yarısmaya ilk kez katılıyorum mazur görün sanırım ben biraz sözcük anlamına kaçtım bi kaç tane daha yollama imkanımız varmıdır ?
Bir kaç tane değil 1 tane daha yolla göster enerjini 👍
yarısmaya ilk kez katılıyorum mazur görün sanırım ben biraz sözcük anlamına kaçtım bi kaç tane daha yollama imkanımız varmıdır ?
zuahahaha tito'da 1.Nesil Yazarmış hayrettt wallahi 😄 😄 😄
Ps : bu arada 1.Nesillere acayip saygım vardır bilginize.
Tanga : En güzel ambalajdir.. Ürününü tanıtmak isteyen hatunların gözdesidir.. Güzeli daha güzel gösterir sihiri vardir..
bu iyiydi 😁
1. yazarlarımızın zati kalitesi ortada denilecek birşey yok.
Şuan aday olmak için yazan arkadaşlar neredeyse sözcük anlamına kaçıyorsunuz daha yaratıcı olun.
Tanga : En güzel ambalajdir.. Ürününü tanıtmak isteyen hatunların gözdesidir.. Güzeli daha güzel gösterir sihiri vardir..
doğru kuzum hatırlıyorum sende 1.Nesil'sin di mi ?
@RollsRoyce,
ok hacım ekledim sorry ^^
Adaylara başarılar diliyorum.
Tanga:Parmak arası terliğin değiştirilmiş bir üst versiyonu.
ps:Çok değerli tangalar vardır.Bakınız PH
1. yazarlarımızın zati kalitesi ortada denilecek birşey yok.
Şuan aday olmak için yazan arkadaşlar neredeyse sözcük anlamına kaçıyorsunuz daha yaratıcı olun.
-aslında zaman zaman baleden daha estetik olduğu kanısına vardığım ingiltere çıkışlı icat.
-altın kuralının üstad cantona'nın dediği gibi topu mutlu etmekten geçtiği de söylentiler arasındadır.
-şeytan olarak tabir ettiğimiz kadın milletinin dahi çözemediği ve kendini kassa da çözemeyeceği kurallara da sahiptir.
vsvs.
ps: bu spor dalının resitalini izlemek isteyenleri haftasonları yolları düşerse kenan evren lisesi'nin halı sahasına beklerim.zira ders vermeyi çok severim 8)
Adaylara başarılar diliyorum.
Tanga:Parmak arası terliğin değiştirilmiş bir üst versiyonu.
ps:Çok değerli tangalar vardır.Bakınız PH
ehehe o cok degerli tangalar yerine,degerli tanga giyenler olmasin... 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap