Icerige atla
Extraloob

95 lvl Mavi Zerk & Knight Simgesi Görevi

· 44 Yanıt · 12K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
P
ya gıcık bişey bu bi arkim yaptım 6saat 30 dakikadan fazla sürdü cile yahu yapmakdan vaz gectim ben :))
P
ParduS_ ⭐ 19y
Yapma ya ? 🙄

çeviren nasıl çevirdiyse bende mal mal uğraşıyorum npc ye tıklayınca acıklamayı okudum evet
zerk olması lazım keserken.
bir sürü forumda aynı şey orayı değiştirin bi zahmet 👍
B
Baha i ⭐ 18y
Bu seferde jangan daki Jeonghye NPC si bulamadım nedir bu NPC işi yaf 😄 aksem ederiz bız bunla 😄
P
yok böyle bi görev ya dinden imandan çıktım ya 100tane tuzak veriyor bir tanesinden bile istedigi çıkmıyo gelde delirme ya her bi tuzak 1dk de bir olduguna göre 100DK gitti ya resmen onla ugraştım :S
B
Baha i ⭐ 18y
bende o gorevdeyım İflahım gitti 😄 cok zor yahu ne bu trab gorevı ya

Ne illet bir görevdşr bu ya nalet olsun bu ne yaf 😄

22 funtter den sonra düştü 1saat 40 daka uğraştım nedir bu yaf
P
bende o gorevdeyım İflahım gitti 😄 cok zor yahu ne bu trab gorevı ya

Ne illet bir görevdşr bu ya nalet olsun bu ne yaf 😄

22 funtter den sonra düştü 1saat 40 daka uğraştım nedir bu yaf

bana düşmedi bile 🙄
M
macerx1 ⭐ 18y
görev 7 yanlış bilgi ! çıkan mob zerk ile kesilecek yoksa görev iptal !
P
görev 7 de yanlış çevirilme yapılmış. zerkle keserseniz görev iptal olur demiş . tam tersi olucak. aslı zerkle kesiceksiniz ve zerksiz keserseniz görev iptal olur

görev 7 yanlış bilgi ! çıkan mob zerk ile kesilecek yoksa görev iptal !

Panik yok.
İlk mesajımda ps ile belirttim 😉
M
macerx1 ⭐ 18y
gelen adamlar konunun içeriğini okuyup görevi yapıyorlar %90 ı alttaki yorumları dikkatli okumuyorlar sizin PS biraz yetersiz sayın admin...
P
Bu benim konu değilmiş zaten yahu 😄
S
shadow_170 ⭐ 19y
ya chenese için çevirilmede bişe yokki herşey aynı sadece constantinaya gitmiyosun janganda bi yeohaların ordaki npc le konuşuyosn bide jangan hunterci ile konuşuyosn farklı olarak gerisi aynı ayrıca arkadaşlar bıktım felan diyonuzda bence çekilen çileye değer gerçekten çok süper bişe mavi zerq olayı isimde gücünüzün simgesi oluyo binevi
I
ismail52 ⭐ 17y
arkadaşlar ben bütün görevleri yaptım general görevinide teslim ettim şimdi bana exorcist's charm die bişe veriyo son 95 mob yanına ışınlanıcam beni geri atıyo ışınlamadan ne yapmam gerekiyo yapmadığım bişeymi var son olarak yarım edermisiniz

Lost spirit öldürmemi istiyo öle bi mobda yok delircem biri yardım etsin
S
Bu Görew bildiğime Göre Chin de Captain Eu da Knight dimi ___???
J
JbS ⭐ 17y
anlatım süpper olmus eline saglık senini bilgilerin sayesinde hızlı olarak yaptım 😄

ama a genralleri 140 ta tuzaga düsürdüm :S
G
GNR ⭐ 18y
cok güzel bi konu olmus gayette aciklayici eline sağlık
P
ben bunu genarallerden sonra iptal ettim 100taneden sağlam çıkmadı diye şimdi alamıyorum görevi hakkımı mı kaybettim ben 😄
M
Muptela ⭐ 17y
Teşekkürler
P
ben bunu genarallerden sonra iptal ettim 100taneden sağlam çıkmadı diye şimdi alamıyorum görevi hakkımı mı kaybettim ben :D

tekrar alınıyor olmalı
C
CaSPerS ⭐ 16y
generallerdeki şey çıkmıyor ya 100 tane bitmel üzere nerdeyse çıkmıyor ... :S
C
CaSPerS ⭐ 16y
nita generalleri yapıoyurmda hep geçiyor üstünden ama hiç bişey vermiyor öle boş boş geçiolar ve 39 tane kaldı tuzk halen aslı çıkmadı ?....

Adrian sana tuzaklar verecek, Taklamakanda Niya general'lere gidin ve orada tuzağa sağ tıklayın, orada tuzak kurulacak. Niya generalleri bu tuzağın üstüne doğru çekin. Mob ne zaman onun üstünden geçerse sana spirit verecek, yada tutmayadabilir.Genellikle sana Fusser spirit düşecek ama düşürmen gereken şey normal spirit.Ne yazıkki sen bu tuzağı sadece 60 sn'de birkere kullanabilirsin. Normal spirite ihtiyacın var ve bunun için 40 tane tuzak gerekli.Bu süre içerisinde bende 16 adet fusser spirit oldu.
1 tane normal spirit düşürdüğünde COnstantinopole'de Witch'e geri dön.
Witche geri dönme süresi içerisinde teleport olmazsın,constantinopleye atla yada yürüyerek gitmen lazım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: