Icerige atla
Extraloob

about FW!

· 16 Yanıt · 1.1K görüntüleme
C
cLonny OP ⭐ 18y
aldığım ve gördügüm duyuma göre fw günü hafta sonuna alınacakmış. Doğrumudur ?^^
16 Yanıt
P
PowerInMe ⭐ 17y
Hiç bir bilgim yok kaynak nedir?
I
Kesin birşey değil ama benim düşünceme göre gelicektir.Çünkü Ksro'ya gelir herşey isro'dan önce.Ksro'da FW hafta sonu yapılıyor.Buna göre isro'da da Hafta sonuna alınabilir.
C
cLonny OP ⭐ 18y
Hiç bir bilgim yok kaynak nedir?

Malazgirt sw ında oynayan bi kaç arkadaşımdan öğrendim. Doğru ise çalışan kesim için çok güzel olur 😈
B
Bartowski ⭐ 17y
katılımlar biraz düşmeye başladı büyük ihtimal hafta sonu na alırlar
C
cLonny OP ⭐ 18y
katılımlar biraz düşmeye başladı büyük ihtimal hafta sonu na alırlar

evt. oynadığım sw plutoda cafe işleten şahısın teki hotanın keyfini sürüyor ama bu olay olursa o zaman göreceğim onun nazik (******) xD
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Valla olursa Silkroad 'a gelecek en sağlam değişiklik olur ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
T
Tengrİ ⭐ 19y
aldığım ve gördügüm duyuma göre fw günü hafta sonuna alınacakmış. Doğrumudur ?^^

Güzelim mantıklı düşünürsek zaten en iyisi hafta sonu olması 🍺 ayriyetten hafta sonu olursa kale savaşları daha cekişmeli gecer ve beleşe kale alımı olmaz diye düşünüyorum. 😉
A
Avenger ⭐ 18y
Valla olursa Silkroad 'a gelecek en sağlam değişiklik olur ..

+ İnanılmaz keyifli olur 🍺
C
cihangir14 ⭐ 18y
Hea - - MaLazgirtteki "Türk" Gmnin dediğine Göre öyLe , şubata kadar Keyfini sürsün atiiii sonra çökecekler tepeesine peh peh peh

PS : Müslümoviç 😊
C
cLonny OP ⭐ 18y

Güzelim mantıklı düşünürsek zaten en iyisi hafta sonu olması 🍺 ayriyetten hafta sonu olursa kale savaşları daha cekişmeli gecer ve beleşe kale alımı olmaz diye düşünüyorum. 😉

onlara gösterecem iftira atmayı yigenim az kaldı ^^ deser is lv 82 atm xD
Hea - - MaLazgirtteki "Türk" Gmnin dediğine Göre öyLe , şubata kadar Keyfini sürsün atiiii sonra çökecekler tepeesine peh peh peh

PS : Müslümoviç :)

görüşeceğiz onunla müslüm az kaldı.^^
T
Tengrİ ⭐ 19y

onlara gösterecem iftira atmayı yigenim az kaldı ^^ deser is lv 82 atm xD

PS : Müslümoviç :)

görüşeceğiz onunla müslüm az kaldı.^^

hahaha I want to play a game 😄
Z
ZikywaL ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

şimdi yazdı 😈
T
Tengrİ ⭐ 19y
aklın yolu bir 😊
C
cihangir14 ⭐ 18y
simdi yazacaktım ha:D geçti pazara Peh Peh Pehh 😊 atilla için sırf Plutoya geri dönüş yapacam ona zerkle 100k vurduğum günlere geri dönelim:)
C
cLonny OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

şimdi yazdı 😈

iyi dediğimiz çıktı yani ^^ çok güzel oldu pazar günü olmasıda. Çok çabuk 100lv olmam gerekiyor xd

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: