only tank euheuhe 😊 bizde kasıoz bakalım bizim blader ne olcak Very Happy
iyi secim Very Happy
sayende bu secimi en ii sekilde kullancaz ins Wink Very Happy
only tank euheuhe 😊 bizde kasıoz bakalım bizim blader ne olcak Very Happy
iyi secim Very Happy
saol gercekten cok kolay kesmek 7 gap olmasina ramen hic zorlanmadan kestim hemde defalarca sadece 3 keresinin fotorafini attim we wurdugu damageler 6k - 2 k arasi gidip geliyor goruldugu gibi Very Happy bu adam int we hybirdleri cok kolay kesiyor ama is full str bladeye gelince bole yerlerde Mr. Green
Adam % 75 phy. atak arttırmayı yapsaydı bak halin nasıl oluyordu tek bile yiyebilirdin...
haha bisi demicem sun un varsa bisi demem ama yoksa isin coooooooooooooooooooooooooookkkkkk zor farmin tamam diilki daha 7gap var diodun yanlıs hatirlamiosam al bi goz gezdir charima istersen
viewtopic.php?f=64&t=16720&hilit=
kusura bakmayin ama ben mod.lar da biraz nasi desem yada demesem mi kendilerini yuksek goruolar mi bilmem ama dierlerine bi asagilik gibi bakıolar site icin demiyorum kesinlikle site cok guzel. yada excrea sole bisi yapalim sen bidaha gececegin serveri sole bende ona geceyim ne dersin?
iste diorum sen sole bi daha hangi servere gececeksen bende geleyim sen blader ac ben yine glavie acacam ayrica 3lu status hikaye pilleri var bilion dimi?!!??!!?? ama damageyi azaltan bi pil yok benim bildigim. sende koy ss lerini kocum bizde onlari gorelim bakalım. sun olmadan bu itemlerden daha iyisini nasi yapacan merak ettimde anca +6+7 falan olursa olur oda zor.
ve eger seni bu kadar bilgi ile deneme mod yaptilarsa beni hayli hayli yapmalari lazimdi cunku hemen hemen her konuna bakıorum okadar onemli kimsenin bilmedigiseyleri paylasion diil yani eger ole iki ss iki kelime ile modluk yapiliosa senden daha iyi bi mod olurum ya neyse hadi bak keyfine ss lerini bekliorum bakalım ne var o kadar
olm sıkıyosa buz kalkanını yapmada gor bak kaç k koyuyo ve sen de 15 sn de bir hp bassadın sonuc ne olurdu cok merak edıyorum Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing extraokk extraokk popcorn popcorn
snow shield 2 dakka soruyo biz bu adamla 5 dakka pvp yaptik snow shield yokkende yendim charini iyi kullanmayi bilen herzaman kazanir.son ss de adam 80 oldugunu kendi soledi + bana iltifat etti Mr. Green.oda bni kescegini saniyodu sizin gibi hatta dedim arkadaslarla iddaya girdik seni cok rahat keserim dedim onlarda seni 2 snyede oldurur dedi dedim gaza geldi hemen dw ye geldi Very Happy sonuclar goruldugu gibi ezik europeli itemlerimin hepsini sun sandi yani okadar ezik dusunun Very Happy (hicbi itemim sun diil +5 +4 garment set ) Wink bukadar buyuttugunuz europelinin diz cokusu hosunuza gitmistir umarim
ekleme yapiyim 2. ss de adam olurken bende snow shield yok goruldugu gibi snow shield yokkende adam oluyor Wink wigor kullanmasina ramen yere yatio zawallicik Mr. Green
iste penny nin de dedigi gibi cok da bi sey sanma charini ve kimin bilip bilmedigi belli yavrucum 16yasındasin herhalde daha sen daha kumda oynarken ben FRP oynuofum hayitim bunlarla gecti vede senin bilmedigin belli universal pill in gecirmedigini biliorum yavrucum. ama sen daha goremedin herhalde potcuda satilan dier pilleri yani dier statuslari duzelten bana goren dicegine sen bi sole git dısari gezde oyle gel hadi...
beni banlarsaniz banlayin ama bole hıyarlari mod yaptiysaniz ayip ediorsunuz hakaretse hakaret sayin umrumda diil siteyi seviorum ama coluk cocukla ugrasmak eglenceli deil. daha fazla yazip sinirlerimi bozma kendini de kucuk dusurme
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap