ama oda İzmirden cok yakın tanıdıgm bi insan. Yakın oldugmuz için karıstıryo olabilirsin.
tamam
evet benim OSKIJEN. hayırdır,
serverda tuuba - tuubaa - Rational (GENOCIDER guildinde)- OSKIJEN - T_Beer - DeAgLe (FreAkZ guildinde) diye charlarım var.
serverda tuuba - tuubaa - Rational (GENOCIDER guildinde)- OSKIJEN - T_Beer - DeAgLe (FreAkZ guildinde) diye charlarım var.
evet benim OSKIJEN. hayırdır,
Daha yok mu? Yetmez bu kadar. Mr. Green Very Happy
oho olmamı 2 denede venüste var kral carlar Mr. Green
qrafy_turq
⭐ 19y
Arkadas Lar saturn de dikkat edin Exclamation Exclamation 13 yasında Lamerin birisi ben Asit im diye miLLeti kandırmaya ve kendını kastırmaya calısıyor .. Mr. Green Mr. Green
Oyun NicKi = ASIT_
....
Oyun NicKi = ASIT_
....
Arkadas Lar saturn de dikkat edin Exclamation Exclamation 13 yasında Lamerin birisi ben Asit im diye miLLeti kandırmaya ve kendını kastırmaya calısıyor .. Mr. Green Mr. Green
Oyun NicKi = ASIT_
....
Mr. Green Mr. Green uleyn apo orda olsaydı şmdi 7X di Twisted Evil Twisted Evil

Hehehehe milllete beni kas kas diyip duruyomus zaten:)
qrafy_turq
⭐ 19y
Hehehehe milllete beni kas kas diyip duruyomus zaten:)
he ya .. Mr. Green Mr. Green hatırlıyorsan gecen tesaduf sen denkgeldın charın basında [ Lib ] da sana soyLemıstım Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap