PvP Yapalım mı ? serverler de bosaldı zaten 1-2 gundur
80 Bow - 80 Blader - 80 İNT - 77 İNT ( sun+7 Shield ) -
· 48 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
öH be..Ben olsam Satarım 1 Tane bırakırım Okadar charla uğraşılırmı yau hmm
Süpermiş.
Güzel charlar kardeş.MAg balance harika olimpus dakinin extraokk
K
KöTü_CoCuK
⭐ 18y
patates goruom kale savasında buyuk emegı gectı ben _SoN_AzRaiL_ TURK_HAKAN arkım olur benı unutmusundur ama onu tanıosundur bende posadıona gectım bu arada 69 lvlım :?!!!
Heheheh Serdar Abi Ben Yasin Oynadım Bunlarla Patatesi Katil Etmiştim SEA_15 vazgeçilmez Bladecim zaten bi Prensia'yı oynayamadın O da Yazın Oraya Gelince İnşallah Mr. Green Mr. Green perde
biliyom yasin eline sağlık PK lık ta güzel şey Very Happy Very Happy
Ama Hep Pelerin Uğruna...Nasıl Olduysa Pelerinli Adama Vurdum Diğeri Öldü Mr. Green Mr. Green
Wow Mr. Green
Süper char lar helal olsun Patates ehehehehe Very Happy:D:D:d
sun +7 shiled olan çarı ne kadara satarsın? hmm Question
M
minotauros
⭐ 19y
tebrikler güzel çarlar
bende satılık char yok bu oyunu zevkine oynuyom yakın arkadaşlarımın hepsi girer oynar.
şifreyi verdiklerimin hepside 25yaş üzeri. benim sigaradan sonraki en büyük zvkim silkroad 😊 😊
şifreyi verdiklerimin hepside 25yaş üzeri. benim sigaradan sonraki en büyük zvkim silkroad 😊 😊
bende satılık char yok bu oyunu zevkine oynuyom yakın arkadaşlarımın hepsi girer oynar.
Bende Girebilir Miyim Question Question Laughing Laughing
😊 mag balnce +5 le veya sun ile yükselmezki o adamın üstünde basılı str -int e bağlı bişeydir :?!!! :?!!! :?!!!
hım güzel nerden aldın bu resimleri.
hım güzel nerden aldın bu resimleri.
Resimler Alma Değil Kendi Adamı Bunlar extraokk
o kalkan nedir ole yaw nasıl arttırmıs mag ve phy deflerı + mag balance %113 yuh dehset otesı bir şey
çok güzel char
olympusakinin mag. balance si ne süper öyle yaa
Sword Shield %115 max.
Spear %114 max.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap