Çok güzel gerçekten, fakat bu bir bug sayesinde yapılmış birşey öyle işittim 😄
Kaynak: Arbeitsamt
90 Lv 2 handed Sun +14 ö.Ö
· 43 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
😱
😱
15 denicek bu adam +5 i zor basar olduk zaten şu na bak
yok artık lebron james
ewt +15 oldu +16 denicek ve yancak silah http://www.rev6.com/player/zeus/Sweet_Muschi.html
sweetCHIEF
⭐ 17y
Shit !
D
DangerWalker
⭐ 19y
hehe +14 deyince birden sinirlendim dedim bu nasıl bastı +13 tü zaten, şimdi videoyu izledim değişen bişey yok +13 aynı +14 diye bişey yok :P
nasıl yok iyi bak ^^
böylelerine KÖR diyoruz 😗
senin gibilerinede kaşıntılı diyoruz. +14 denilen videoya baktım videonun başlığında +14 diyor +13 ü gösteriyor avanak ☕
D
DangerWalker
⭐ 19y
ha unutmadan vtunnel den girdim başlığı alıp oraya yapıştırdım çıkan videoda +14 dedi girdim +13 gösteriyor bi yanlışlık varsa vtunnel in suçu ben bilmem 😈
silah +15 olmus ohannneess
sweetCHIEF
⭐ 17y
ha unutmadan vtunnel den girdim başlığı alıp oraya yapıştırdım çıkan videoda +14 dedi girdim +13 gösteriyor bi yanlışlık varsa vtunnel in suçu ben bilmem 😈
konuşmalarımıza dikkat edelim bro '' Avanak '' Yanlış oluyo 😉
D
DangerWalker
⭐ 19y
konuşmalarımıza dikkat edelim bro '' Avanak '' Yanlış oluyo ;)
´´Kör`` olmuyo demi? 😉
sweetCHIEF
⭐ 17y
konuşmalarımıza dikkat edelim bro '' Avanak '' Yanlış oluyo ;)
´´Kör`` olmuyo demi? ;)
kör kötü sözmü ?.
Videoyu sonuna kadar izleyip iyi bakarsan +14 olduğunu görebilrsin bu arada silah +15 oLmus :S 😠
D
DangerWalker
⭐ 19y
kör kötü sözmü ?.
avanak da değil o zaman. madem kör iyi bir söz, sana derler sesini çıkarmassın! tartışıcaksak da düzgün bi konuda tartışalım saçma bir konu hakkında kimi koruyorsun? ☕
D
DangerWalker
⭐ 19y
Videoyu sonuna kadar izleyip iyi bakarsan +14 olduğunu görebilrsin bu arada silah +15 oLmus :S :@
ya abi ben baktım vtunnelden sonuna kadar, başlıkta +14 yazıyodu girdim dediğim gibi sonuna kadar izledim +13 gösterdi hep vtunnelde bi sorun var heralde 😊 😜
sweetCHIEF
⭐ 17y
kör kötü sözmü ?.
avanak da değil o zaman. madem kör iyi bir söz, sana derler sesini çıkarmassın! tartışıcaksak da düzgün bi konuda tartışalım saçma bir konu hakkında kimi koruyorsun? ☕
Kör kötü söz ise bunlarda kötü sağıl dilsiz.Ozmana dilenciler kndilerine küfür ediyo Bn körüm Bnsağırım diyolar 😉
D
DangerWalker
⭐ 19y
kör kötü sözmü ?.
Kör kötü söz ise bunlarda kötü sağıl dilsiz.Ozmana dilenciler kndilerine küfür ediyo Bn körüm Bnsağırım diyolar ;)
farkındamısın bilmem ama boş konuşuyorsun ☕ daha fazla uzatmanın lüzumu yok ❗
yarın oburgun +16 denemesın 😄
M
Misproject
⭐ 19y
+15 şimdi ya insan mı bunlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap