M mutti12 OP ⭐ 18y 17 yil once #1 82 lv staff char 80+nuker charla takas edıyorum almak ıstıyorsanız mailto:[email protected] adresine ulasınız. Dosyalar (2) 2v19lxl.jpg 4.2 KB k2b9s8.jpg 93.1 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A aykut25 ⭐ 18y 17 yil once #2 s.a bende 84 Lvl Full Farm Cros bow char var xbow / bard xbowu 83 de bard 80 de eger ciddi düsünürsen ben takas ederim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A aykut25 ⭐ 18y 17 yil once #3 eger düsünüyorsan msn mi ekle mailto:[email protected] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FeeLThePoweR ⭐ 18y 17 yil once #4 HercuLes bölümündeyiz arkadaslar baska server sanırsam sizin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A aykut25 ⭐ 18y 17 yil once #5 hayır herculesteyim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pasazade ⭐ 18y 17 yil once #6 herkules serwerınde 79 lvl nuker charım war . ben takas ederımm ..msn ekledım goruselımm .... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MeHFiR_ ⭐ 18y 17 yil once #7 90 lv bow carla taqas olurmu herculeste TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O oguzhan006 ⭐ 19y 17 yil once #8 kardes Romede 90 86 skıller max nuker char var dusursen ekle mailto:[email protected] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O oguzhan006 ⭐ 19y 17 yil once #9 kardes Romede 90 86 skıller max nuker char var dusursen ekle mailto:[email protected] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #10 viewforum.php?f=149Ben yetkili değilim ama bu bölüme açsanız nasıl olur acaba? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IINeoII ⭐ 18y 17 yil once #11 Hayırlı Satışlar Kolay Gelsin 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JbS ⭐ 17y 17 yil once #12 car wizard/bard mı yoksa wizard /cleric mi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MortaLDamage ⭐ 17y 16 yil once #13 Msni ekledim görüşelim. (Bu arada charın skill barının üstünde skillere bakarsanız charın Bard'mı Cleric'mi olduğunu anlarsınız 👍 ) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _Braynt_ ⭐ 17y 16 yil once #14 kardeş 79 lv ff bow öneriyorum msnmi ekle mailto:[email protected] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B berke07001 ⭐ 16y 15 yil once #15 99 lvl xbow çar veriyom üstü npc elinde +7 war istrsen gel tks edek 3 tane de awatar war + 100 silk war çarda 75,5 m war gel istrsen bi konusak 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pasa032 ⭐ 18y 15 yil once #16 sa kardes herculeste carrım var 89 lvl nuke takas etceksen nerden edıorsun ?? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil