T ToucHMyBody OP ⭐ 19y 15 yil once (düzenlendi) #1 Allahtan plusum+damage scrollum yok yoksa nolurdu bilmiyorum ^_^Spoiler-Serverlar Check olurdu heralde summer7:- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
G Guernica ⭐ 18y 15 yil once #2 tebrikler 🍺 eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T ToucHMyBody OP ⭐ 19y 15 yil once #3 tebrikler 🍺Teşekkürler dostum.Oyun gece gece gözümün farını açtı ^^Ama olsun uyku vakti gn8 🎅 😴 😴 😴 Spoilerİyi geceler extraloob ailesi ^_^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 ⭐ 17y 15 yil once #4 gzz iyi damage ™ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #5 ne iş sereness'e lure mü yaptınız makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crazy_Show_ ⭐ 16y 15 yil once #6 Dance Dewil Str int Bırakda olsun 😊 😊 guzel damage TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WaTCHMaN ⭐ 19y 15 yil once #7 damage scroll yok ama damage scroll a eş değer bufların var 😎 yinede güzel damage TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T ToucHMyBody OP ⭐ 19y 15 yil once #8 ne iş sereness'e lure mü yaptınız makara:Gerek kalmıyor lureye; hatun bizi köşeye çekti bizde işimizi orda gördük 😁 Zaten 6 ila 8dk içersinde temizliyoruz summer6: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yabuzaa ⭐ 16y 15 yil once #9 gz dmg TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _PokerFace ⭐ 16y 15 yil once #10 devil varken damage scroll açılmaz -_-* TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lance ⭐ 16y 15 yil once #11 Good Blessing var Plus değerinde:=)Ben Str halimde bufsız 795k vurdum:=) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
5 5x6 ⭐ 16y 15 yil once #12 sağlam çakmışşsn tebrkler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
1 13LazeR ⭐ 17y 15 yil once #13 Gratzz 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H h&a ⭐ 19y 15 yil once #14 ignore tam zamaninda gelmis TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T ToucHMyBody OP ⭐ 19y 15 yil once #15 Good Blessing var Plus değerinde:=)Ben Str halimde bufsız 795k vurdum:=)%3 lüktü malesef;795k çok iyi bir damage screen yokmuydu? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil