Icerige atla
Extraloob

80 lvl Europe Bow VS 80 lvl Chinese Blade.Asrın olayi

· 60 Yanıt · 5.8K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
B
BøBa ⭐ 19y
o bir bowman deil bu 1 Very Happy

adam skillerini kullanmasini bilmiyor buna eminm yoksa bulup saldiramazdin bile çünkü görünmez oluyor.

adamin itemleri düzgün olsaydi adam sana 10k dan aşaği wurmazdi 2 skillde ölürdün.Hiç bir şey yapamazsa blader adama vurkaç yapar %100 den daha hizli gidebilme olayi söz konusu

yorumyok.com popcorn
E
Excrea OP ⭐ 19y

iste penny nin de dedigi gibi cok da bi sey sanma charini ve kimin bilip bilmedigi belli yavrucum 16yasındasin herhalde daha sen daha kumda oynarken ben FRP oynuofum hayitim bunlarla gecti vede senin bilmedigin belli universal pill in gecirmedigini biliorum yavrucum. ama sen daha goremedin herhalde potcuda satilan dier pilleri yani dier statuslari duzelten bana goren dicegine sen bi sole git dısari gezde oyle gel hadi...
beni banlarsaniz banlayin ama bole hıyarlari mod yaptiysaniz ayip ediorsunuz hakaretse hakaret sayin umrumda diil siteyi seviorum ama coluk cocukla ugrasmak eglenceli deil. daha fazla yazip sinirlerimi bozma kendini de kucuk dusurme

simdi anladimda sana daha bastan cewap wererek hatayi ben yapmisim.bosuna zaman kaybetmemek lasm senin gibilerle.+7 item alan kendini herkezden ustun zannediyo herlade sanki cokk degerli bisiyde.h.nse beni mod yapip yapmamak sana kalmis bisey degil bunu adminler we global mod lar hallediyor.hak eden alir hak etmeyen almaz zaten bu karari onlar werir.ben hak ediyorum yada hak etmiyorum demedim belki benden cok daha iyi is yapabilecek kisilerde wardir saygi duyarim.ama beni assagliyacak kadar sewiyesiz olabilmen zaten senin bastan bole bir goreve asla gelemiceginin kanitidir.her ne olursa olsun ister 30 lvl olsun ister 40 lvl olsun ister 20 lvl olsun ister 80 lvl sun lu itemi olan biri olsun kimse kimseden ustun degildir kimse kimseyi assagilayamaz.unutmamak lasim ki hayatta hickimse silkroad bilgisine gore degerlendirilmiyo. zaten baskasini assagilan kisi aslinda sewiyesiz olan kisiliginde sorunlar olan kisidir.her neyse ben kimseye ogut wericek degilim benim haddime dusmez.zaten bole kisilere hayat en buyuk dersi wermistir herzaman
E
Excrea OP ⭐ 19y

o bir bowman deil bu 1 Very Happy

adam skillerini kullanmasini bilmiyor buna eminm yoksa bulup saldiramazdin bile çünkü görünmez oluyor.

adamin itemleri düzgün olsaydi adam sana 10k dan aşaği wurmazdi 2 skillde ölürdün.Hiç bir şey yapamazsa blader adama vurkaç yapar %100 den daha hizli gidebilme olayi söz konusu

yorumyok.com popcorn

tamam ezik benim sansa bala 5 kere kestim.karsimdaki oynamayi bilmiyor itemleri +5 gorunsede disardan aslinda onlar +0.adam zaten oynamayi bilmiyor.oynamayi bilmedigi icin durmadan gorunmez oldu.oynamayi bilmedigi icin durmadan stun yapti durmadan knock back yapti.oynamayi bilmedigi icin bana 5k-8k wurdu.yoksa ben iyi oynuyo falan degilim.kabul ediyorum
B
BøBa ⭐ 19y
aa Excrea ayip ediyosun bn sana oynamayi bilmiosn dedimmi yahu Crying or Very sad
E
Excrea OP ⭐ 19y
su son 2 sayfadir yazan yorumlar moralimi bozdu sadece.yok biri sole olsayki kserdi dio yok biri sole olsaydi 2 atardi fln filan.yaptigim bi pvp yi paylasmak istedim sadece.bu tur yorumlara gelemiyorum ben inanin morali bozuluyo.herkez tarafindan cok guclu gorulen ama aslinda noob olan bir char gurubu olan europenlerin bukadar ezik oldugunu solemem we hatta ss ler atmam bile sizin on yargilarinizi degistirmeye yetmedi.gene karsidaki adam noob cikti.yoksa chineseler guclu deil. asil noob chineseler.bu europelide zaten istisna.yoksa bana degil 2 tek atiyolar.caktirmiyorum.....
L
Excrea haklısın europelere karşı en iyi blade block artı yatır batır bide defansının iyi olması nediyle europeler gerçekten zorlanacaklar 15 saniyede bir pot pot basmak
R
RaPLeX ⭐ 19y
Excrea tebrikler ama Wizardın karşısına çıkma derim Very Happy
B
BøBa ⭐ 19y
Aslinda blader ondan güçlü şöyle açiklayim Rogue char açtim we o kadar berbat bi char ki anlatamam bladerimi mumla aradim inan hemende geri döndüm charima.O kadar çok dmg vurmasi için buffu açmasi gerekio açincada %50 hp we %50 phy defans düşüklüne uğruyo.blade zaten phy atack vuruo %50 phy defansı düşmüş bi chari yalan eder zaten ki hp side yariya iniyor.bilmem anlatabildimmi detective
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
bir de dagger kullanan bi eu la yap^^ 27k crit attı bana gecen gece dedim bunlar ölmez vatan bolunmez ^^
B
BøBa ⭐ 19y
Zauhauh 27k Very Happy Very Happy Very Happy

yaw ilk sen wursaydn o ölürdü emin ol Wink
J
Jigsaw ⭐ 19y
En iyi char yoktur en iyi oyuncu vardır. Excrea de iyi bir oyuncu doğru skilleri doğru sırayla ve zamanla kullanmış ayarlarını güzel yapıp itemlarını iyi basmış ve kazanmış bu kadar basit. Yakında iyi char yoktur zengin oyuncu vardır olcak gibi gözüküyor ama malesef. Europanlar ezik değildir, Wizard'ı kullanmayı bilirsen terör estirirsin mesela. Chinese'lerde değildir. 2 kere arka arkaya o terör estiren wizarda glavie fırlatırsın olay biter. Her charın bir zayıf noktası vardır...
_
_AvRiL_ ⭐ 19y

Zauhauh 27k Very Happy Very Happy Very Happy

yaw ilk sen wursaydn o ölürdü emin ol Wink

yok bir de gizlenme felan acaip bi skilleri var ben adamı secene kadar hiya deyip bıcaları saplıyorlar yaw^^
J
Jigsaw ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
D
DeadSpirit ⭐ 19y
jigsaw kardeş benim anlamadığım şey adam o kadar damage yıyo hp sı gıtmıyo yaw
A
angela ⭐ 19y
crossbow lar biraz ezik Mr. Green bende 80 im canımda 19,5k bladerim ama warlocğu yatıramıyom o da 80. tam öldürecem ... 7-8 tane bana zehir atıyo. sonra nowa gibi bişi çakıyo kütttttt 39k Rolling Eyes
R
RollsRoyce ⭐ 19y
senin gibi bir bladeci sroda sayılı bulunur kesmen dogal helal olsun charın cok güzel hp si var
_
valla su ana kadar hıc bır zmn european charlar guclu chınese lar noob demedım sorun charlarda deıl oynayanlarda ayrıca gorunmeme sıkılınınde gıderılısı var adam gorunmez olmadan ustune tıkla gorunmez olsa bıle saldırabılıon nyse bunları gecelım dogru haklısın charın cok gusel hatta harıka ama snow shıeld sız denese bı kere cok manyak damage vuruolar crossbowcular ama helal olsun kesmıssın ne dıyım extraokk
E
Excrea OP ⭐ 19y

valla su ana kadar hıc bır zmn european charlar guclu chınese lar noob demedım sorun charlarda deıl oynayanlarda ayrıca gorunmeme sıkılınınde gıderılısı var adam gorunmez olmadan ustune tıkla gorunmez olsa bıle saldırabılıon nyse bunları gecelım dogru haklısın charın cok gusel hatta harıka ama snow shıeld sız denese bı kere cok manyak damage vuruolar crossbowcular ama helal olsun kesmıssın ne dıyım extraokk

katiliyorum gercekten cok yuksek wuruyorlar.ozellikle int lerin cok cekicegi war europenerden.ama chinese str ler icin pek bir problem olusturmazlar.bu resiimler bayagi bi eski eylulde yollamisim zaten suanda full farm bowman oldum we bolede cok rahat kesiyorum ozellikle su %75 attack increase %50 defans decrease skili yuzunden 12 13k damage yiyorlar defanslari yari yariya azaldigi icin adam nekadar yuksek wursada bi str yi oldurenekadar coktan olmus oluyor 12 k 10 k damage yedigi icin ama sole bisey war int lere tek weya 2 atiyorlar hatta europen wizardin full sun armor set +5 elindede +7 spearli full farma 12k wurdugunu gordum (Alexander de Terminator e serverin en saglam chari) tekte yatirdi yani +5 staffla... nse hersey belli zaten... Very Happy
F
FATAL1TR ⭐ 19y
öldürmen çok doğal çünkü onun giydiği itemler büyük ihtimal npc :p
L
Lagroad ⭐ 19y
80 deilki o

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: