phy defansı nerden mi alcak ¿¿ elinde taş gibi kalkan var +++ daha zorlanmaya kalmadan Yatır skili var+++ taş gibi iron wall skili var+++ mp az olsada yinede işe yarıyor 24%snow shield var daha ne phy defans istiyorsun anlamadım.
90 lv blade sizce bu sistem doğurumu + bu sp yeterlimi sizce
· 28 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Y
Yalnizgezen
⭐ 19y
phy defansı nerden mi alcak ¿¿ elinde taş gibi kalkan var +++ daha zorlanmaya kalmadan Yatır skili var+++ taş gibi iron wall skili var+++ mp az olsada yinede işe yarıyor 24%snow shield var daha ne phy defans istiyorsun anlamadım.
karşına sağlam bir force glavie çıksın bakalım o defans sana yetiyormu 😆
Bu sp tam olarak 90 a yetmez ama 3 lü gapla gidersen yada 0 gapla pre plus çekersen bu işi bitirirsin iyi bir iş başarmışın 😜
ben şu ana kadar sürekli blader kullandım , bladerden başka charım olmadı.Daha yeni yeni bowa başladım bow fakat force bow 😉 bicheon 90---light90---fire90---cold30 kesinlikle böyle yap derim. coldu boşver zaten taş gibi kalkanın var hadi yetmedi yatır batır var + iron wall var.Light açki biraz yavaş kasılıyor hiç yoktan onu telafi etsin + crt ve dmg artar.Fire str blader için şarttır. Garment giyinirsin.
force si olmayan bladeyi çöpe at tecrübe konusuyor burda. hem elektrik crt ve damageyimi arttırıyor ? hadi damageyi arttırsın azıcık crt nerden cıktı buda yeni nesil yapılandırmamı 😁 Force 90 Fire 90 bıcheon 90 cold 30 dersen 1 vs 1 charı olur elektrik ac hızlı kasmak acısından ama 90 olup farm tamamsa forceye dön 👍
D seçeneği bence daha önce blade char kasmadım ama en mantıklısı bu gelio...
En azından Bi 3oo.ooo Sp daha Lazım ...
Bende blader kasmayı düşünüyordum yorumlarınızda bazılarınız bu sp yetmeyebilir edmişsiniz gözüm korktu ben en fazla 3 gapla 90 olmayı planlıyprdum bu yetmiyorsa benim gapla sadeec blade skilleri acarım herhalde xDxD
en iyisi bu charı bana ver sen 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
900 bin sp :) + verceğim sistem sizce doğurumu ? 90 100 LV ARASI BOW ALINIR < 90 100 LV ARASI SS << 90 100 LV ARASI SPEAR << 90 100 BLADE <<<ALINIR<<<< 90 100 GLAVE ALINIR << ##Bu Fiyata Bu sistem Sizce Nasıl Lütfen Yardımcı Olun#baska sizce 90 lvlde blade in durumu nolur 90 Lv Glavie 164k SP SİLK & GOLD & TL İle Satiliktir..