A ALURTZ OP ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #1 Yabancı bi arkadaşla kestik zaten full beni resledi video boyunca xD arada 1-2 vurdum.Yorumlar için Teşekürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P Prophecy ⭐ 17y 17 yil once #2 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HurRicanEmJ ⭐ 19y 17 yil once #3 tebrikler wizart charları sevdım ıcın bır wiz kastım zaten su an 95 bow 97 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BurdurLee ⭐ 18y 17 yil once #4 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _wanted_ ⭐ 18y 17 yil once #5 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _wanted_ ⭐ 18y 17 yil once #6 tebrikler ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ALURTZ OP ⭐ 18y 17 yil once #7 sağolun ama ben kesmedim sadece 1-2 vurdum dedim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hayro_fb ⭐ 17y 17 yil once #8 Tebrkler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #9 Sanki 45 lvl adam kesmiş gibi konu başlığı olmuş.95 lvl Wizard killed Lord Yarkan 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #10 Ama herif nerdeyse tek başına kesmiş,helal olsun hiç yatmadan 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil