Icerige atla
Extraloob

80 Cap, en iyi int build?

· 22 Yanıt · 112K görüntüleme
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Açık ve net. Int bir char S/S mi olmalı spear mı? S/S'se hangi, spear'sa hangi buildler?
Dn: Mastery cap: 300
22 Yanıt
Galliport
Galliport ⭐ 16y
niyetine göre değişir pvp yapacağım dersen S/S iyidir Fire-Cold-Bicheon 80 light. 60 ta kalabilir.Farklı kombinasyonlarda olabilir mesela fire-light. 80 olup cold 60 ta bırakabilirsin ama bu seferde snow avantajın pek olmaz.Unique keserim üstüne birde pvp yaparım dersen spear idealdir.80 capta unique avcısı karakterdi bu spear nukerler.Aynı build kombinasyonu bunun içinde geçerli ya fazla atak için fire-light. 80 ya da pvp için defans ağırlıklı fire-cold 80 light 60 kıyafet olarak protector iyidir 80 capta hp fazla olmayacağından garmentle daha kolay yatarsın
Z
Zippy ⭐ 15y
80 heuksal 80 fire 80 light 60 Cold Pro giy. Stun geldiği an biri fire diğeri light 2 nuke ölmezse bide dön hala ölmediyse ben öyle şansın 😊
lemonade
lemonade ⭐ 17y
80 heuksal 80 fire 80 light 60 Cold Pro giy. Stun geldiği an biri fire diğeri light 2 nuke ölmezse bide dön hala ölmediyse ben öyle şansın :)

😄
E
EliteTurk ⭐ 18y
80 blade 80 glavie 80 fire .
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
nüker olarak

80fire 80light 80 bicheon 60 cold
X
Xperyon ⭐ 15y
PvP'de karakterden karaktere fark eder yapılandırman ama en zevkli olanı şüphesiz Spear/Cold/Fire
bluesman
bluesman ⭐ 17y
80 Heuksal 80 Cold 80 Fire 60 Light
B
bnymmynb12 ⭐ 11y
hocam bunu her yerde paylaşmam.. 80 heuksal 80 bicheon 80 light 60 cold.. hem sword hem spear. daha sağlam bir pvp chari bulamazsın. swordla zehirler geldikten sonra yatir batir ardindan spearla bi stun windless ve dönme... karşında kim olursa olsun dayanmaz
Uranüs123
Spear derim 80fire 80 heuksal 72 light 68 cold dene derim spear da iyi build tir iyi forumlar
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Bana göre en iyi build Full INT Projector = Bicheon + cold + fire + light (60)
AlbertHein
Str Glavie char Garment Set ile Her Türlü 80 Capte Götürür.
vsroeditor.com

Bana göre her zaman Full INT = projector + cold + fire + light (60)

Karşına INT geldi mi snow'lu da olsan kaçacak delik ararsın 😄
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
vsroeditor.com
Bak zamanında şöyle bi topic açmışım bunu kullanabilirsin;

[URL unfurl="true"]https://www.extraloob.com/forums/threads/80-cap-ch-s-s-yapilandirma-private-server.314403/
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Super
Super ⭐ 13y
80 Cap en basit build serveri . 80 Fire 80 Heuksal 80 Bicheon - garment set . Snow varken yatır , batır . Snow biter aşk biter @Sieger 😘
vsroeditor.com

80 Cap en basit build serveri . 80 Fire 80 Heuksal 80 Bicheon - garment set . Snow varken yatır , batır . Snow biter aşk biter @Sieger 😘

Snow aşkı bitince, Iron aşkı başlar. 😏
Super
Super ⭐ 13y

Snow aşkı bitince, Iron aşkı başlar. 😏

15 saniye 😁
vsroeditor.com

15 saniye 😁

Devamında knock down'lar devreye giriyor, o arada da senin snowun bitiyor ki, snowu senden sonra basarsam daha avantajlıyım 😄
Super
Super ⭐ 13y

Devamında knock down'lar devreye giriyor, o arada da senin snowun bitiyor ki, snowu senden sonra basarsam daha avantajlıyım 😄

Full str char diyorum ben sen snow diyorsun . Duale karşı SS charin şansı 0 😁
Uranüs123

Full str char diyorum ben sen snow diyorsun . Duale karşı SS charin şansı 0 😁

Hybird SS oldumu o biraz zor kardeşim oda yatir batır paso atar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: