Icerige atla
Extraloob

^^ 8. Nesil Sözlük Yazarı Alımları Başlamıştır ^^

· 146 Yanıt · 22K görüntüleme · Sayfa 4 / 8
Yanıtlar
T
Truth ⭐ 18y
Herkeze başarılar.

Futbol:Heyecandır Futbol coşkudur enerji ister güven ve çalışma ister.İzlemeside güzeldir Futbolu yorum yapmak bazen onunla mutlu olup bazen ise bağırmak.Aslında Futbol bir hayat tarzıdır.

Tanga hakkında bir yorum yapamayacağım. :D:D
P
Prada ⭐ 19y
Tanga : Ana küreyi doğu küre ve batı küre olmak üzere 2 ye ayıran gönüllerin sultanı ^^

Futbol : Oyuncularının sahada dans ettiği bir tango tarzı .. aşk .. romantizm .. tutku ...

Benden torpilin var favorim sensin şu an. İşte böyle isteyince oluyormuş, seni yazar yapmak için tüm prestijimi kullanırım 🎅
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
aslında ilk mesajda belirtecektim de işin suyu kaçar diye belirtmedim Sözlük Yazarları aslında yazarları seçebilir veya en azından bana feedback verebilir ^_~
Z
Zeratul ⭐ 18y
Tanga : Ana küreyi doğu küre ve batı küre olmak üzere 2 ye ayıran gönüllerin sultanı ^^

Futbol : Oyuncularının sahada dans ettiği bir tango tarzı .. aşk .. romantizm .. tutku ...

Benden torpilin var favorim sensin şu an işte böyle isteyi,nce oluyormuş, seni yazar yapmak için tüm prestijimi kullanırım 🎅

İlgi alakan için teşekkür ederim 😘 ilk mesajım sanatsal olmamıstı umarım bu olmustur 😄
P
Prada ⭐ 19y

İlgi alakan için teşekkür ederim 😘 ilk mesajım sanatsal olmamıstı umarım bu olmustur :D

Ilk msjda formati çözememiştin.. Olay budur işte mizahıda katıcaksın işe bilgiyide hayal gücünüde.. Bunu başardın ondan favorim oldun 🍺
İ
İTEVLADI ⭐ 18y
tanga futboldaki sağ-sol hareketlerine benzer sağ-sol yaparak gidersiniz ama sonra topu gider birisine verirsiniz:D

😈 😁

abicim yazar belli 😈 😈
İ
İTEVLADI ⭐ 18y
Al buda Benden ;

👍 Futbol: Erkeklerin favori sporu; hep yapmak isterler.Yaparken (oynarken) resmen azarlar 😈 ...Hayatlarının en güzel anlarıdır.

🤤 Tanga:Kadınların favori kıyafetidir.Her zaman giymek isterler.Giydiklerinde onlarda azarlar hatta azdırırlar.İstediklerinde ulaştıklarında hayatlarının en güzel anı olmuştur.

☕ ☕
S
Seppuku ⭐ 18y
Futbol :
On birer kişiden oluşan iki takım arasında oynanan ve oyuncuların küre biçiminde şişirilmiş özel bir topu el ve kollarını kullanmadan rakip kaleye sokmasına dayanan spor dalıdır.Futbol ilk önce önce İngiltere'de yayılmıştır.Sonra Osman Devleti ile İstanbul'â hızla yayılmıştır.
Tanga:
Bir erkekle bir bayanin dans etmesidir.
P
Prada ⭐ 19y

Tanga:

O tango olmasın ❓
D
DoNJuaN ⭐ 19y
Futbol, saçma bir şekilde vücudu yormaktır.
Tanga, fantazi dünyamızın vazgeçilmez nesnelerinden biridir.
_
_DarkRage_ ⭐ 19y
hayırlı uğurlu olsun simdiden yeni yazarlarımıza 😊
D
Futbol kimine göre saçma kimine göre de eğlenceli bi oyundur.Futbol 22 kişinin bir topun peşinde koşmasına denir.
Tanga ise kadınların kendini daha sexi hissetmeleri için yapılmıştır.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Futbol : 22 kişinin yuvarlak bir cisim etrafında 90 dakika duraklamalarıda sayarsak en az 95 dakika koştuğu mantıksız ama eğlenceli spor türüdür.Şu an albenisi en çok olan spor dalıdır.

Tanga : Erkeği etkileyen kadını ise cazibeli kılan etkileşim aracıdır.Tangasız hatun düşünülemez.Felsefe dersi 1. bölüm : Tanga, kolaya benzer içtikçe boğazın yanar asitinden.Tadındanda vazgeçemediğin lezzettir.^^

Bknz. extraloob
765217.jpg
Tanga demek hatun demektir.Tanga demek PH demektir.Tanga demek fileli çorap demektir.Tanga demek topuklu ayakkabı demektir.Tanga demek fantezi demektir.Tanga demek 1 numaralı hatun PH'nin fileli çorap giyip topuklu ayakkabısının topuğu ile tanganın bir köşesini tutarak seni fanteziye sürüklemesidir. 8)

Bla bla bla...

awwww ölüyorummm aşkom gelmişşşş bebemm benim abi şu tatlılığa bakarmısınız 34 beden ve zengin ve blonde of offf 🤤
Dosyalar (1)
M
mesut_xD ⭐ 18y
Şansımı deniyeyim 🙄
Tanga:Genellikle bayanların kullandığı benim yani bizim ilgi duyduğumuz s*xy iç çamaşırı 😁
Futbol:22 Kişinin 1 topun peşinden koşuğu ve sebepsiz yere taraftarların birbirine düşman olduğu eğlenceli bir saçmalık , ama saçma olmayan 1 şey söyLeyeyim 😊
FENERBAHÇE

❤️
ps: majestic'inkini görmeden yazıp sonra onunkini gördüm özenti gibi oldu pardon 😞
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Futbol: Fiziki gücün yanında akıl ve zekanın kullanılmasıyla oynanan ve satranca benzeyen bir oyundur ve bir yaşam tarzıdır Tanga: Hatunların en gözde en sexy ve küreyi ortadan 2 ye ayıran iç çamaşırı erkeklerinde bayanlarda gormek istedigi favori iç çamaşır 😁 Ps:Tütüsüm derslerden dolayı hiç cs oynayamıyorum bensiz havalar nasıl ben çevrimdışıyken yaz pls arkadaşta anca girebiliyorum msne :(^^
F
Futbol 22 kisinin bir sisirilmis topun pesinde kosmasının ve karsı fileye topu sokmasına denir anlamsız ama zevkli olan bir spor türüdür 😄

Tanga yaklaşık 5 cm 2 lik bez ve üç adet ipten mamül bayan iç çamaşırıdır 😄

son 200 senenin en guzel icadidir gozumde.. 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
haftasonu alımları kapatıyorum bilginize 😎
Z
Zeratul ⭐ 18y
haftasonu alımları kapatıyorum bilginize 8)

sonuçlar ne zaman açıklanır 🤘 🤤
B
BøBa ⭐ 19y

Tanga:

O tango olmasın ❓

Puahaha yarildim ya 😈 😈 beni ofistede güldürdünüz ya 😱
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
IMFAQ

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap