Icerige atla
Extraloob

Abım Sızı Kandırmıs

· 28 Yanıt · 1.7K görüntüleme
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
Abılerım ablalarım bugune kadar actıgı sacma konularla sınır bozan abım benım adıma uyelık yapmıs,ben bugune kadar bu sıteye 3-5 kere gırdım.Artık ben gırıcem hesaba, sacma konular ve sacma mesajlar yok.
28 Yanıt
X
XLaw ⭐ 18y
🙄
E
EFendi ⭐ 19y
birisi daha demişti böyle 🤔
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
Bı kere ben turkceyı bılgısayarda asla duzgun yazmam , boyle alıstım.Sence ben o kadar sacma konular acabılır mıyım?..Inananlara saygılar , ınanmayanlarda zamanla gorecektır.
E
EFendi ⭐ 19y
konularını takip etmiyorum ☕

biri daha böyle abim mi kardeşim mi diye bi konu açmıştı onu dedim sadece
C
ChrsNYC ⭐ 18y
Abin kaç yaşındaydı 🙄
yaşı ve hareketleri hiç uyumlu değil ozaman..
S
SnowFlake ⭐ 18y
kısa süre sonra anlarız ☕
X
Xanthos ⭐ 19y

Ulucay ?
S
SnowFlake ⭐ 18y

Ulucay ?

evet ama artık deneme moderatörümüz GriffinHeart 😉 ve o arkadaşım demişti sanırım 🤔
A
addIcFb ⭐ 19y
Nedense hatasını anlayan böyle bahaneler(Yalanlar) söyliyor.. Oysa başka şekilde avundururdun kendini 🤔
N
evet oyledır kardesım 😘
T
Tarantella ⭐ 19y
Nedense hatasını anlayan böyle bahaneler(Yalanlar) söyliyor.. Oysa başka şekilde avundururdun kendini 🤔

şimdi bence önyargı ile yaklaşmayalım..belki de dogrudur.
ama beni şaşırtan şey bunu yapanın kardeşin değil de "abin" olması..
yaşı geregi senden daha olgun olması gerekmez mi ? 😊
A
addIcFb ⭐ 19y

yaşı geregi senden daha olgun olması gerekmez mi ? :)

Yok Herkes Böyle Diyorda O Bakımdan 🙏 😎
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
Bı Kere Adam Bu Sıteyı Geyık Sıtesı Sanıyor , Neyse.Konularımı Takıp Edın , Goreceksınız.
B
Buzzz ⭐ 18y
Bı kere ben Turkceyı bılgısayarda asla duzgun yazmamYazmak Zorundasın ! , boyle alıstım.Sence ben o kadar sacma konular acabılır mıyım?Evet..Inananlara saygılar , ınanmayanlarda zamanla gorecektır.
T
Tarantella ⭐ 19y
ya gözünü seveyim dur artık be kardeşim..mındar ettin güzelim off topic bölümünü gereksiz haber topiclerinle..kaç düzgün başlık kayboldu sayende..
tutamayacam artık kendimi söyleyecem..account sahibinin değiştigi falan yok bence..
H
HellBoys ⭐ 19y

yaşı geregi senden daha olgun olması gerekmez mi ? :)

bnm bi abim var öz değil ama abim sayılır 5 yaşındaki veled gibi benden 11 yaş büyük 27 yaşında nihahayt daha 1 manitası olmadı kafayı sıyırdı heralde 😁 bnm gelecekteki halim
R
Redefine ⭐ 19y
Hadi bakalım umarım dediğin gibidir...
T
Tengrİ ⭐ 19y
Bence bu çocuk çok tepki alınca böyle birşey uydurmuş, kardeşi olmadıgı için abisi vardir tahminimce, kullananın abim oldugunu kanıtlayabilirim. Nede olsa bir abim var. Düşüncesiyle böyle birşey söyledi.:)
P
Çokta önemli değil abisi veya kendisinin olması, mantıklı paylaşımlar gelsin artık önemli olan bu.:P İyi forumlar.

Açtığı başlıklara bakarsak zor gibi ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: