Icerige atla
Extraloob

8. NESİL EXTRA MAGAZİN PAPARAZZİ ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

· 37 Yanıt · 7.6K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Artık yeni globaller olduğuna göre bizde görevimizi yapalım. Özlemiştim röportaj yapmayı 😘

Hacı sen takıl biz Autumnla geliyoruz so sooooon wait 4 us 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Artık yeni globaller olduğuna göre bizde görevimizi yapalım. Özlemiştim röportaj yapmayı 😘

wayysss çok zekice 3 kişi geldi değil mi hacım her hafta 1 tane 3 hafta keyfle okuruz siz 3 kişiyle de aynı gün yapın bitirin sonra rahat rahat takılın işte :P

Ahahaha birde o var değilmi?Pplere söyleyeyim haftasonları boşum 😆 summer3: biggrint1

biggrint1 makara: summer3:
G
Genie ⭐ 16y
uygunsam katılmak isterim 😊
A
Afgan ⭐ 17y
Yeni paparazilere Şimdiden Başarılar o zaman
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
@ BLoodLine,

hayırlı olsun canımcım 😘 ❤️ 🍺
E
Extrowe ⭐ 16y
Alımlar sonlandırıldımı abi 😜
E
EliteTurk ⭐ 18y
Alımlar sonlandırıldımı abi :P

eheh ekip diyoruz ekip BLoodLine a o kadarmı güveniyorsun bir ekibin yükünü tek başına sırtlicaksa o eneji varsa neden olmasın 😜 ama bence gece daha yeni başlıyor en aşagı sağlam beş paparazzi ye ihtiyacımız var. ❤️ 😘
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

pazar gününe kadar party devam ediyor 😎
A
Avasin ⭐ 17y
Adaylığımı koydum pp liğe 😎
E
Extrowe ⭐ 16y

pazar gününe kadar party devam ediyor 8)

Tamam abi seçilemedim herhalde bidahaki partye artık 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Adaylığımı koydum pp liğe 8)

TIP okuyacaksın bu işleri kovalayabilecek misin kuzum de bakayım daha van kedisi göndereceksin bana 😜
A
Afgan ⭐ 17y
@ BLoodLine,

hayırlı olsun canımcım 😘 ❤️ 🍺

Teşekkür ederim okan abi
beraber güzel şeyler çıkaraçağımıza eminim .
Her zaman üsttedir ExL farkı
Öpüyorum okan abi 😘 ❤️ 😜
A
Avasin ⭐ 17y
Adaylığımı koydum pp liğe 8)

TIP okuyacaksın bu işleri kovalayabilecek misin kuzum de bakayım daha van kedisi göndereceksin bana :P

aktif olamadığım doğru bu aralar 😁

Ps: Sarı lacivert göz rengi olsun emi ? biggrint1
K
KuRaLp ⭐ 17y
İnce eleyip sık dokuyoruz derken ne demek istedin Okan abi ? Online süresine göre yada forumda mesaj sayısına göre mi bakıyorsunuz belirli kriterler nedir ? şahsen ben günde 10 saate yakın bilgisayar başındayım ama mesaj yazmayı pek sevmiyorum papparazi olamaz mıyım açıklayabilir misin ?
E
EliteTurk ⭐ 18y
İnce eleyip sık dokuyoruz derken ne demek istedin Okan abi ? Online süresine göre yada forumda mesaj sayısına göre mi bakıyorsunuz belirli kriterler nedir ? şahsen ben günde 10 saate yakın bilgisayar başındayım ama mesaj yazmayı pek sevmiyorum papparazi olamaz mıyım açıklayabilir misin ?

24 saat başında olman farketmiyor kuzum aktif olucaksın ortama akıcaksın paparrazzi adı üzerinde yerinde duramicak kıpır kıpır olucaksın. nese:
K
KuRaLp ⭐ 17y
Şahsımca o özelliklere sahip olduğuma inanıyorum bakalım ne olacak 😊
E
EliteTurk ⭐ 18y
Şahsımca o özelliklere sahip olduğuma inanıyorum bakalım ne olacak :)

Günden güne post sayına nerelere mesaj attığına donuna kadar inceleniceksin haberin ola. makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: