9 elixirle +9 oldu bu glavie..hic elixir fail olmadi üstünde henüz.
gaza ihtiyacim var 11 denicem Razz
bu +9 oldugu an
-Resim Silinmiş.
buda kendisi 😊
-Resim Silinmiş.
+9 Glavie :)
· 43 Yanıt · 4.8K görüntüleme 0 okuyor
43 Yanıt
o süper silahh +9 basma cesaretinden dolayı terbrik ederim.Güle güle parçala glaıve yi Twisted Evil extrabeer
sen hangi server dasın ben xian
sanıırım poseidon da güzel weapon bide extraokk
TebrikLer Süper SİLAH.. !
inanılır gibi değil tek rüyam +9 glavie adam direk basmış hayret hiç kasmadan +9 oldu öylemi Shocked
uzun süre bu silahi +5 kullandim.sonra 2 luck stone ve 2 elixirle +7 oldu.
baya bir uzun sürede +7 olarak kullandim.yine ayni malzemelerle 9 oldu.
ne +5 e gelirken nede diger + lari alirken hic sorun cikarmadi.bende anlamadim Razz
server poseidon bu arada
baya bir uzun sürede +7 olarak kullandim.yine ayni malzemelerle 9 oldu.
ne +5 e gelirken nede diger + lari alirken hic sorun cikarmadi.bende anlamadim Razz
server poseidon bu arada
ya charı sat ya da bu serverdan artık hiç ayrılma bence :?!!!
onu bırakmayız hiçbiyeree hmm hmm
R
RollsRoyce
⭐ 19y
tebrikler serverda ıraqta 1 2 tane gavurdada +9 var
O silahı +11 yapmaya kalkışıp yakarsan peşinde seni dövmek için yanıp tutuşan bir Jigsaw olacağını unutma.. Twisted Evil
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ocak ayında 9 daggerler gelicek bi işe yaramıcak sen satmaya bak onu Very Happy
R
RollsRoyce
⭐ 19y
ocak ayında 9 daggerler gelicek bi işe yaramıcak sen satmaya bak onu Very Happy
bu chara can kurban hp mp sine bakarsan elindeki silaha
yanarsa sende yanarsın dostum +9 zo iş birazcık ama 11 de fefkalade :?!!! :?!!! :?!!! büyük sözü dinle Very Happy Very Happy
O silahı +11 yapmaya kalkışıp yakarsan peşinde seni dövmek için yanıp tutuşan bir Jigsaw olacağını unutma.. Twisted Evil
KatıLıyorum Twisted Evil Mr. Green
bu silah +11 gider bende bas ya tutarsasını düşün Twisted Evil bas ya tutarsa basss bas basss basss basss Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
Shocked yuh
5tane +5 silahı immortal astral luck alıp +5ten +6 yapamadım sen nasıl +9 yaptın
5tane +5 silahı immortal astral luck alıp +5ten +6 yapamadım sen nasıl +9 yaptın
KatıLıyorum Twisted Evil Mr. Green
+1111111111111 Twisted Evil
Shocked yuh
Var ya bak aklıma getirdim hayatım boyunca tek bir SOx item vs. düşüremedim +3'ten yüksek item düşmedi çok şanssızımdır ama çok pis Alchemy balım var zorlanmadan şakır şakır her itemi +5 yaparım. lastturk_ bilir. Mr. Green
Var ya bak aklıma getirdim hayatım boyunca tek bir SOx item vs. düşüremedim +3'ten yüksek item düşmedi çok şanssızımdır ama çok pis Alchemy balım var zorlanmadan şakır şakır her itemi +5 yaparım. lastturk_ bilir. Mr. Green
72 yi bi +5 yapamadık 68 +5 gitti Twisted Evil Twisted Evil
Ama hakkaten +64 5 tane +5 glaive-spear bastı bi ara ne para yaptıydık Mr. Green Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
_Corpse_ - 84 LvL - Glavie -GOLD-SILK-TAKAS-TL SUN +9 GLAVİE ZSZC Retro WTS 64Lv SoS +10 shield & +9 blade & +9 glavie WTS 10DG +9 CH PRO SET & 10DG CH +12 SUN GLAVIE & 10DG +9 CH ACC SET 85+7 GLAvie Veya 76+5/+6/+7/+8/+9/+10 Sun Glavie Alınır Mysroda +9 sun glavie takas edilir sun +9 pro-garment set il