Icerige atla
Extraloob

8mbit İnternet Bu Olsa Gerek

· 82 Yanıt · 5.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
8mbit İnternet Bu Olsa Gerek

Kampanyayı duyduğum gibi internetten ön başvuru yapmıştım dün de bir alışveriş merkezinde standlarını gördüm hemen yanaştım ve başvurumu yaptım bugünde internetim 8mbit oldu buyurun hızım, şiddetle tavsiye ederim acayip hızlı silkroad lagsız resmen wuhuuuuuuu uçuyorummmm 😘 🍺 🤤

1iy8fk.png
Dosyalar (1)
82 Yanıt
A
Agilla ⭐ 18y
Ben Geçmek İsterdim Ama Full Filim İndirdigim için Bana ters geliyor Limitsizi Bile 15 Gb Kotalı
A
Absence ⭐ 19y
Maşallah 😈
M
Milano ⭐ 18y
off offf super ^^
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Ohannes.Okan abi desene asıl sürf şimdi başlıyor 😈
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hayır bu 😜

- Resim Silinmiş.

Şalgam suyu sıktım biraz ama neyse 😜

ps : bilemedim anlayamadım diyenlere , birincisi download ikincisi upload.
O
off offf super ^^
A
Agilla ⭐ 18y
Hayır bu 😜

- Resim Silinmiş.

Kemalist Habire İndiriyorsun Bakalım Kotan Ne Olucak 15 Gb Geçmede Ama sn de 1 mb atması süper 2 dk da 100mb lik part iniyor 😊
A
Absence ⭐ 19y
Hayır bu 😜

- Resim Silinmiş.

Maşallah
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Kemalist Habire İndiriyorsun Bakalım Kotan Ne Olucak 15 Gb Geçmede Ama sn de 1 mb atması süper 2 dk da 100mb lik part iniyor :)

Ahahaha benim adslim esnek paket değil ki 😆 Benim kullandığım adslin özellikleri şu anda sadece 20-25 kişide var .

1 - 1.5 yıl sonra sizede sunulacak bunlar .

ps : bu adsl sadece internete girmek için kullanılmıyor , ki internete girme özelliği ikinci planda ^^
W
Ya şu 15 gb kısıtlama olayı olmasa gerçekten süper.Lakin sezonlar başladığı gibi izlediğim dizileri indirmem gerekiyor , oyunlar şunlar bunlar derken 1 ayda 15'i çok rahat aşacaktır umarım 15 gb kısıtlama kalkar en kısa zamanda.
J
Janizaro ⭐ 17y
Massallah.
B
Black Rain ⭐ 19y
Hayır bu 😜

- Resim Silinmiş.

Biz yaşıyormuyuz ! ? 😄 😜
T
TwiLighT ⭐ 18y
kemalist uzayda mı yaşıyorsun sen 😜 nasıl oluyor ki (dediğine göre) biz bu teknolojiye ancak 1 yıl sonra kavuşabilecekken sen şu anda kullanabiliyorsun 🤔 gerçekten merak ettim 🤤

ps: internete girmekten daha önemli özelliği nedir bu paketin 🎭
A
Agilla ⭐ 18y

Kemalist Habire İndiriyorsun Bakalım Kotan Ne Olucak 15 Gb Geçmede Ama sn de 1 mb atması süper 2 dk da 100mb lik part iniyor :)

Ahahaha benim adslim esnek paket değil ki 😆 Benim kullandığım adslin özellikleri şu anda sadece 20-25 kişide var .

1 - 1.5 yıl sonra sizede sunulacak bunlar .

ps : bu adsl sadece internete girmek için kullanılmıyor , ki internete girme özelliği ikinci planda ^^

🤤 🤤 Way TTnet Senin Ayrıcalıgına Kurban Olam Ne Güzel Ya Bende İstiom 😊
W
kemalist uzayda mı yaşıyorsun sen 😜 nasıl oluyor ki (dediğine göre) biz bu teknolojiye ancak 1 yıl sonra kavuşabilecekken sen şu anda kullanabiliyorsun 🤔 gerçekten merak ettim 🤤

ps: internete girmekten daha önemli özelliği nedir bu paketin 🎭

Kemalist Orion bence 😜 Anladı o.Bu arada bende çözemedim nasıl 1 sene sonra onun aldığı hizmeti alacağımızı ❓
X
XER0 ⭐ 19y
Ben Geçmek İsterdim Ama Full Filim İndirdigim için Bana ters geliyor Limitsizi Bile 15 Gb Kotalı

🙄
L
Leet1 ⭐ 19y
Kemalist açıklamayacağım merak etme ortak bir sırra sahibiz ^^
A
Agilla ⭐ 18y
Kemalist Hatırladıgım Kadarıyla Bi Ara türk telekomda Çalışıyorum diyordu Yani Hala öyleyse Tester Gibi Bİşi Olmalı 😊

PS:Yada Bunu Bana BAşkası Dediydi Ben Yanlış Hatırlıyorum
T
TwiLighT ⭐ 18y
abi benim de 10mbit internetim olsa ben de gidip kimseye açıklama falan yapmazdım yani 🙄 zaten türkiye de 20-25 kişi kullanıyorsa gerçekten gizli kalması gerekiyormuş 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: