Icerige atla
Extraloob

^^ 8. Nesil Sözlük Yazarı Alımları Başlamıştır ^^

· 146 Yanıt · 22K görüntüleme · Sayfa 7 / 8
Yanıtlar
L
LilBoosie ⭐ 18y
Futbol Benim Icin Dunyanin En Sevilen Sporu Bazi Insanlarin Paza Kazanma Yontemi(iddia)Tartisilacak Olaylarla Dolu Bir Spor

Tanga ise dikkat cekmek isteyen ve abazalari cogaltan bi ic giyim
B
By_41_Lee ⭐ 19y
Futbolda Hayat Topdur,Topu süsleyende Desenlerıdır. Tangada Bi Nevze Aynı İşe Yarar, Biri Topu Güzelleştiri Biri Karpuzu .... :D
C
ChosenOne ⭐ 18y
Sonuçlar ne zaman açıklanacak? 🙄
T
Tuxedoed ⭐ 18y
Futbol:İki takım arasında 11'er kişilik oynanan bir spordur.İçinde iyi-kötü herşey i bulundurur.İnsanlar kimisi için para kazanma yöntemi kimi için eğlencedir.
Tanga:Kadınların giydiği bir iç çamaşırdır.Paparazziler için bir haber malzemesidir.Erkeklerin cinsel duygularını ateşler.Çoğu ünlü(kadın)nün giydiği bir iç çamaşırıdır ve giymekte amaçları hep gündemde olmaktır.
C
Creative ⭐ 19y
Sonuçlar ne zaman açıklanacak acaba, bilan var mı?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
haftasonu.
C
ChosenOne ⭐ 18y
Tmm abi. Sabırsızlıkla bekliyorum.
B
Beta ⭐ 18y
futbol ve tangayı kıyaslamak gereksizdir çünkü aynı şeylerdir..
gerek sex gerekte göz zevkine uymakla kalmayıp ofsayt olma terimini birebir yaşama imkanını veren ulan o nasıl pozisyon bee diye sövdürürken abi hatunun pozisyon tam benlik bee dedirtebilen karmaşık bir icaddır..Dünyanın başına gelmiş biradan sonraki en önemli şeydir.
başka bir tabirlede tanga iki dağ arasından akan su gibidir öyle kusursuz bir şekilde ayırır ki iki yakayı insanın onu gördüğü anda botunu alıp içine kayası gelir
S
Seppuku ⭐ 18y
Hafta sonu açıklanacağının göre Cumatersi mi Pazar mı ? 😄
J
Journalist ⭐ 19y
Hafta sonu açıklanacağının göre Cumatersi mi Pazar mı ? :D

😐 🙏 🙏 🙏
S
Seppuku ⭐ 18y
Hafta sonu açıklanacağının göre Cumatersi mi Pazar mı ? :D

😐 🙏 🙏 🙏

: | ne demek istedin anlamadım ? 😄
C
ChosenOne ⭐ 18y
Açıklanınca görürsün diyor. 😉
S
Seppuku ⭐ 18y
ok
M
mirachetz ⭐ 19y
.
M
mirachetz ⭐ 19y
futbol bir zevktir sadece spor yaparsın tanqaya qelice oda 3 ü 1 arada qibidir her türlü isteğe cevap verir =)
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
BøBa
ZeratuL*
Creative

3 arkadaşımız seçilmiştir, gelecek nesil seçmelerinde görüşmek üzre alımlar kapatılmıştır 😎
Windy
Windy ⭐ 19y
hayırlı olsun 😜
Z
Zeratul ⭐ 18y
Omg ^^ bu ünvanı bana layık gördüğünüz için teşekkür ederim 😘 🍺
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
biz teşekkür ederiz umarım yazılarının düzgünlüğü bilgi paylaşımının kalitesi ve Sözlük Yazarlığın title'ı ile bizlere büyük katkı sağlarsın canımcım hayırlı olsun ^^
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Hayırlı olsun yeni yazarlarımıza bu bölümün değeri paha biçilemez.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: