T Taxis' OP ⭐ 16y 14 yil once #1 Bu Nedir...?(Bukadar Yeterli)!Spoiler! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TheRinG ⭐ 16y 14 yil once #2 Bende Görmüştüm Bizim Sw'de Bi Anlam Veremedim.Ps:Bilmiyorum^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Taxis' OP ⭐ 16y 14 yil once #3 sen hangi sw sin? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AlessandraA ⭐ 15y 14 yil once #4 Eski bir eventten verilen pet,clockla süresini uzatmış TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Taxis' OP ⭐ 16y 14 yil once #5 hmm... petin ismini bilen varmı?? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T theweled ⭐ 17y 14 yil once #6 sw saturn bızm sw oda toplama peti sw da 2 kısıde war 😊 hayalet kesme eventında dustu onlarda TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Galliport ⭐ 16y 14 yil once #7 ghost bilmem ne eventi vardı yüzükçüden alınan talismanlarla yapılıyordu event oradan kazananlar çoğu ıvır zıvır yanında bu 7 günlük petide kazanıyorlardı oradan kalma. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SShadow ⭐ 15y 14 yil once #8 bence gayet güzel,hayvana benzer bi halide yok 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _DesertRose_ ⭐ 16y 14 yil once #9 Casper 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Taxis' OP ⭐ 16y 14 yil once #10 bence gayet güzel,hayvana benzer bi halide yok :P+1 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil