G gokhan2413 OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş.sizce bu item ne kadar eder server gaia TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D Dabbee ⭐ 18y 17 yil once #2 +5 yap ii para eder TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gokhan2413 OP ⭐ 19y 17 yil once #3 bu haliyle satıcam ne kadar eder sizde kaç m ?? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #4 Soslar fazla para etmiyor bu haliyle 70 civarına satarsın belki. Pm atarsan global atar nabzı yoklarız 😉 _PolgarA_ ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #5 76 sos 60-70 eder başkada etmez. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X ⭐ 19y 17 yil once #6 Bence en fazla 100 m eder oda satabilirsen tabii:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gokhan2413 OP ⭐ 19y 17 yil once #7 ben 65 m istiyodum birisi 40m verdi satmadım 65m civarı benim aklımdaki fiyat alıcı bulabilirsem serverın yarısı gerçi staff ama sos işte pek para etmiyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #8 50m e bile gitceğini düşünmüyorum bu haliyle ama belki satılır. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gokhan2413 OP ⭐ 19y 17 yil once #9 40m ye alıcısı vardı 45 falan verirdi heralde ben 50 istedim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gokhan2413 OP ⭐ 19y 17 yil once #10 40 m ye satayım mı adam bekliyo alacak TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G garip_avci ⭐ 18y 17 yil once #11 itemi full blue güzel stat ve +5 yapsan en fazla etceği para 100m bu haliyle ben olsam en fazla 50m veririm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AmiP ⭐ 19y 17 yil once #12 ona + bas derim yoksa kimsenin alacagını sanmıyorum 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gokhan2413 OP ⭐ 19y 17 yil once #13 40 m ye sattım blue + falan basmayla uğraşmadım tek itemden 40m kazanmak güzel para biraz ucuza gitti ama olsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G garment615 ⭐ 18y 17 yil once #14 60 70 eder anca sos fazla para etmio TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BowOfApollo ⭐ 18y 17 yil once #15 75m den başlat yavaş yavaş düşürsün.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil