-Resim Silinmiş.
ah söle bir bowum olacak Sad
+9 Eu Bow Server Posedion
· 19 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
katılıom kanka ahhh ahh Mr. Green
Crossbow dimi bu 😊 Off Be saırım Dudağım Uçukladı Bu adamdaki Bal bede olsa :S
katula katula gülüyomusun Mr. Green charda son günümdü bir anı olsun diye çektim koydum siteye
Valla bir türlü anlamadım bu eu silahların critleri neden bu kadar yüksek? Rolling Eyes Rolling Eyes Çabuk yükseliyor ya da öyle düşüyor... Rolling Eyes
katula katula gülüyomusun Mr. Green charda son günümdü bir anı olsun diye çektim koydum siteye
hangı charda son gunundu kanka neden Very Happy anlamadım Very Happy
Crossbow dimi bu 😊 Off Be saırım Dudağım Uçukladı Bu adamdaki Bal bede olsa :S
her ay sende joymaxdan 1000+ silk al seninde +9 un olsun Wink
sattım olum charı bilmiyon mu
sattım olum charı bilmiyon mu
bılmıodum kank kıme sattın ? kaca
msn gel söleyim tanıdık biri
msn gel söleyim tanıdık biri
kk
Valla bir türlü anlamadım bu eu silahların critleri neden bu kadar yüksek? Rolling Eyes Rolling Eyes Çabuk yükseliyor ya da öyle düşüyor... Rolling Eyes
Bunlların En fazla Crt.20 Oluyo yani Crossbowların 😊 Bu yüzden Crt.15 Olsa Bile Bizim Glavienin Crit.9 Gibi oluyo Bu Yüzden yüksek Olması Normal 😊
Bunlların En fazla Crt.20 Oluyo yani Crossbowların 😊 Bu yüzden Crt.15 Olsa Bile Bizim Glavienin Crit.9 Gibi oluyo Bu Yüzden yüksek Olması Normal :)
anormal bir düşünce nasıl bir baglantı kurdun anlamadım crt kacsa o kadar iyi crt vurma sansı artar bunun yüzdesi digerine göre değişmez örnek 1 kilo armurlar 1 kilo elmanın agırlıgı aynıdır
Bunlların En fazla Crt.20 Oluyo yani Crossbowların 😊 Bu yüzden Crt.15 Olsa Bile Bizim Glavienin Crit.9 Gibi oluyo Bu Yüzden yüksek Olması Normal :)
anormal bir düşünce nasıl bir baglantı kurdun anlamadım crt kacsa o kadar iyi crt vurma sansı artar bunun yüzdesi digerine göre değişmez örnek 1 kilo armurlar 1 kilo elmanın agırlıgı aynıdır
hahaah koptum ornege bak hll kanka Very Happy sen benı gulmekten oldurcen Very Happy Razz Razz
_
_Posedion_
⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
ah söle bir bowum olacak Sad
Shocked Shocked Shocked
Emin misin? Very Happy
tam anlamadım bunu sen mi yaptın yoksa başkasının bow unu mu koydun?
çünkü böyle bişe buldum Very Happy 1 blue hariç 1e1

tam anlamadım bunu sen mi yaptın yoksa başkasının bow unu mu koydun?
keske benim olsa
M
minotauros
⭐ 19y
hayırlı olsun baya bal gerektiren bişi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
SuN +9 BoW SeRVeR Redsea 110 lv FF BOW +1M SP FUL NOWA +9 SET LEGEND +1 BOW PET DEWİL WTS 98+5 FB BOW WTB 101+7/+9 BOW (Resim Eklendi) T-Silkroad | 110Cap Eu-Chn | Job Sistem | Fgw Sistem | Ch-Eu Dengesi | Emek Server Rsk Silkroad Online 110 Cap Ch-Eu Emek Server 0 Lag Bugsuz Bir Server Sende Aramıza Katıl