Abılerım ablalarım bugune kadar actıgı sacma konularla sınır bozan abım benım adıma uyelık yapmıs,ben bugune kadar bu sıteye 3-5 kere gırdım.Artık ben gırıcem hesaba, sacma konular ve sacma mesajlar yok.
Abım Sızı Kandırmıs
· 28 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
🙄
birisi daha demişti böyle 🤔
Bı kere ben turkceyı bılgısayarda asla duzgun yazmam , boyle alıstım.Sence ben o kadar sacma konular acabılır mıyım?..Inananlara saygılar , ınanmayanlarda zamanla gorecektır.
konularını takip etmiyorum ☕
biri daha böyle abim mi kardeşim mi diye bi konu açmıştı onu dedim sadece
Abin kaç yaşındaydı 🙄
yaşı ve hareketleri hiç uyumlu değil ozaman..
yaşı ve hareketleri hiç uyumlu değil ozaman..
kısa süre sonra anlarız ☕
Ulucay ?
Ulucay ?
evet ama artık deneme moderatörümüz GriffinHeart 😉 ve o arkadaşım demişti sanırım 🤔
Nedense hatasını anlayan böyle bahaneler(Yalanlar) söyliyor.. Oysa başka şekilde avundururdun kendini 🤔
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
evet oyledır kardesım 😘
T
Tarantella
⭐ 19y
Nedense hatasını anlayan böyle bahaneler(Yalanlar) söyliyor.. Oysa başka şekilde avundururdun kendini 🤔
şimdi bence önyargı ile yaklaşmayalım..belki de dogrudur.
ama beni şaşırtan şey bunu yapanın kardeşin değil de "abin" olması..
yaşı geregi senden daha olgun olması gerekmez mi ? 😊
yaşı geregi senden daha olgun olması gerekmez mi ? :)
Yok Herkes Böyle Diyorda O Bakımdan 🙏 😎
Bı Kere Adam Bu Sıteyı Geyık Sıtesı Sanıyor , Neyse.Konularımı Takıp Edın , Goreceksınız.
Bı kere ben Turkceyı bılgısayarda asla duzgun yazmamYazmak Zorundasın ! , boyle alıstım.Sence ben o kadar sacma konular acabılır mıyım?Evet..Inananlara saygılar , ınanmayanlarda zamanla gorecektır.
T
Tarantella
⭐ 19y
ya gözünü seveyim dur artık be kardeşim..mındar ettin güzelim off topic bölümünü gereksiz haber topiclerinle..kaç düzgün başlık kayboldu sayende..
tutamayacam artık kendimi söyleyecem..account sahibinin değiştigi falan yok bence..
tutamayacam artık kendimi söyleyecem..account sahibinin değiştigi falan yok bence..
yaşı geregi senden daha olgun olması gerekmez mi ? :)
bnm bi abim var öz değil ama abim sayılır 5 yaşındaki veled gibi benden 11 yaş büyük 27 yaşında nihahayt daha 1 manitası olmadı kafayı sıyırdı heralde 😁 bnm gelecekteki halim
Hadi bakalım umarım dediğin gibidir...
Bence bu çocuk çok tepki alınca böyle birşey uydurmuş, kardeşi olmadıgı için abisi vardir tahminimce, kullananın abim oldugunu kanıtlayabilirim. Nede olsa bir abim var. Düşüncesiyle böyle birşey söyledi.:)
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Çokta önemli değil abisi veya kendisinin olması, mantıklı paylaşımlar gelsin artık önemli olan bu.:P İyi forumlar.
Açtığı başlıklara bakarsak zor gibi ☕
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap