Bu ne yaw??
- Resim Silinmiş.
80 LvL adamın elindekini bilen vrmı?? ( Acil )
· 18 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
muhtemelen guıld war silahı kapı felan kırıyodur santam
bence pk2 edit olabilir.Eu silaha benzio ama.Yada icinde kucuk bir eu arkadas olaiblir.
vayyy Anita eh...benim manita Aegede oynarken ne konuşuyorduk eheheh Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !yenı glavıe Very Happy zebanı spearı da olabıler Very Happy Mr. Green Mr. Green
Yok benim gibi herkess görüyordu aklıma çok takılıı ben de İNG olmadı ğı için soramadım bende SS`ni buraya koydum.Bilen varsa Yazarsa Sevinirim. :?!!!
kardeş açıkca ve net adam pk2 lemiş
pk2 olsa herkes gormezkı sade kendısı gorur
hayır bu forest warda kullanılan bir şey kapıları kırıyorlar.Ve ayrıca kazanan guildin masterine 5 m veriliyo ve guilddeki diğer kişilerede kyafet dağıtılıyor.bide özel kervan veriliyor.
hayır bu forest warda kullanılan bir şey kapıları kırıyorlar.Ve ayrıca kazanan guildin masterine 5 m veriliyo ve guilddeki diğer kişilerede kyafet dağıtılıyor.bide özel kervan veriliyor.
+1
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
ne pk2 si Twisted Evil kale sawaşnda kapıyı kırıolar o kadar Razz
Fortress war da kullanılan 76 lvl hammer. Kapı kırmak için değil o başka bişeyi kırıyo sanırım onunla Fortress a atak ediyosun
Tamamdır Öğrendim Kapıları ve Kuleleri Yıkmak İçin Kullanılıyormuş Fortress War'da
güzel item ama eu iteme benzio kale savaşlarında kullanılar itemmiş bizde öğrenmiş olduk Twisted Evil
C
Can.Yilmaz
⭐ 19y
europede böle bir silah yok bencede pk.2 edit dir :?!!! :?!!! Razz
Eventten Çıkıomuş galiba Öle duydum ben ...Kale Savaşlarında Kapı kırıyormuş
Bu silah :
1.ne eventten çıkıyor,
2.ne Guild savaşlarında kullanılıyor,
3.ne pk2 ile yapılmış
4.ne de bir Avrupa silahıdır. Exclamation
Fortress War'da özel yetki ile kullanılabilen, storage'dan satın alınabilen 76 lvl silahtır. adının hammer olması lazım.
1.ne eventten çıkıyor,
2.ne Guild savaşlarında kullanılıyor,
3.ne pk2 ile yapılmış
4.ne de bir Avrupa silahıdır. Exclamation
Fortress War'da özel yetki ile kullanılabilen, storage'dan satın alınabilen 76 lvl silahtır. adının hammer olması lazım.
+ kac bu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap