Arkadaslar bu gece çok acayip bir rüya gördüm sebebini bilmiyorum ama uyuduğumda biraz yorgun dusmustum rüyaya daldığımda istanbulda dedemlerinin evinin oralardaydım sanki israil türkiyeye saldırıyordu yukarıdan bombalar falan yağdırıyordu , evleri basıp insanları öldürüyordu biz de onlardan saklanmak amacıyla dedemin gizli barınağa giriyorduk sonra kardeşim hapşırıyordu ve askerin bir tanesi bizi farketip kaşındırıcı bir bomba atıyordu hepimiz kaşınıyorduk falan ondan sonra askerlerden 2 tanesi beni ve arkadasımı yakalıyordu önce bizi kursuna dizdiler ama ölmedik ondan sonra kafamıza matkap ile delik açtılar '' evet '' çok ciddiyim matkap ile delik açtılar ondan sonra bizi serbest bıraktılar ve bizde BİM' mağazasının birine sığındık orada terziler vardı ondan sonra oraya bir bomba düştü ve rüyadan uyandım , size yemin edebilirim ki hayatım boyunca gördüğüm ve tam olarak hatırlayabildiğim tek rüya bu arkadaslar gecemi kabusa döndürdü bu rüyanın tabirini araştırdım ama bulamadım belki bana yardım edersiniz diye sizinle paylaşmak istedim hepinize bol bol teşekkür ediyorum sayılgarımla
Arkadaslar bu gece gördüğüm çok acayip garip bir rüya
· 35 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
35 Yanıt
O rüyayı senin yerine görmek ve mükemmel adrenalin yaşamak isterdim 😄
öyle deme bro yaa yemin ediyorum hayatımın en zor gecesiydi ama cidden mükemmeldi 😄
Nina Ricci
⭐ 17y
Rüya değil , geleceği görmüşsün.

ruyani arastirirken "savas,asker,saklanmak" vb. gibi kelimeler kullanirsan anlamini daha kolay bulabilirsin.
Rüya değil , geleceği görmüşsün.
İsrail Türkiyeye saldıramaz.
hayır olsun denir.bu akşam bende çok acayip bi rüya gördüm ve tam olarak hatırlıyom
ps:BİM ne alaka ya 😁
ps:BİM ne alaka ya 😁
ama şansa bakın ben de savaş gördüm bu gece rüyamda ve komutandım 😄
Bende küçükken rüyamda galaksiler arasında geziyordum kuş bakışı gezegenleri seyrettiğimi az buçuk hatırlarım, bir inşaatta dolanırken garip ve mavimsi ve insanımsı bodur bir yaratıkla karşılaştığımı, eski evimizin orda ki yanmış bir evin içinde iblisler tarafından alıkonulduğumu, Ve en garibide budur eski evimizin orda bir kömürlük vardı ve o kömürlüğün içinde bir geçiş kapısı gibi bir şey vardı ama bunu kullanmak yasaktı ama ben kullanmayı denemiştim ve o anda herşey kayboldu ve Tanrımsı bir varlık benim ruhumu yoketti.
Daha garip rüyalar gören? 😄
Daha garip rüyalar gören? 😄
İlginç şeyler cıkıyor can sıkıntısı okuması guzel oluyor bu hıkayelerı devam edın yazmaya 😄
6-10 yaş arasında gördüğüm rüyaları hatırlasam burda beyniniz uçuklardı ama maalesef 😞
karanlık fobim var genellikle gece tek yatarken korkudan yorganın altına girerim ve bir ruh hali kaplar beni.O zamanlar görürüm bu tarz rüyaları 😜
benim hayatımda gördüğüm en garip rüya ingiltere sol bekiydim maçta yardırıyordum soldan soldan 😆 birde sro bağımlısı olduğum dönemlerde rüyamda cerb kesiyodum ks yapıp bitane wizard elimden almıştı 😆
benim hayatımda gördüğüm en garip rüya ingiltere sol bekiydim maçta yardırıyordum soldan soldan 😆 birde sro bağımlısı olduğum dönemlerde rüyamda cerb kesiyodum ks yapıp bitane wizard elimden almıştı 😆
rüyada bile kesemiyorsun ha 😁 makara:
rüyada bile kesemiyorsun ha 😁 makara:
var bende bi uğursuzluk cerb konusunda sro hayatımda event haricinde kesemediğim tek unique 😆
kıçın açıkta kalmış hacım. kollamak lazım tabi 😄
Senin Rüya Bir acayip hacım 😄
Sünnet olcağım zamanlar gördüğüm rüyalardı beni en çok korkutan 😄 😄 😄 😳 😜
Sünnet olcağım zamanlar gördüğüm rüyalardı beni en çok korkutan 😄 😄 😄 😳 😜
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
ne biçim rüya ya eekd1
ben hep ışılla maç izlediğim vs görüyorum pray:

bu rüyanın tek bir açıklaması olabilir. Bugün doğan bir çocuk tarafından öldürüleceksin 😆
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
ne biçim rüya ya eekd1
-
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap