Icerige atla
Extraloob

Aç kal budala kal.

· 20 Yanıt · 4.3K görüntüleme
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y

İphone ve macintosh bilgisayarının üreticisi dikkatli dinleyin.Ne kadar kanserden kurtuldumda dese işte şu andaki hali ;
- Resim Silinmiş.

Hayatınızdaki noktaları iyi birleştirin.Asla gözünüz aç olmasın.Gerekirse aç kal,budala kal ;)
20 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Applenin ceosu hayatını nasıl kazandıgını anlatıyor
bu adam pixar animasyonunda aynı zamanda yapımcısı

Evet bro şu anda dünyada en iyi anismasyon film şirketi.Kaç defalarca izledim.
S
Savtekin ⭐ 15y
Ne kadarda paran olsa sağlığın olmadıkdan sonra neye yarar. Allahımıza çok şükür
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Adam diyor ki;macintosh'u ilk ürettiğimiz zaman windows bizden kopyalanmışt diyor. 👴
P
Adam ayrı bir deha kesinlikle ona söylenecek tek bir laf bile bulamıyorum.Iphone teknolojisiyle sadece kendileri kazanmadı birçok firmaya da iş imkanı verdiler. Örneğin google. İphone altyapısını değiştirip "android" işlemcilerini çıkarttılar.Ve telefon firmalarıda "samsung , LG vb" bu teknolojiden yararlandılar.Ve görüyorsunuz Iphone un teknoloji dünyasında nasıl bir çığır açtıgını o yüzden bu adamı ve çalışanlarını ayakta alkışlamak gerekir.Kanser olmasına gelince Allah şifa versin demekten başka yapılabilecek birşey görmüyorum..İyi forumlar..
P
ProbIem ⭐ 17y
Sonuna kadar izledim ve çok etkilendim napsam bnde üni okumasam mı 😜
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Ne kadarda paran olsa sağlığın olmadıkdan sonra neye yarar. Allahımıza çok şükür

Sonuna kadar hatta yarısına kadar izlemediğin belli 😉
T
The_White ⭐ 18y
O kadar paran var ama sağlığın yok neye yarar yazık..
N
Nz9 ⭐ 15y
Bu adama ülkemizde kendini bir şey sanan iş adamlarından veya birşeyler üretme çabasında olan yontuculardan daha cok saygı duyuyorum onemlı olan baskasının fikri ile gelişmek değil kendi fikrinle bir çağ atlamaktır. Bu adam iPhone ve Macintoch ile gerçekten bir " ÇAĞ " atladı.
X
Xperyon ⭐ 15y
Ne kadar kurtulsada "kanser" hücrelerini yemiş bitirmiş,güzel bir konuşma yapmış ama "bill gates"'e atıfta bulunması yanlış olmuş
C
Cladren ⭐ 15y
Steve gerçekten yeni bir çağ başlattı dünya da diyebiliriz. Unutulmayacak, örnek bir adam. Umarım genç arkadaşlara örnek olabilir.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Gerçekten çok üzücü
Android işlemci çalıtı yapıda diyen arkadaş Nokia nın Apple a açtığı Telif Hakları davalarını oku
P
Gerçekten çok üzücü
Android işlemci çalıtı yapıda diyen arkadaş Nokia nın Apple a açtığı Telif Hakları davalarını oku

söylediginizi anlamadım ve önce benim yazdıklarımı iyi okuyun sonra yorum yapın lütfen..
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Gerçekten çok üzücü

söylediginizi anlamadım ve önce benim yazdıklarımı iyi okuyun sonra yorum yapın lütfen..

Demek istediğim apple'ında fikir çaldığı.Telif konusunda masum değil yani
W
westlive ⭐ 18y
Applenin ceosu hayatını nasıl kazandıgını anlatıyor
bu adam pixar animasyonunda aynı zamanda yapımcısı

Evet bro şu anda dünyada en iyi anismasyon film şirketi.Kaç defalarca izledim.

Yanlış.
Apple eski Ceo'su Steve Jobs kanser hastalıgı nedeniyle istifa etmişdi ceo'lugu Tim Cook'a devretmişdi, burda istifa mektubu...

"Apple yöneticilerine ve Apple camiasına,
Görevlerimi ve benden beklentilerinizi devam ettiremeyecek duruma geldiğimde, ilk önce size bildireceğimi söylemiştim. Maalesef, o gün geldi.
Apple CEO'luğundan istifa ediyorum. Yönetim uygun görürse, yönetim kurulu başkanı sıfatıyla bir Apple çalışanı olarak hizmet etmek isterim.
Apple'ın yeni CEO'su olarak halefim olan Tim Cook'u, kesinlikle tavsiye ederim.
Apple'ın önünde daha parlak ve yenilikçi günlerin olduğuna inanıyorum. Yeni görevimle, bu başarıları izlemek ve katkıda bulunmak istiyorum.
En iyi dostlarımdan bazılarını Apple'da edindim. Uzun yıllar çalıştığım sizlere teşekkür ederim."
P
Gerçekten çok üzücü

Demek istediğim apple'ında fikir çaldığı.Telif konusunda masum değil yani

Benimde söylemek istediğim şu 😊 Full dokunmatik telefonlarda gerek işlemcisi olsun gerek teknolojisi Apple ve Iphone serisi çığır açmıştır. Dikkat ettiyseniz diğer markalar ve Iphone dan sonra çıkmıştır 😊 Bu söylediğime sizinde katılmanızı bekliyorum 😊 İyi forumlar :))
L
LegendLess ⭐ 18y
Mükemmeldi Tek solukta izledim :=)
C
cezasoft ⭐ 16y
bizim ülkemizde bunun gibi 2-3 kişi olsa warya, dünyayı ipe düzer sonra bomba gibi pimini çekeriz 😄
R
ricardo ⭐ 15y
Videoyu felan izlemedim ama bu resmin fake olduğu çok söylendi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: