Icerige atla
Extraloob

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

· 46 Yanıt · 2.5K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Ben de
8 Mart Kadınlar Gününü En İçten Sevgileimle Kutlarım...
Onlar Olmasaydı Bizim Halimiz Neydi ...

onlar olmasa bizde olmazdık 🍺
W
WaX LahiNe ⭐ 18y
Nice Kadınlar Gününe :]
K
Kai ⭐ 18y
Bütün kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun 😎

❤️ 😎 Kutlu olsun.
C
Calipto ⭐ 17y
Dünya kadınlar günü kutlu olsun.
E
El Verano ⭐ 18y
Bu sitede kadin var mi ki... 🤔 😗
B
Bloodia ⭐ 18y
Windy
Windy OP ⭐ 19y

öğretmenler günü içinde topic açılmıştı,illa bir yerde anılan kişilerin bulunması gerekiyormuki? biz tüm kadınları anıyoruz sadece burayla kısıtlı değil yani 🎭
E
El Verano ⭐ 18y

öğretmenler günü içinde topic açılmıştı,illa bir yerde anılan kişilerin bulunması gerekiyormuki? biz tüm kadınları anıyoruz sadece burayla kısıtlı değil yani 🎭

Benimkisi sadece soruydu,ancak seninkisi cevap gibi gorunmuyor. xD
Windy
Windy OP ⭐ 19y

Benimkisi sadece soruydu,ancak seninkisi cevap gibi gorunmuyor. xD

demek istediğim,sitede kadının olup olmaması,başlığın açılmayacağı anlamına gelmez 👍 ve yönetimde bayan üyelerimiz var 🍺
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

başlığı iyi oku güzelim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Bu sitenin kadınlar gününü değil senin annenin gününü kutluyoruz kendisiyle aran iyiyse iletebilirsin kutlama mesajlarımızı 😘 ❤️
P
Prophecy ⭐ 17y
F
F10diP| ⭐ 19y
H
E
El Verano ⭐ 18y

başlığı iyi oku güzelim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Bu sitenin kadınlar gününü değil senin annenin gününü kutluyoruz kendisiyle aran iyiyse iletebilirsin kutlama mesajlarımızı 😘 ❤️

Tabi aram iyi,bende bir annenin evladiyim sonucta.
Ama ben sadece, bu sitede kadin var mi diye sordum. 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
abi sorunun başlıkla alakası yok haa ok şöyle yanıt verilebilirmiydi belki evet.

evet sitede bayan var yaşları 17den başlıyor 43e kadar hepsiylede özel olarak görüşüyorum bazıları anne bazıları öğrenci capişş canımcım ^^
E
El Verano ⭐ 18y
abi sorunun başlıkla alakası yok haa ok şöyle yanıt verilebilirmiydi belki evet.

evet sitede bayan var yaşları 17den başlıyor 43e kadar hepsiylede özel olarak görüşüyorum bazıları anne bazıları öğrenci capişş canımcım ^^

Heh,iste bu sorumun cevabini aldim.
Ben bir soru sorunca, butun site bana karsi guard aliyor. xD
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

guard değil de belki bıraktığın izler hep böyledir sert olmamak lazım nasıl ki kibarca cevaplar bekleniyorsa kibarca sorular sorulmalıdır direk net ve kinaye sanatı varsa çok nadir doğru cevabı alırsın bu yüzden kibarlık rulezzzzzzzzzzzzzz 😄
C
Dünya emekçi kadınlar günü kutlu olsun 😉
E
El Verano ⭐ 18y

guard değil de belki bıraktığın izler hep böyledir sert olmamak lazım nasıl ki kibarca cevaplar bekleniyorsa kibarca sorular sorulmalıdır direk net ve kinaye sanatı varsa çok nadir doğru cevabı alırsın bu yüzden kibarlık rulezzzzzzzzzzzzzz :D

kibarlikkkkk,yapma bunu :p
Soru vardir itina ile secilir,soru vardir gafleti olcmek icin secilir. 😎

ps:avatarimda ki buyutec,benim icimi gosteriyor... 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: