-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Yorum Pls Bunları KullananLar Sizce ne yapabilirler?
72+9 Staff / 64+5 Sun Staff
· 17 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
oy oy oy +9 a bak sun kadar ediyo damage Razz .hangi server acaba eu sun 64 ilk defa görüyorumda (:
oy oy oy +9 a bak sun kadar ediyo damage Razz .hangi server acaba eu sun 64 ilk defa görüyorumda (:
Olmypus My Friend :)
öfff adamlar 1300 mag. attacklan 24k vuruyo 80 lwl liklere bunu kullanınca düşünemiyom Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ölüm makinasııı bunlarr Shocked
72+9 staff olabilir.Fakat sun staff olacağını sanmıyorum.Elinde kullanırken görmeden inanmam hmm
resimde dikkatimi çeken başka bişey oldu:
cihan_08(FROM): Ya para versene az
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
resimde dikkatimi çeken başka bişey oldu:
cihan_08(FROM): Ya para versene az
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
N
NephilimAngel
⭐ 19y
o silahla bile gene ilk vuran kazanır o kadar Very Happy
o silahla kime vursa yatırır ama kim vursa yatar oda var Laughing
özelikle kalkanı oılan charla block şansıyla 1 adım daha önde olur ilk vurmada
o silahla kime vursa yatırır ama kim vursa yatar oda var Laughing
özelikle kalkanı oılan charla block şansıyla 1 adım daha önde olur ilk vurmada
çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaw o sun staff nedir öyle Mag %0 ve 1871 mag damage var %80 olsa yani 2000 magten başlayacak .... sun+9 spear larda 1800 zor oluyo vayys be
saka gibi resmen
Confused süpermiş
T
The_DifferenT
⭐ 19y
2 side süper ama suna inanmıyom droplar başlamamış olması lazım
olsa greecede çoktan parıl parıl parlardı
Hayırlı olsun sahiplerine
72+10 Xbow gordum bende ama ss almadım Mr. Green (sahibine kılım Evil or Very Mad )
72+10 Xbow gordum bende ama ss almadım Mr. Green (sahibine kılım Evil or Very Mad )
aynen katılıyorum 7x sun bile yok piyasada hatta som sos bile yok dogru durust 8x sun olacak yok ben de inanmadım
Kuwaitlilerin içinde en efendilerinden biri de Ahmed'tir.Oyundaki adı ile Q8. Kendi Chinese karakterine +9 ya da 10 bow, Ku_seth'e de +10 ya da +11 Crossbow yaptı.
Zaten içlerinde konuşmaya değer 1 elin parmaklarını geçmeyecek kadar adam var. Q8,PhantomzZz,VOLT, 4. ve 5. ben bilmiyorum,sen bulursan haber ver...
Ben Greece'i bıraktım artık.Charı satıp kurtulmaya çalışıyorum.Arkadaşlarımızla yeni bir serverde toplanıyoruz.Hep beraber olmak için... mucX Cool
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Kuwaitlilerin içinde en efendilerinden biri de Ahmed'tir.Oyundaki adı ile Q8. Kendi Chinese karakterine +9 ya da 10 bow, Ku_seth'e de +10 ya da +11 Crossbow yaptı.
Zaten içlerinde konuşmaya değer 1 elin parmaklarını geçmeyecek kadar adam var. Q8,PhantomzZz,VOLT, 4. ve 5. ben bilmiyorum,sen bulursan haber ver...
Ben Greece'i bıraktım artık.Charı satıp kurtulmaya çalışıyorum.Arkadaşlarımızla yeni bir serverde toplanıyoruz.Hep beraber olmak için... mucX Cool
Hacım adama Karşı bi garezim yok ama globalden küfrederken All turks yazdımı çıldırıyom git kimle kapşıyosan ona et Adam gibi oyun oynuyan herkese yazık oluyo Ayrıca Volt un idolude benim ^^
Greece yi bırakmakta karar senin tabi bende Tbot kurcam 2 ay silk almam artık Jm ye guven 0 şu aralar Michael da uğramazsa bende pek uzun süre kalmam
Zaten odinde bi 47 lvl Wizard + cleric var belki orda takılırım ama şimdilik Greece ye dvm
full farm bi wizard a vercen onu lord a en az 40k koyar Very Happy
72 lvl de 40k vuruyor LY'ye bırakda daha fazla vursun Twisted Evil
Lv64sun+9 pike mag%80
Server = RedSea
pikenin sahibi = a_X_e
maximum mag atk = 2128...
axe full farmlı ama bildigniz hybrid Very Happy ben kadar koyamıyor generale
ss koyamıyorum flashdisk evde kalmış...
Server = RedSea
pikenin sahibi = a_X_e
maximum mag atk = 2128...
axe full farmlı ama bildigniz hybrid Very Happy ben kadar koyamıyor generale