aklıllı insanlar arkadaş şu anda pre+%60 ticket açmış bu 9 lvl farmda kendi lvlinde 1 mob dan 1.7(680) sp demek oluyo ama kendisi 0.7(300) sp alıyo bunu soruyo size neden diye...?
9 lwl gap var fakat sp gelmiyor
· 44 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
YETMİYOMU?
b imobdan 1 sp geliiyo (kısmen Mr. Green ) daha ne...
b imobdan 1 sp geliiyo (kısmen Mr. Green ) daha ne...
ben 68Lw Full int im Very Happy sp tıcketm war prem war kedım de war kasmaya bu gun basladım we yaklasık 7 - 8 saatte 4bck 5k sp topladım Very Happy her monsterden 712sp point gelıo tıcketlar warken Very Happy
ileriki lvl larda anlarsın nasıl sp topladığını daha yolun başındasın Twisted Evil
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
off off bu farmdan neler çekiliyor Very Happy 2 ayda anca 200k sp yaptım 1 ay canım sp lafını duymak istemedi ama ilaç gibi de geldi
sp charın kanı gibi valla ama sana gelen sp çok iyi.
sp charın kanı gibi valla ama sana gelen sp çok iyi.
P
PaiNScReaM
⭐ 19y
bencede sp farm ıcın sp tıcketı al Wink
ewt ya daha ne ıstıon 308 skill exp gelıo
59 lvl charım var 9 gap 56 lvl planarlarda kasıyorum sp ticket + gold ticket ve 4'lü party'de 558 sp geliyor..
suan gayet normal sp gelio kendi lvl deki monsterden 2 tane kestin mi 1 sp gelir 9 gapta isen Full en fasla 9 gap oluyo
Bence onun durumuna göre gayet az geliyor.Millet sp görmediğinden daha ne istiyosun diyor.Var onda birşey ama...
oha 7 lwl gapatim sp ticket acik sniperlardan 260 aliyorum sen o lwlde 30 aliyosun begenmiyosun bide ... de get .. bi get yaf .get ....:)= Mr. Green
30 degil tabi 300 düzeltiyim santam
daha ne gelcek orda kos koca 306 yazio daha ne sition hakkaten yaw cok saglam gelio sp
beyler bi sorun var adam %60lık ticket + Premium kullanıo
beyler bi sorun var adam %60lık ticket + Premium kullanıo
extraokk
arkadas aç gozlu galiba Very Happy cillop gibi sp geliyor kisacasi sorun yok Wink
arkadas aç gozlu galiba Very Happy cillop gibi sp geliyor kisacasi sorun yok Wink
Var kardeşim var 9 gap+pre+ticket her kestiği moobdan bir sp üzeri gelmesi gerekir.
Beyler o zamandan bu zamana kadar anca bu kadar yol alabildim. 9 fark insanı bayıyo bot bırakıyosrsunuz sabah akşam aynı yaratık Confused insan arada değişiklik istiyo .
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Sp yeterince geliyo kardesim daha ne gelsin 😊 Hortlattın mı konuyu naptın Very Happy
Biraz öyle oldu sanırım Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
90 lwl blader satılıktır ff 22 bin sp var 10 Lv gap var sp az geliyor 127 LWL WİZZ CLERİC FF FAZLADAN SP Sİ VAR 14 DG LEGEND +13 STAFI MEVCUT SATILIK 120LV GLAVİE FF 4M SP VAR SETİ 12 DG LEGEND 13 SİLAH VAR AVATAR VAR UYGUN FİYATA VERİLECEK WTS 112 LWL STR BOW ARGES(ACC'DA 101 LWL EU'DA VAR THANATOS)