90 lvl FullFarm glavie eşdeğer fiyatta item :)
- Resim Silinmiş.
85 +9 staff
· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
nasıl yaa gaia'da mı düşürdün bunu of offf
S
Streetwise
⭐ 19y
nasıl yaa gaia'da mı düşürdün bunu of offf
Bro bizim uniondan, Noble_Lady var, 90 lvl onun staf... 🍿
bu staff soyulan Lonely nin staffi galiba
Evet Lonely nin stafıı soyuldugu için çok uçuza dynamite ye satmıştı Dyanmite de Noble nin 300$+85+7 staff çığını aldı D
bişe sorucam 😄 90 lvl FF glavier 250 edio bu 300$diyon ^^ ama staff mükemmel
90 FF glavier i bana 250 e satarsan alıcam 😊
hani stalla item koyarız göstermek için 999m yapıp acarız alamasınlar die 😄 bunda 999m ypsan bile acamıyosun 😄
hani stalla item koyarız göstermek için 999m yapıp acarız alamasınlar die 😄 bunda 999m ypsan bile acamıyosun :D
😆 😆 😆 😆
Ahhaha 90 lv FF glavie fiyatı etmez ama etse bile bunu kullanan 90 FF wizz e tek atıyorum sonuçta 😈
Ahhaha 90 lv FF glavie fiyatı etmez ama etse bile bunu kullanan 90 FF wizz e tek atıyorum sonuçta 😈
300++85 +7 staff ın değerini hesapla bana ne kadar oldugunu söyle sornra 90 FF glavienin bir fiyatını söyle karşılaştır 😊
300$ la kendine 2-3 tane +9 yapardı. Staff güzel ama alana iyi kazık atmış satan kişi.
300$ la kendine 2-3 tane +9 yapardı. Staff güzel ama alana iyi kazık atmış satan kişi.
+9 yapmak o kadar kolay mı olmus be 😄
300$ diyoruz burda. en kötü ihtimalle 1 tan kesin yapardı . 85+7 sinide iyi bir fiyata satar kazık yememiş olurdu.
300$ diyoruz burda. en kötü ihtimalle 1 tan kesin yapardı . 85+7 sinide iyi bir fiyata satar kazık yememiş olurdu.
Ya onuda yapamaz 300 dolarıda boşa giderse 😊
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
bende 1 tane 85 +9 staf almayi düsünüyom kastım wiz icin 82 olmus bile :d
Noble Lady nin itemleri böyle olur 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap