Icerige atla
Extraloob

90Sun Crossbow +7 -> +8 ^_^

· 32 Yanıt · 4.1K görüntüleme
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
Uzun denemelerden sonra +8 ^^

- Resim Silinmiş.
32 Yanıt
J
Jaysean ⭐ 18y
11dg gelince turşusunu kurarsın account-bound ^^
D
duzceli81 ⭐ 17y
Nice Tebrikler 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohanness deli item hacım yaa 90 + sun + 8 = 113 lvl soc ise 108 lvl kısacası sen soc düşürene kadar çok rahat götürür bu alet seni sonrasında soc + 10 rahat yaparsın +8 bastın +2 de advanced elixir b kullanırsın hop soc+10 awwww korkulur senden üstadım 😎
C
CaRTMaNN ⭐ 18y

90+15+8 silahın düzeyi şuanda 113 lv 11dg de soc sistemi geldi ondada sun mun yok. Item soc olunca +7 değer alıyor yani bu silah 11dg'nin en kral silahından 6 lv daha yüksek 😈
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y

90+15+8 silahın düzeyi şuanda 113 lv 11dg de soc sistemi geldi ondada sun mun yok. Item soc olunca +7 değer alıyor yani bu silah 11dg'nin en kral silahından 6 lv daha yüksek 😈

Arkadaşın mesajına bakarak oyundan pek anlamadığı için cevap vermeye tenezzül etmemiştim sen cevabını vermişsin zaten 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Arkadaşın mesajına bakarak oyundan pek anlamadığı için cevap vermeye tenezzül etmemiştim sen cevabını vermişsin zaten 👍

ohanness deli item hacım yaa 90 + sun + 8 = 113 lvl soc ise 108 lvl kısacası sen soc düşürene kadar çok rahat götürür bu alet seni sonrasında soc + 10 rahat yaparsın +8 bastın +2 de advanced elixir b kullanırsın hop soc+10 awwww korkulur senden üstadım 8)

tospa ilk önce ben cevabı verdim bittin sen yaa tamam yazdım bunu makara:
C
Cryolite ⭐ 19y
o durability ne öyle 😁
B
BaSoryong ⭐ 18y
Tebrikler güzel silah 😊
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
hayırlı olsun güle güle kullan nowayoutu terk mi ettin guildsizsin xD

bi nevi taktik diyelim 🕵️(terk etmedim ^^)
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
@extraloob
😆 😆 😆
O
orhan09 ⭐ 17y
1 immortal var ya sen diyordun 2 immortal basmak gerek suna
J
Jaysean ⭐ 18y
@Deadly

Ben o lafı şaka manasında dedim zaten.Ama sen ters anladıysan tersleyerek benide sinirlendirdin.
Oyundan kimin anlayıp anlamadığı belli , ben senin gibi elime geçen herşeyi satıp nakit-paraya çevirmiyorum , oyundan zevk almak için oynuyorum ve sonuna kadar böyle oynayacağım 2007'den beri Oasis'te oynuyorum ve hala orda oynamaktayım umarım açıklayıcı olmuştur oasis benim ailem.
yok plvl yok sp kasılır vs işlere girmiyorum sadece kendi zevkimi alıyorum hafta sonları arkadaşlarla sohbet , job war vs gibi senin gibi haftanın her günü millete yaltaklık yapmıyorum :bye:

ayrıca bu yorumu yazarak kendini çok güzel ortaya koyuyorsun.
burası bir forumdur tartışmaya ve her türlü yoruma açıktır bu konuyu açtığına göre , bu saatten sonra sendenmi oyunu öğreneceğim.Sen kendini oyuna bağlayarak , buzdolabından çıkıp şaşıran adama benziyorsun , çünkü halk'ın yaptığı yorumları bile kaldıramıyorsun.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
vuuu hayırlı olsun hacım süpersin 🍺
Special thx to Flexi
U
Ultioxen ⭐ 16y
hiç güleceğim yoktu makara:
D
Doma$no ⭐ 18y
Süper Olmuş Güle Güle Kullan Alayına gider bu xbow ^^

Ps:Bu konudada tartışma çıakrmayın daral:
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
hiç güleceğim yoktu makara:

makara: makara:
N
Narcisse ⭐ 19y
erdem inş 110da malazgirti bırakmassın h.olsun sun+8 in
_
_CooL_ ⭐ 16y
@Deadly

Ben o lafı şaka manasında dedim zaten.Ama sen ters anladıysan tersleyerek benide sinirlendirdin.
Oyundan kimin anlayıp anlamadığı belli , ben senin gibi elime geçen herşeyi satıp nakit-paraya çevirmiyorum , oyundan zevk almak için oynuyorum ve sonuna kadar böyle oynayacağım 2007'den beri Oasis'te oynuyorum ve hala orda oynamaktayım umarım açıklayıcı olmuştur oasis benim ailem.
yok plvl yok sp kasılır vs işlere girmiyorum sadece kendi zevkimi alıyorum hafta sonları arkadaşlarla sohbet , job war vs gibi senin gibi haftanın her günü millete yaltaklık yapmıyorum :bye:

ayrıca bu yorumu yazarak kendini çok güzel ortaya koyuyorsun.
burası bir forumdur tartışmaya ve her türlü yoruma açıktır bu konuyu açtığına göre , bu saatten sonra sendenmi oyunu öğreneceğim.Sen kendini oyuna bağlayarak , buzdolabından çıkıp şaşıran adama benziyorsun , çünkü halk'ın yaptığı yorumları bile kaldıramıyorsun.

👍
S

🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: