Icerige atla
Extraloob

+9 Glavie :)

· 43 Yanıt · 4.9K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
U
Un4 OP ⭐ 19y
üzerimdeki tüm itemleri full blue ve +5 yapabilmek icin yaklasik 100 milyon kadar gold harcadim.
yani sansli balli birisi degilim bu alchemy konusunda..
ama glavie de sansimiz tuttu..+9 oluverdi..
ve serverin su an degerli itemi..diger itemlerdeki zarari zamani gelip sattigim zaman cok cok karsiliycak Wink bakalim..gelen teklifler +11 denemesinden biraz caydiriyo gibi ama +9 u denedigim gibi dengesiz bi anima denk gelirse hic sansi yok Wink
H
HosenberG ⭐ 19y

üzerimdeki tüm itemleri full blue ve +5 yapabilmek icin yaklasik 100 milyon kadar gold harcadim.
yani sansli balli birisi degilim bu alchemy konusunda..
ama glavie de sansimiz tuttu..+9 oluverdi..
ve serverin su an degerli itemi..diger itemlerdeki zarari zamani gelip sattigim zaman cok cok karsiliycak Wink bakalim..gelen teklifler +11 denemesinden biraz caydiriyo gibi ama +9 u denedigim gibi dengesiz bi anima denk gelirse hic sansi yok Wink

eger +11 e gececekken yanarsa intihar ederim o yüzden hic denemem Twisted Evil
çar mükemmel bide garment olsan dahada sper olcak +11 fln hiç deneme bence zararlı çıkarsın
B
bannedddd ⭐ 19y
+11 deneme sakın, adım gibi eminim yanacak. Surprised
M
MFC ⭐ 19y
çarin Çok Guzel
L
LADRE ⭐ 19y
senden cesaret alıp bende +9 denicem geçen hafta +7 yaptım bu aralar şansta var hadi hayırlısı not: dün gece üstümdeki 3 itemi tekte +5 yaptım.(bal varken deneyelim)
E
Excrea ⭐ 19y
guzel hemde cok guzel ama ne yazikki 90 lvl gelince beş para etmicek olmasi cok uzucu... Sad
U
Un4 OP ⭐ 19y

guzel hemde cok guzel ama ne yazikki 90 lvl gelince beş para etmicek olmasi cok uzucu... Sad

onun icin 90 gelmeden meraklisina satmak lazim dimi Wink
_
_EleCtrA_ ⭐ 19y
oncelıkle cesaretınden dolayı tebrıkler helal valla ama bence gaz alma denme bırak kalsın yanabılır bu kadarı bıle sasırtıcı gule gule kullan
K
kornflakes ⭐ 19y
+3bile zor yapıoruz. +9 yapmıssın. ne desem boş helal xD...
ama anlamadığım ni konu var. lucky stone nerden nasıl çıkıor nasıl elde ediosunuz onu anlamadım. Rolling Eyes
U
Un4 OP ⭐ 19y

+3bile zor yapıoruz. +9 yapmıssın. ne desem boş helal xD...
ama anlamadığım ni konu var. lucky stone nerden nasıl çıkıor nasıl elde ediosunuz onu anlamadım. Rolling Eyes

destroy rondo satin alip item parcaliyosun.sansa cikiyo.
cikmazsa stallardan temin edebiliyosun.ortalama 8-10 milyon
P
Pariss ⭐ 19y
reklam kokan hareketler bunlar Ahmet Abi Wink
K
kornflakes ⭐ 19y
un4 eywlh.. ufak itemlerdede cıkıomu. ve degre olayı varmı ondada? degre olayı varsa, 8 degre item yakmak lazım. onlarda en az 900k Very Happy içim cız eder yakmaya Very Happy
_
heerkese vurmaz o sans kalsın +9 da
R
RollsRoyce ⭐ 19y
bir itemde öncelikle silah itemlerinde eger luck blues +immerteol bluesu olursa yüzde 51 luck stone düşer bizim arkdasa pazardan 5 me 72 silah aldık luck+ımmeterol vardı bır kırdırdı 2 tane luck verdi Very Happy
W
welcmaan ⭐ 19y
wowwww Shocked
D
72 lwl bladem wardı %74 phy yerden düşmüştü crit basym derken phy 0 landı deli oldm o gün gittm kırdırdım luck stone int stone bayada element Twisted Evil
E
EFENDYY ⭐ 19y
süper silah
M
minotauros ⭐ 19y
çok süper ya tebrikler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: