Icerige atla
Extraloob

9 lwl gap var fakat sp gelmiyor

· 44 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
D
deuhcb ⭐ 19y
aklıllı insanlar arkadaş şu anda pre+%60 ticket açmış bu 9 lvl farmda kendi lvlinde 1 mob dan 1.7(680) sp demek oluyo ama kendisi 0.7(300) sp alıyo bunu soruyo size neden diye...?
D
Downfall ⭐ 19y
YETMİYOMU?

b imobdan 1 sp geliiyo (kısmen Mr. Green ) daha ne...
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
ben 68Lw Full int im Very Happy sp tıcketm war prem war kedım de war kasmaya bu gun basladım we yaklasık 7 - 8 saatte 4bck 5k sp topladım Very Happy her monsterden 712sp point gelıo tıcketlar warken Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ileriki lvl larda anlarsın nasıl sp topladığını daha yolun başındasın Twisted Evil
S
off off bu farmdan neler çekiliyor Very Happy 2 ayda anca 200k sp yaptım 1 ay canım sp lafını duymak istemedi ama ilaç gibi de geldi
sp charın kanı gibi valla ama sana gelen sp çok iyi.
P
PaiNScReaM ⭐ 19y
bencede sp farm ıcın sp tıcketı al Wink
H
Hunter_ ⭐ 19y
ewt ya daha ne ıstıon 308 skill exp gelıo
B
Beijo ⭐ 19y
59 lvl charım var 9 gap 56 lvl planarlarda kasıyorum sp ticket + gold ticket ve 4'lü party'de 558 sp geliyor..
S
sayit ⭐ 19y
suan gayet normal sp gelio kendi lvl deki monsterden 2 tane kestin mi 1 sp gelir 9 gapta isen Full en fasla 9 gap oluyo
M
mehmet125 ⭐ 19y
Bence onun durumuna göre gayet az geliyor.Millet sp görmediğinden daha ne istiyosun diyor.Var onda birşey ama...
E
EnDZoNe ⭐ 19y
oha 7 lwl gapatim sp ticket acik sniperlardan 260 aliyorum sen o lwlde 30 aliyosun begenmiyosun bide ... de get .. bi get yaf .get ....:)= Mr. Green
E
EnDZoNe ⭐ 19y
30 degil tabi 300 düzeltiyim santam
M
MakmeN ⭐ 19y
daha ne gelcek orda kos koca 306 yazio daha ne sition hakkaten yaw cok saglam gelio sp
F
FastGT ⭐ 19y
beyler bi sorun var adam %60lık ticket + Premium kullanıo
M
mehmet125 ⭐ 19y

beyler bi sorun var adam %60lık ticket + Premium kullanıo

extraokk
G
ghostly ⭐ 19y
arkadas aç gozlu galiba Very Happy cillop gibi sp geliyor kisacasi sorun yok Wink
M
mehmet125 ⭐ 19y

arkadas aç gozlu galiba Very Happy cillop gibi sp geliyor kisacasi sorun yok Wink

Var kardeşim var 9 gap+pre+ticket her kestiği moobdan bir sp üzeri gelmesi gerekir.
C
Cimbomluu OP ⭐ 19y
Beyler o zamandan bu zamana kadar anca bu kadar yol alabildim. 9 fark insanı bayıyo bot bırakıyosrsunuz sabah akşam aynı yaratık Confused insan arada değişiklik istiyo .
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
P
Prada ⭐ 19y
Sp yeterince geliyo kardesim daha ne gelsin 😊 Hortlattın mı konuyu naptın Very Happy
C
Cimbomluu OP ⭐ 19y
Biraz öyle oldu sanırım Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: