Icerige atla
Extraloob

+9 Eu Bow Server Posedion

· 19 Yanıt · 1.5K görüntüleme
R
RollsRoyce OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
ah söle bir bowum olacak Sad
19 Yanıt
M
Mr_BOB ⭐ 19y
katılıom kanka ahhh ahh Mr. Green
U
uNKnoWeN ⭐ 19y
Crossbow dimi bu 😊 Off Be saırım Dudağım Uçukladı Bu adamdaki Bal bede olsa :S
R
RollsRoyce OP ⭐ 19y

katula katula gülüyomusun Mr. Green charda son günümdü bir anı olsun diye çektim koydum siteye
B
bannedddd ⭐ 19y
Valla bir türlü anlamadım bu eu silahların critleri neden bu kadar yüksek? Rolling Eyes Rolling Eyes Çabuk yükseliyor ya da öyle düşüyor... Rolling Eyes
M
Mr_BOB ⭐ 19y

katula katula gülüyomusun Mr. Green charda son günümdü bir anı olsun diye çektim koydum siteye

hangı charda son gunundu kanka neden Very Happy anlamadım Very Happy
R
RollsRoyce OP ⭐ 19y

Crossbow dimi bu 😊 Off Be saırım Dudağım Uçukladı Bu adamdaki Bal bede olsa :S

her ay sende joymaxdan 1000+ silk al seninde +9 un olsun Wink
R
RollsRoyce OP ⭐ 19y
sattım olum charı bilmiyon mu
M
Mr_BOB ⭐ 19y

sattım olum charı bilmiyon mu

bılmıodum kank kıme sattın ? kaca
R
RollsRoyce OP ⭐ 19y
msn gel söleyim tanıdık biri
M
Mr_BOB ⭐ 19y

msn gel söleyim tanıdık biri

kk
U
uNKnoWeN ⭐ 19y

Valla bir türlü anlamadım bu eu silahların critleri neden bu kadar yüksek? Rolling Eyes Rolling Eyes Çabuk yükseliyor ya da öyle düşüyor... Rolling Eyes

Bunlların En fazla Crt.20 Oluyo yani Crossbowların 😊 Bu yüzden Crt.15 Olsa Bile Bizim Glavienin Crit.9 Gibi oluyo Bu Yüzden yüksek Olması Normal 😊
R
RollsRoyce OP ⭐ 19y

Bunlların En fazla Crt.20 Oluyo yani Crossbowların 😊 Bu yüzden Crt.15 Olsa Bile Bizim Glavienin Crit.9 Gibi oluyo Bu Yüzden yüksek Olması Normal :)

anormal bir düşünce nasıl bir baglantı kurdun anlamadım crt kacsa o kadar iyi crt vurma sansı artar bunun yüzdesi digerine göre değişmez örnek 1 kilo armurlar 1 kilo elmanın agırlıgı aynıdır
M
Mr_BOB ⭐ 19y

Bunlların En fazla Crt.20 Oluyo yani Crossbowların 😊 Bu yüzden Crt.15 Olsa Bile Bizim Glavienin Crit.9 Gibi oluyo Bu Yüzden yüksek Olması Normal :)

anormal bir düşünce nasıl bir baglantı kurdun anlamadım crt kacsa o kadar iyi crt vurma sansı artar bunun yüzdesi digerine göre değişmez örnek 1 kilo armurlar 1 kilo elmanın agırlıgı aynıdır

hahaah koptum ornege bak hll kanka Very Happy sen benı gulmekten oldurcen Very Happy Razz Razz
_
_Posedion_ ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.
ah söle bir bowum olacak Sad

Shocked Shocked Shocked
B
bannedddd ⭐ 19y

Emin misin? Very Happy
G
gEo ⭐ 19y
tam anlamadım bunu sen mi yaptın yoksa başkasının bow unu mu koydun?

çünkü böyle bişe buldum Very Happy 1 blue hariç 1e1
my9xD.jpg
Dosyalar (1)
R
RollsRoyce OP ⭐ 19y

tam anlamadım bunu sen mi yaptın yoksa başkasının bow unu mu koydun?

çünkü böyle bişe buldum Very Happy 1 blue hariç 1e1
my9xD.jpg

keske benim olsa
Dosyalar (1)
M
minotauros ⭐ 19y
hayırlı olsun baya bal gerektiren bişi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: