Icerige atla
Extraloob

^^ 8. Nesil Sözlük Yazarı Alımları Başlamıştır ^^

· 146 Yanıt · 22K görüntüleme · Sayfa 3 / 8
Yanıtlar
P
Prada ⭐ 19y
yarısmaya ilk kez katılıyorum mazur görün sanırım ben biraz sözcük anlamına kaçtım bi kaç tane daha yollama imkanımız varmıdır ?

Bir kaç tane değil 1 tane daha yolla göster enerjini 👍
R
RollsRoyce ⭐ 19y
zuahahaha tito'da 1.Nesil Yazarmış hayrettt wallahi 😄 😄 😄

Ps : bu arada 1.Nesillere acayip saygım vardır bilginize.

Abi beni listeye yazmamışın sanırım görmedin 😗 :?
Q
Quater ⭐ 18y
Öncelikle hayırlı olsun ben hemen cevap vereyim futbol insanların savrulup durdukları şu dünyada sorunlar yaşarken bağlandıkları bir yaşam kaynağıdır erkekler için futbol demek hayat demektir.

Tanga ise çivisi çıkmış şu dünyanın sapıklık ve kudurmuşluk içinde olan insanlarının biraz daha nasıl sapıtabilirm diyerek yaptığı saçma birşeydir
E
Elessar ⭐ 18y
Futbol: Kimisine göre spor. Kimisine göre körü körüne taraftarlık. Kimisine göre sanattır. Aslında bunu bilemeyiz bazen bakarız futbol oynayan bir adam tanrının eli olur. Bazen milli bir mücadeleye döner. Bazen kendi koydugumuz sacma kurallarla eglenebildiğimiz bir oyun ortaya cıkar. Bazen mac izlenirken teröristlerin basılmasıyla basarılı bir operasyon silahı olur futbol. Aslında kısaca futbol hayattır. Hayat güzel 😄

Tanga:Erkekleri duygusallaştıran( 🎭 farklı duygular hisettiren 🎅 ) ve lan bu terziler kadar zeki insanlar yok dedirten devrim niteliğinde bir ic camasırıdır 🍺
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Tanga : En güzel ambalajdir.. Ürününü tanıtmak isteyen hatunların gözdesidir.. Güzeli daha güzel gösterir sihiri vardir..

bu iyiydi 😁

zuahahah güzeldir adam üstad 🕵️

@RollsRoyce,

doğru kuzum hatırlıyorum sende 1.Nesil'sin di mi ?
T
Tarantella ⭐ 19y
1. yazarlarımızın zati kalitesi ortada denilecek birşey yok.
Şuan aday olmak için yazan arkadaşlar neredeyse sözcük anlamına kaçıyorsunuz daha yaratıcı olun.

yarısmaya ilk kez katılıyorum mazur görün sanırım ben biraz sözcük anlamına kaçtım bi kaç tane daha yollama imkanımız varmıdır ?

-aslında zaman zaman baleden daha estetik olduğu kanısına vardığım ingiltere çıkışlı icat.
-altın kuralının üstad cantona'nın dediği gibi topu mutlu etmekten geçtiği de söylentiler arasındadır.
-şeytan olarak tabir ettiğimiz kadın milletinin dahi çözemediği ve kendini kassa da çözemeyeceği kurallara da sahiptir.
vsvs.

ps: bu spor dalının resitalini izlemek isteyenleri haftasonları yolları düşerse kenan evren lisesi'nin halı sahasına beklerim.zira ders vermeyi çok severim 😎
E
Elessar ⭐ 18y

Tanga : En güzel ambalajdir.. Ürününü tanıtmak isteyen hatunların gözdesidir.. Güzeli daha güzel gösterir sihiri vardir..

vauv bu bizi aşar 🎅
X
XER0 ⭐ 19y
hayırlı olsun, yazar olmak isteyenlere başarılar.
R
RollsRoyce ⭐ 19y
doğru kuzum hatırlıyorum sende 1.Nesil'sin di mi ?

Evet Abi yalvara yakara olmuştum 😁 😜
D
Dwomalath ⭐ 18y
eheh aslında hepsi göreceli bi bakımdan

Futbol:Dünya üzerine kurulu bir spor dalı, "Evlerin reisi" olarakta bilinen insanları yani baba kitlesini yakından ilgilendiren ve eve amaçsızca gidip hayatını futbol üzerine odaklarsın olay budur.Yeni holiganlarında doğmasını sağlamıştır ve "Fanatik" Kültürünü yaratmıştır. Hangi taraftar daha çok kan akıtırsa ondan korkulur, maçlarına gidilmez boyun eğilir kaostur odur budur. Futbol kısacası hayattan çalar ama ayrıca arkadaş çevresinde önemli etkileri olur, futbolu ne kadar iyi yorumlarsan o kadar iyisindir, sorunda orda işte. Bunu yapmak için kaç yıl köşe yazısı okuyanları biliyorum 😄

Tanga:Burası farklı işte giyene göre değişir, her insana farklı tür yakışır, kısacası tanga'nın görünümü değil giyen kişi önemlidir. 50 Yaşında kadının üstündemi daha iyi gider sizce 19 yaşındaki güzel fizikli bir bayanın üzerindemi 😈
C
Contes ⭐ 18y
=Tanga

Giyildiğinde İnsana Diş Arasına Sıkışmış Hissi Veren İç Çamaşırı 🙏
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
@RollsRoyce,

ok hacım ekledim sorry ^^
R
RollsRoyce ⭐ 19y
@RollsRoyce,

ok hacım ekledim sorry ^^

Rica ederim abi tşkler 😘
P
Peregrine ⭐ 19y
Futbol, bir spor dalının yaşam biçimine dönüşmesine verilebilecek en güzel örnektir. Bu kültür içinde futbol için canını verenler de mevcuttur tarafım diyip de tarafının bir oyuncusunun bile adını bilmeyenler de.
Tanga ise seks football club'ın 10 numaralı topçusudur. ☕
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Adaylara başarılar diliyorum.
Tanga:Parmak arası terliğin değiştirilmiş bir üst versiyonu.

ps:Çok değerli tangalar vardır.Bakınız PH
E
El Verano ⭐ 18y

ehehe o cok degerli tangalar yerine,degerli tanga giyenler olmasin... 😁
C
CaN_KsK ⭐ 19y
1. yazarlarımızın zati kalitesi ortada denilecek birşey yok.
Şuan aday olmak için yazan arkadaşlar neredeyse sözcük anlamına kaçıyorsunuz daha yaratıcı olun.

-aslında zaman zaman baleden daha estetik olduğu kanısına vardığım ingiltere çıkışlı icat.
-altın kuralının üstad cantona'nın dediği gibi topu mutlu etmekten geçtiği de söylentiler arasındadır.
-şeytan olarak tabir ettiğimiz kadın milletinin dahi çözemediği ve kendini kassa da çözemeyeceği kurallara da sahiptir.
vsvs.

ps: bu spor dalının resitalini izlemek isteyenleri haftasonları yolları düşerse kenan evren lisesi'nin halı sahasına beklerim.zira ders vermeyi çok severim 8)

Gaiada ders vermeye benzemez dostum geleyim İstanbul'a verelim dersimizi 😁 😎
R
RollsRoyce ⭐ 19y

ehehe o cok degerli tangalar yerine,degerli tanga giyenler olmasin... 😁

Evet 1 milyon $ Parisimizin tangası benim boxera 100 lira versinler hemen verem uğur böcekli 😈 😁
Z
Zeratul ⭐ 18y
Tanga : Ana küreyi doğu küre ve batı küre olmak üzere 2 ye ayıran gönüllerin sultanı ^^

Futbol : Oyuncularının sahada dans ettiği bir tango tarzı .. aşk .. romantizm .. tutku ...
E
El Verano ⭐ 18y
futbol ve tanga aslinda baglantili;
birisi denince akla derbi,oteki denince kadinin derdi... 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: