Icerige atla
Extraloob

8 Dg'deki Server Böyle Dağıtılır kral_tr Hunter vs Thief

· 17 Yanıt · 1.8K görüntüleme
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y

O zamanlar ne sony vegas vardı nede framp 😳 Gamecam mamcam devam tam yol ileri.Biz gene 3 kişiydik.Server olympus 😎 8dg'de kraldıl kral.Adı üstünde kral_tr 😁
17 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
ps:Videonun sonundaki küfür için özür dilerim şimdiden o zaman çocukluğun verdiği bir heyecan vardı. 😜
W
Warrison ⭐ 15y
ahh nerde, o eski heyecanlar 😢
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y

Aynen hacım bakarsanız eu charlar daha yeni çıkmıştı.Vuruyorduk pvpnin gözüne. summer2:
E
EliteTurk ⭐ 18y
İlk Pasific serverında başladığım günler aklıma geldi SuperStar diye bi chenise Bow cu vardı birde glavyeci Fly vardı onlar Theif di gelirlerdi 10 kişi çullanırdık üstlerine adamlar sağlam başa çıkılmaz hal alıyordu aaah ahhh eski günler geldi aklıma. 🎭

Ps: Video güzeldi. 🍺
1
13LazeR ⭐ 17y
Ellerine Sağlık Dağıtmış Ortalıgı Valla.
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
İlk Pasific serverında başladığım günler aklıma geldi SuperStar diye bi chenise Bow cu vardı birde glavyeci Fly vardı onlar Theif di gelirlerdi 10 kişi çullanırdık üstlerine adamlar sağlam başa çıkılmaz hal alıyordu aaah ahhh eski günler geldi aklıma. 🎭

Ps: Video güzeldi. 🍺

Bro ne güzeli ya :)O zamanlara göre en kaliteli video ama Full HD olucaktı bu tadına doyum olmazdı. 😁
ps:Teşekkürler. ❤️
1
13LazeR ⭐ 17y
Önemli Değil Her Zaman 😊
J
Judas ⭐ 19y
benim bildiğim olympusun kralı qokHaN_KsK di :))
V
Viski ⭐ 18y

aynen dostum.. Bot Felan Yoktu Elle Kasardık Ne GüzeL 😆
T
TheCunninG ⭐ 19y
Bro o sıralarda bende NUKER_BABY vardı hatırlıyor muusn
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Bro o sıralarda bende NUKER_BABY vardı hatırlıyor muusn

Evet hatta kesiyorum o videoda +7 shield var.Mehmet gil.Burdur'dan real arkadaşımdır. 🎭
P
Patience ⭐ 15y
Bazı şeyler yenilendikçe güzelleşir ama bu oyun öyle değil 😉
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Bazı şeyler yenilendikçe güzelleşir ama bu oyun öyle değil ;)

Doğru söz.Ne denilebilir ki! 🤝
N
Niobe ⭐ 17y
ne günlerdi bee hayat sro demekti o zamanalr benm için mükemmel ötesi bi oyundu..
Lise 2 de kalmıştım sro yüzünden ama değerdi gene olsa gene yapardm 😄
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
ne günlerdi bee hayat sro demekti o zamanalr benm için mükemmel ötesi bi oyundu..
Lise 2 de kalmıştım sro yüzünden ama değerdi gene olsa gene yapardm :D

Düşüncelerin yanlış.Oyunun sadece oyun olduğunu ve buranın sadece bir sanal olduğunu asla unutmayınız.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: