Icerige atla
Extraloob

90 Lv 2 handed Sun +14 ö.Ö

· 43 Yanıt · 2.9K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Çok güzel gerçekten, fakat bu bir bug sayesinde yapılmış birşey öyle işittim 😄
Kaynak: Arbeitsamt
R
Relax ⭐ 17y
😱
X
Xrosower ⭐ 17y
😱
G
godmaster ⭐ 17y
15 denicek bu adam +5 i zor basar olduk zaten şu na bak
V
vestale ⭐ 17y
yok artık lebron james
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Shit !
D
hehe +14 deyince birden sinirlendim dedim bu nasıl bastı +13 tü zaten, şimdi videoyu izledim değişen bişey yok +13 aynı +14 diye bişey yok :P

nasıl yok iyi bak ^^

böylelerine KÖR diyoruz 😗

senin gibilerinede kaşıntılı diyoruz. +14 denilen videoya baktım videonun başlığında +14 diyor +13 ü gösteriyor avanak ☕
D
ha unutmadan vtunnel den girdim başlığı alıp oraya yapıştırdım çıkan videoda +14 dedi girdim +13 gösteriyor bi yanlışlık varsa vtunnel in suçu ben bilmem 😈
J
JbS ⭐ 17y
silah +15 olmus ohannneess
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
ha unutmadan vtunnel den girdim başlığı alıp oraya yapıştırdım çıkan videoda +14 dedi girdim +13 gösteriyor bi yanlışlık varsa vtunnel in suçu ben bilmem 😈

konuşmalarımıza dikkat edelim bro '' Avanak '' Yanlış oluyo 😉
D

konuşmalarımıza dikkat edelim bro '' Avanak '' Yanlış oluyo ;)

´´Kör`` olmuyo demi? 😉
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y

konuşmalarımıza dikkat edelim bro '' Avanak '' Yanlış oluyo ;)

´´Kör`` olmuyo demi? ;)

kör kötü sözmü ?.
I
iwontcry4u OP ⭐ 19y

Videoyu sonuna kadar izleyip iyi bakarsan +14 olduğunu görebilrsin bu arada silah +15 oLmus :S 😠
D

kör kötü sözmü ?.

avanak da değil o zaman. madem kör iyi bir söz, sana derler sesini çıkarmassın! tartışıcaksak da düzgün bi konuda tartışalım saçma bir konu hakkında kimi koruyorsun? ☕
D

Videoyu sonuna kadar izleyip iyi bakarsan +14 olduğunu görebilrsin bu arada silah +15 oLmus :S :@

ya abi ben baktım vtunnelden sonuna kadar, başlıkta +14 yazıyodu girdim dediğim gibi sonuna kadar izledim +13 gösterdi hep vtunnelde bi sorun var heralde 😊 😜
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
kör kötü sözmü ?.

avanak da değil o zaman. madem kör iyi bir söz, sana derler sesini çıkarmassın! tartışıcaksak da düzgün bi konuda tartışalım saçma bir konu hakkında kimi koruyorsun? ☕
Kör kötü söz ise bunlarda kötü sağıl dilsiz.Ozmana dilenciler kndilerine küfür ediyo Bn körüm Bnsağırım diyolar 😉
D
kör kötü sözmü ?.

Kör kötü söz ise bunlarda kötü sağıl dilsiz.Ozmana dilenciler kndilerine küfür ediyo Bn körüm Bnsağırım diyolar ;)
farkındamısın bilmem ama boş konuşuyorsun ☕ daha fazla uzatmanın lüzumu yok ❗
S
Shoot'Em ⭐ 17y
yarın oburgun +16 denemesın 😄
M
Misproject ⭐ 19y
+15 şimdi ya insan mı bunlar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: