Icerige atla
Extraloob

Abiler Lütfen Bakın Acil

· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme
X
xruhbanx OP ⭐ 19y
Ben silkroad ı 2-3 yıldan beri oynıyorum.Ama yaptığımın tüm adamlarım banlanıyo şifremi kimsemede vermiyorum şu an boşta kaldı oynamayan birisi varsa verebilirmi lütfen ? Crying or Very sad
14 Yanıt
V
VEDAT_BOZO ⭐ 19y
meraba ben alabilirmiyim kardessssss vermek istersen server de soylermısın
V
VEDAT_BOZO ⭐ 19y
bana ozelime gonderirsen sevinirim kac lwl oldugunu ve hangi serverde oldugunu bekliyorum
X
xruhbanx OP ⭐ 19y
Mesela İd:infazcı1905 pas:*-+181*-+ (71 lvl) hep soyuluyor
J
banlanıyosa bot kullanıyosundur silk almıyosundur
soyuluyorsa bilgisayarında keylogger var şifreni ele geçiriyorlar.
M
mute1233 ⭐ 19y
sen o charı bana versene bakalım ben kullanmaya basladıktan sonra soyabılıcekler mı msj atarsan sewınırım
X
xruhbanx OP ⭐ 19y
beyler char vercek olan varmı
M
murat6161 ⭐ 19y
beleşe car ne güsel extraokk extraokk
D
DyNaSTy ⭐ 18y
Mad Salak Salak Konu acıpta ayar etmeyin adamı
D
dReamw0rk ⭐ 19y
aptalsınız lan siz.. sadece aptal kım kıme emeğini veriyor.. git kas lan.. şimdiye kadar baya güsel char acardın ama yalan beleşe konmak ıstıyorsunuz o kdr.. aptal..
D
djkaos ⭐ 19y
arkadaşlar lütfen arkadaşları kırıcı sözlerde bulunmayalım Exclamation Exclamation Exclamation kahvekeyfi
C
CaPkiNN ⭐ 19y
bu çarların herhangı bırıne silk aldın mı?
M
MoonLife ⭐ 19y
ne biçim iş bu ya carın 1 lvl olmadığı ne malum bi char için yalvarıyosunuz millete kücük düsürüyosunuz kendinizi yazıklar olsun
R
ReAcTiVe ⭐ 19y

Mad Salak Salak Konu acıpta ayar etmeyin adamı

aptalsınız lan siz.. sadece aptal kım kıme emeğini veriyor.. git kas lan.. şimdiye kadar baya güsel char acardın ama yalan beleşe konmak ıstıyorsunuz o kdr.. aptal..

Arkadaşlar birbirimize karşı kırıcı sözlerde bulunmaylaım Lütfen mesajlarınızı editlermisiniz...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: