Icerige atla
Extraloob

SuN +9 BoW SeRVeR Redsea

· 19 Yanıt · 1.8K görüntüleme
19 Yanıt
M
kelimeler bu bow u anlatmaya övmeye yetmez hayalini kurduğum bir bow off off iyi paylaşım güzel ss..
N
aman dandik bişi işte Razz Razz Razz bu dandik şey bende olsun die neler vermesdim headbang2ft9 headbang2ft9
D
DoNJuaN ⭐ 19y
Bi sun spear da bize düşse keşke Sad
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
çok güzel biza hiç çıkmaz sun ama paylaşım için saol Wink
H
HosenberG ⭐ 19y
off off manyak bisey Mr. Green
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
inş bizede nasip olur böylesi Rolling Eyes
D
DeepdarK ⭐ 19y
vaşşşş
L
belkide +10 dur detective
R
RaPLeX ⭐ 19y
kanalımda die söylemiyorum NOOOOBUN tekidir Very Happy gücü hertürlü int speara yeter bana yetmez Very Happy bunu kendısıde kabul edio zahuahu
J
JimCarrey ⭐ 19y

kanalımda die söylemiyorum NOOOOBUN tekidir Very Happy gücü hertürlü int speara yeter bana yetmez Very Happy bunu kendısıde kabul edio zahuahu

hemen bi ezik çhar açim pvp yapın bakalım ne olcak Cool
K
kornflakes ⭐ 19y
elin cavuru basıo a.q Very Happy Very Happy bize çıkmıo bi sos sosun basalım. :p muhtesem bişi yalnız yaa. perfect
R
RaPLeX ⭐ 19y

adam benle pvpye çıkamıyorki artık Very Happy adam garment olsa öldüremem ama armor/pro karışık olunca ölmesi çok kolay Twisted Evil
J
JimCarrey ⭐ 19y
hım ama adamda deli silah var bowcu zaten deli crt vurur 3 crtta alır seni valla Twisted Evil Mr. Green
K
Kont ⭐ 19y

adam benle pvpye çıkamıyorki artık Very Happy adam garment olsa öldüremem ama armor/pro karışık olunca ölmesi çok kolay Twisted Evil

kanka senin 3 bannerda bana uyuyo alabilirmiyim bide bana öm den msn ini yazarmısın yapılandırma hakkında biraz konusalım senle
O
os1 ⭐ 19y
süper ya bizede sun staff füşse ii olur ama nerde
D
ya sun silah hayal nerdeyse Very Happy kaç tane item war,awrupa itemler geldi chinese düşme ihtimali azaldı,europen elbise düşse deli olurum walla Evil or Very Mad
_
@RaPLeX

RaPLeX sen Neden +9 Yapmıyosun Silahı?Ya da Sun Som işte.. Mr. Green Elin Oglu İlk +9 Spearı Yaptı RedSea de Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: