Icerige atla
Extraloob

90 lv int s/s yapılandırması (ACIL)

· 35 Yanıt · 4.2K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
D
drotalion ⭐ 19y
senın tercıhındır ozaman wizard cleric acmamalı yada baska bı def yonunu atck demı onemlı olan 😈 bence onemlı olan sadece atck yada sadece def deıl eğer def dusunseydım blader acardım ama sunu anlamak zor gelıyo herkese ınt charlar str charlardan daha cok psy demage verıyor ve bı ınt s/s dıvısıon sayesınde 2dk snowla nuke bıle kullanmadan cok fazla can yakabılır hem def adam gıbı adam olur hemde olumcul olurum deneyıp gorecek herkes lıghtı sılenı duydum weopan acmayanı duydum ama coldu 30 yapana ne desem bılmıyorum 2 dk bıle surmez sanırım pvpen 🤤

arkadaşım zaten eğer bir pvp 2 dakikaan fazla sürecekse bu 2 tarafın güçlerinin eşit olduğu veya birinin lag ydiği veya potunun bittiği anlamına gelir. Böyle bir durumda kimse ben pvp yi yendim demez (aşırı n00b ve centilmentliktenhaberi olmayan oyuncular dışında) zaten eğer bir pvp 2 dakikaya kadar uzuyorsa bırakıp gider normal oyuncular. Bütün günmü pvp yapılacak???
J
Jasco ⭐ 18y
senın tercıhındır ozaman wizard cleric acmamalı yada baska bı def yonunu atck demı onemlı olan 😈 bence onemlı olan sadece atck yada sadece def deıl eğer def dusunseydım blader acardım ama sunu anlamak zor gelıyo herkese ınt charlar str charlardan daha cok psy demage verıyor ve bı ınt s/s dıvısıon sayesınde 2dk snowla nuke bıle kullanmadan cok fazla can yakabılır hem def adam gıbı adam olur hemde olumcul olurum deneyıp gorecek herkes lıghtı sılenı duydum weopan acmayanı duydum ama coldu 30 yapana ne desem bılmıyorum 2 dk bıle surmez sanırım pvpen 🤤

arkadaşım zaten eğer bir pvp 2 dakikaan fazla sürecekse bu 2 tarafın güçlerinin eşit olduğu veya birinin lag ydiği veya potunun bittiği anlamına gelir. Böyle bir durumda kimse ben pvp yi yendim demez (aşırı n00b ve centilmentliktenhaberi olmayan oyuncular dışında) zaten eğer bir pvp 2 dakikaya kadar uzuyorsa bırakıp gider normal oyuncular. Bütün günmü pvp yapılacak???
senin bu dediğin strler arasında olur artı 2 dk da bırakılmaz pvp en kotu 5 dk olmadı bırakırsın pot savası ama bı ınt str pvp sı en fazla 2 snow suresı surer oda ortalama 5 dk yanı(eğer yatıramıyosam 2dkdan fazla surer benım pvplerım 😈 snow sağolsun,2dkyı gecınce bırakıp gıdeceklerse ıntı yenecek char yok pvpde sun asırı ıyı olanlar dısında esıt sartlar dıyeyım)senin lvlin kac sattın charın...
T
bence çok yalnış codlu en azından bi 60 lwl yapmak gerek %40 damage çok büyük bi rakam bence. bnm fikrim şu

90 light.80 bicheon. 70 fire. 60 cold yada

90 light 90 fire 80 cold 50 bicheon.

bana gore 90 cold 90 light 90 bicheon olması gerek digeri kafana gore takıl,73 Bicheon combosu cok iyi status veriyor 🕵️
_
şurada bir yorum yazdım,istersen onu bir oku
➡️ viewtopic.php?f=101&t=61950

Cold el yakması ve nukelerin nasıl etkili kullanılacağını, ne işe yarayacağını vs vs..

Life turnover i açmış bir wizard aska 5k vurmaz. 😁
furious
furious ⭐ 19y
bence fireı açmak daha mantıklı cold açacağına mükemmel bi kalkan alırsın defansını olnla sağlarsın pwp de adamı max 3 atışda alırsın bide 90 fire la mag defansını sağlamlaştırırsın
N
fire90-cold60-light90-bicheon60 ama bence nukere fıre olmaz kardesım 👍
J
Jasco ⭐ 18y
bence fireı açmak daha mantıklı cold açacağına mükemmel bi kalkan alırsın defansını olnla sağlarsın pwp de adamı max 3 atışda alırsın bide 90 fire la mag defansını sağlamlaştırırsın

el,ne en fazla ne kadar iyi kalkan alabılırkı br %100 olsa yetermı,shıeldın ıllakıde cok gucu var amabunu cıddı cıddı elımıze alıp rakıbın her vurusunu blocklıcak halımız yok kım ne derse desın 90 lvl de fire mastery i 90 olan int charlar buyuk bı hezımete urayacak kolay gelsın...
D
drotalion ⭐ 19y
%50 absorbtion um olacağına 35% block um olur...
S
Sniker ⭐ 19y
Şİmdi ben de biraz gevezelik yapayım.
! pvp meslesine gelelim.Eğer bi pvp 2dk dan fazla sürüyosa bırak demişsin.Ben nukerler snow açtığında yüzde 40 lık snowumu açıyorum ona karşı, X-large mp potion , Mp & İnt basılı takı kıyafetlerimle ve elimdeki kalkanla etrafında dolaşıyorum.Snowu bittiği an bir dull bir stun işi bitiyor.Yani intin her şeyidir snow shieldi.sen coldu 30 yapmakla hem phy defans hem snow kaybediyorsun.yüzde 50 snow ve sadece bufftan 120 phy defans kaybediceksin.85 lvl de shield takmış gibi defansın olucak bu sayede.Snow da cabası.Fire açmakla ne kazanıyorsun? İşine yaramayan mag defans phy atack.Kazancın ne? 1-2k fazla damage.Özellikle str charlara karşı çok ezilirsin bu buildle.Heleki bladerlara sen vuramayacaksın knock down ile.Onların karşısında durman için sana defans lazım ve snow lazım.Haa ben rakibimi int charlar olarak görüyorum dersen sen bilirsin.Ama +3 setli bi str adam seni +5 setinle 2 critte kestiği zaman ağlamayacaksın 👴

İlla fire diyosan bicheondan vazgeçeceksin 90 fire 90 light 90 cold yapıcaksın.Bunun başka şekilde çözümü yok malesef.
J
Jasco ⭐ 18y
Şİmdi ben de biraz gevezelik yapayım.
! pvp meslesine gelelim.Eğer bi pvp 2dk dan fazla sürüyosa bırak demişsin.Ben nukerler snow açtığında yüzde 40 lık snowumu açıyorum ona karşı, X-large mp potion , Mp & İnt basılı takı kıyafetlerimle ve elimdeki kalkanla etrafında dolaşıyorum.Snowu bittiği an bir dull bir stun işi bitiyor.Yani intin her şeyidir snow shieldi.sen coldu 30 yapmakla hem phy defans hem snow kaybediyorsun.yüzde 50 snow ve sadece bufftan 120 phy defans kaybediceksin.85 lvl de shield takmış gibi defansın olucak bu sayede.Snow da cabası.Fire açmakla ne kazanıyorsun? İşine yaramayan mag defans phy atack.Kazancın ne? 1-2k fazla damage.Özellikle str charlara karşı çok ezilirsin bu buildle.Heleki bladerlara sen vuramayacaksın knock down ile.Onların karşısında durman için sana defans lazım ve snow lazım.Haa ben rakibimi int charlar olarak görüyorum dersen sen bilirsin.Ama +3 setli bi str adam seni +5 setinle 2 critte kestiği zaman ağlamayacaksın 👴

İlla fire diyosan bicheondan vazgeçeceksin 90 fire 90 light 90 cold yapıcaksın.Bunun başka şekilde çözümü yok malesef.

👍
F
fatihhan46 ⭐ 19y
ben int yim... snowsuz bir ınt ezilmeye mahkumdur kendi lvlinde biriyle pvpde snowun yoksa sana ne blader ne glavie 2+ nuke sansı tanımaz en eziğiyle bile pvp yapsan bu sansın olmaz...glavie bayılttığında sana defans lazım yada blade yatırdığında bu aşamada atak kuvvetli olmuş hikaye.haa dersenki ben oyunu pvp için oynamıyorum monster kesmek bana daha eğlenceli geliyor ozaman bişi diyemem 😊
suan lvlim 6X ve weapon skill hiç vermedim ama coldu kapamayı veya daha fazla açmamayıda hiç düşünmedim guard of ice-snow shield - cold armor bi int için olmassa olmazlardan bence
R
Rhea ⭐ 19y
bence çok yalnış codlu en azından bi 60 lwl yapmak gerek %40 damage çok büyük bi rakam bence. bnm fikrim şu

90 light.80 bicheon. 70 fire. 60 cold yada

90 light 90 fire 80 cold 50 bicheon.

bicheonu 50 de kimse bırakmaz 51 de yeni combolar varken 90 light 90 fire 79 cold 51 bicheon daha güzel olabilir
K
1.Lighting 90 Cold 90 Bicheon 90 Fire 30 imbue lighting veya
2.Lighting 90 Cold 90 Force 90 Fire 30 imbue lighting veya
3.Lighting 90 Fire 90 Cold 90 Force 30 imbue fire
hangisini tavsiye edersen dersen 3.
full int chine bi charda kesinlikle lighting olması gerekir asıl nukeler lightingde.firede imbue coldda iste snow ve phy def var full inte en çok yarayan olarak.
kolay gelsin
K
bana göre en iyisi fire 90 lighting 90 cold 90 orce 30
fire ile imbue lighting ile nukeler cold ile snow shield çok önemli
R
RubenDelta ⭐ 19y
COLD 30 BUNA ÖYLE Bİ GÜLERİM YANİ BAŞKA DA Bİ ŞEY DEMİYORUM...

Kardeş sen herkesden tek yerin ya kendi kendini kandırma %23 lük snowla hiç bi şey yapamazsın...

illa fire diosan al sana çözüm:

fire90 bicheon90 light 60 cold 60 ...

curset toplamaya başla sen light 90 dan anca iner 60 a 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: