Icerige atla
Extraloob

95 Level nuker nerde kasılmalı ?

· 10 Yanıt · 2.3K görüntüleme
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Arkadaşlar 95Lvl Fire-Cold-Heuksal karakterim var. Full int. Seti +3 , bluelu. ( fb sayılmaz. ) 17k hpsi var aslında 94 moblarında çok rahat kasıyorum 2atıyorum ama bir weakening basıyorlar vurdukları dmg 5-6kya kadar çıkıyor summer2: Doğal olarak hiç exp de gelmiyor yani görevi olan moblar lazım. Bu arada mbot kullanıyorum. Son olarak charda 10k para kaldı Ölüyor sürekli towna gidince 3tane %50 lik aldırıyordum zaten kasma yerine gidene kadar 100tane hp harcıyor chara gold toplatmak zorunda kalıyorum , ona göre cevap verirseniz sevinirim + bot ayarları ne şekilde olmalı.
10 Yanıt
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
up
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ahahahaha sultanmelik 😆 😆 😆

İlk olarak chara gold çekmelisin.
Daha sonrada 100 levellerde Alexandrai da felan bi parrty bul öyle kas^^
Special thx to Flexi
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Ahahahaha sultanmelik 😆 😆 😆

İlk olarak chara gold çekmelisin.
Daha sonrada 100 levellerde Alexandrai da felan bi parrty bul öyle kas^^

Kimse almıyor ki. Euların canı cehenneme. summer2:
Gold patlaması yaşıyorum. 2k var 😘
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Kendi gözlerimle şahit oldum slota gitti , 1mob kesemeden weak yedi , 3saniyelik bir lag sonucu charı janganda dolanırken buldum.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Kendi gözlerimle şahit oldum slota gitti , 1mob kesemeden weak yedi , 3saniyelik bir lag sonucu charı janganda dolanırken buldum.

Ahagd.çmsdfömdsfgmsdf. d..d "Havada durdum, şahitlerim var !!!11BirBirBir" makara: makara: makara:
Special thx to Flexi
D
ddnet ⭐ 16y
vallahi bu chn-eu dengesizliğine bişiy yapmaları lazım artık... :S

ya nukerlerden hızlılar,ex partyleri var , chnler ölsün o zman... hele intçileri...

eu kimin fikri ya ?
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
vallahi bu chn-eu dengesizliğine bişiy yapmaları lazım artık... :S

ya nukerlerden hızlılar,ex partyleri var , chnler ölsün o zman... hele intçileri...

eu kimin fikri ya ?

😆 Wizz-cleric charım var. Bunun kadar yatmıyor 👴
C
c4pk1n1995 ⭐ 16y
:D:D:DD hahahahhaha
M
mcguetta ⭐ 15y
.d.d

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: