Karşılaştırma yapıyoruz lol'cüler toplaşın hele 😆
Aatrox mu yoksa Zac mi ?
· 17 Yanıt · 6.7K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Zac
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
nedenini de yazar mısın zenci dostum
Zac
Bu mesaj SubDue rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aatrox oyun başlarında iyi bir hero fakat oyun sonlarında pek bi kullanışsız oluyor.Zac ultisiyle takım savaşlarında etkisini gösteriyor. 👍
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildiZac
Aatrox oyun başlarında iyi bir hero fakat oyun sonlarında pek bi kullanışsız oluyor.Zac ultisiyle takım savaşlarında etkisini gösteriyor. 👍
According to twitch...Zac is awesome 😄
Ultisi team fight'ta işe yarıyor.Sıçrayış skill'ide öyle.
Aatrox kısa oyunlarda müthiş olur ama late game'de pek bir yararı yok
Ultisi team fight'ta işe yarıyor.Sıçrayış skill'ide öyle.
Aatrox kısa oyunlarda müthiş olur ama late game'de pek bir yararı yok
peki item yapılandırması nasıl olmalı zac'in
DEfansif takılman lazım.Hp ve zırh veren itemler giy.İsteğe bağlı;yetenek gücü için birşeyler al
Mithrandir
⭐ 19y
Zac puanı ne kadar acaba 😄
RP değil.
RP değil.
HerakrossBu mesaj sytgkdmr rumuzlu uyeden alinti yapildi
6300
Zac puanı ne kadar acaba 😄
RP değil.
6300
Atrox daha saldırı amaçlı Zac ise daha defansif senin oyun stiline göre seçim yapabilirsin
Mithrandir
⭐ 19y
5.7k puan var bendede ama henüz seçim yapamadım lakin Jarvan ı sevdim gibi. sizin düşünceleriniz nedir Jarvan hakkında arkadaşlar?
HerakrossBu mesaj sytgkdmr rumuzlu uyeden alinti yapildi
İşin içine jarvan girerse iş değişir 😄 E-Q kombosu ve ultisiyle.. Demacia now and forever!
5.7k puan var bendede ama henüz seçim yapamadım lakin Jarvan ı sevdim gibi. sizin düşünceleriniz nedir Jarvan hakkında arkadaşlar?
İşin içine jarvan girerse iş değişir 😄 E-Q kombosu ve ultisiyle.. Demacia now and forever!
Mithrandir
⭐ 19y
biraz yabancıyımda ulti nedir makara:
Herakross5.7k ip ve ulti nedir demek 😄
Jarvan=Gank King
Smartcast kullanman gerek iyi bir jarvan için.Yoksa sen E-Seç-Q-Seç yapana kadar adam kaçar.Ultisini dikkatli kullanmak lazım takım arkadaşını içinde hapsedersen iyi söverler adama 😄
Jarvan=Gank King
Smartcast kullanman gerek iyi bir jarvan için.Yoksa sen E-Seç-Q-Seç yapana kadar adam kaçar.Ultisini dikkatli kullanmak lazım takım arkadaşını içinde hapsedersen iyi söverler adama 😄
Aatrox OP
Zac e alman gereken itemler de, takıma bağlı olarak değişir tabi ama, bir sunfire cape (günateşi pelerini) ve rylai/liandry şart.
Zac e alman gereken itemler de, takıma bağlı olarak değişir tabi ama, bir sunfire cape (günateşi pelerini) ve rylai/liandry şart.

E
EnderGelisenOsasunaAtagi
⭐ 14y
Bende bu başlık altında sorıyım konu kirliliği olmasın . Khazix mi Aatrox mu ?
Aatrox süperdir, early game ve late game her türlü ellerine verirsin eğer iyi bir oyuncuysan Aatrox ile takımını bir çok kez sırtlayıp galibiyeti kazanabilirsiniz.
Zac eğlenceli bir hero ama ben daha çözemedim, 1v1 de çok zorluk yaşatıyor bana, ve normal damage düşük olduğu için ve biraz daha acemilikle oyun başında minyon kesmede çok geri kalıyorum bu da beni bayağı arkalara atıyor.
Zac eğlenceli bir hero ama ben daha çözemedim, 1v1 de çok zorluk yaşatıyor bana, ve normal damage düşük olduğu için ve biraz daha acemilikle oyun başında minyon kesmede çok geri kalıyorum bu da beni bayağı arkalara atıyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap