aldığım ve gördügüm duyuma göre fw günü hafta sonuna alınacakmış. Doğrumudur ?^^
about FW!
· 16 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Hiç bir bilgim yok kaynak nedir?
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Kesin birşey değil ama benim düşünceme göre gelicektir.Çünkü Ksro'ya gelir herşey isro'dan önce.Ksro'da FW hafta sonu yapılıyor.Buna göre isro'da da Hafta sonuna alınabilir.
Hiç bir bilgim yok kaynak nedir?
Malazgirt sw ında oynayan bi kaç arkadaşımdan öğrendim. Doğru ise çalışan kesim için çok güzel olur 😈
katılımlar biraz düşmeye başladı büyük ihtimal hafta sonu na alırlar
katılımlar biraz düşmeye başladı büyük ihtimal hafta sonu na alırlar
evt. oynadığım sw plutoda cafe işleten şahısın teki hotanın keyfini sürüyor ama bu olay olursa o zaman göreceğim onun nazik (******) xD
Valla olursa Silkroad 'a gelecek en sağlam değişiklik olur ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
aldığım ve gördügüm duyuma göre fw günü hafta sonuna alınacakmış. Doğrumudur ?^^
Güzelim mantıklı düşünürsek zaten en iyisi hafta sonu olması 🍺 ayriyetten hafta sonu olursa kale savaşları daha cekişmeli gecer ve beleşe kale alımı olmaz diye düşünüyorum. 😉
Valla olursa Silkroad 'a gelecek en sağlam değişiklik olur ..
+ İnanılmaz keyifli olur 🍺
C
cihangir14
⭐ 18y
Hea - - MaLazgirtteki "Türk" Gmnin dediğine Göre öyLe , şubata kadar Keyfini sürsün atiiii sonra çökecekler tepeesine peh peh peh
PS : Müslümoviç 😊
PS : Müslümoviç 😊
Güzelim mantıklı düşünürsek zaten en iyisi hafta sonu olması 🍺 ayriyetten hafta sonu olursa kale savaşları daha cekişmeli gecer ve beleşe kale alımı olmaz diye düşünüyorum. 😉
onlara gösterecem iftira atmayı yigenim az kaldı ^^ deser is lv 82 atm xD
Hea - - MaLazgirtteki "Türk" Gmnin dediğine Göre öyLe , şubata kadar Keyfini sürsün atiiii sonra çökecekler tepeesine peh peh peh
PS : Müslümoviç :)
görüşeceğiz onunla müslüm az kaldı.^^
onlara gösterecem iftira atmayı yigenim az kaldı ^^ deser is lv 82 atm xDHea - - MaLazgirtteki "Türk" Gmnin dediğine Göre öyLe , şubata kadar Keyfini sürsün atiiii sonra çökecekler tepeesine peh peh peh
PS : Müslümoviç :)
görüşeceğiz onunla müslüm az kaldı.^^
hahaha I want to play a game 😄
- Resim Silinmiş.
şimdi yazdı 😈
şimdi yazdı 😈
aklın yolu bir 😊
C
cihangir14
⭐ 18y
simdi yazacaktım ha:D geçti pazara Peh Peh Pehh 😊 atilla için sırf Plutoya geri dönüş yapacam ona zerkle 100k vurduğum günlere geri dönelim:)
- Resim Silinmiş.
şimdi yazdı 😈
iyi dediğimiz çıktı yani ^^ çok güzel oldu pazar günü olmasıda. Çok çabuk 100lv olmam gerekiyor xd
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap