+5 BLADE VARDI 32 LWL DEDIM +6 DENEYEM DENDIM OLDU ARDINDAN +7 LUCK KULLANMADAN BASTIM +7 OLDU +8 DENEYEMMI BEYLER
+8 denıyom
· 28 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
ilk önce başlık ve içeriğini küçült
+8 sakın deneme yanacaktır büyük ihtimalle.
+8 sakın deneme yanacaktır büyük ihtimalle.
YHA NBE YAPAYIM SOLEYIN CRIT 1 AMA DANDIK BIR BLADE SATSAN SATILIRMI ?? 5M 6M E
başlığını küçültürmüsün hemen.
hayır basma gerek yok.
ben olsa +11 e kadar denerdim ne kaybedersinki(yanarsa sorumluluk kabul etmiyorum) Mr. Green
ben olsa +11 e kadar denerdim ne kaybedersinki(yanarsa sorumluluk kabul etmiyorum) Mr. Green
hacım keske 8 degres sılahıma bassaydım+3 masum masum beklıyodu offf olesıne basam dedım ar arda +7 oldu +8 denedım sılah yok oldu olsun kaybettıgım 2 tane weapon elıxsırı ama hayatımda +7 bastım +7 club olusturalım Twisted Evil
bosver hacım deneme +8 e kesinlikle patlıcaktır
cok gec artık Mr. Green bikere _AvRiL_ sazanıda 72+5 crit 12(zamanında pacific in en sağlam critli vs. glaviesi idi) immortalsız +6 denemiştide silah puf olmuştu ama ne gülmüştük ya o gece sabaha kadar yanaklarım ağrımıştı Mr. Green
bas gitsin ne olacak yahu olursa süppoo olur ama Twisted Evil
L
last_knight
⭐ 19y
cok gec artık Mr. Green bikere _AvRiL_ sazanıda 72+5 crit 12(zamanında pacific in en sağlam critli vs. glaviesi idi) immortalsız +6 denemiştide silah puf olmuştu ama ne gülmüştük ya o gece sabaha kadar yanaklarım ağrımıştı Mr. Green
hehe Mr. Green
+5 BLADE VARDI 32 LWL DEDIM +6 DENEYEM DENDIM OLDU ARDINDAN +7 LUCK KULLANMADAN BASTIM +7 OLDU +8 DENEYEMMI BEYLER
hayırrrrrrr deneme sat parayu kıraruk valla he Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
patlamadımı hala Twisted Evil
B
BursaSporLu
⭐ 19y
vallaha ben + basrken stone basarken dıyom yansa ne oclak yanmasa oyun bu ya yarın ölürsek char bosa gıdıcek dıye dusunuyom ve basıyom böyle düşünerek ne +7ler yaktım Very Happy
bas ama olmuyor Very Happy
durun beyler şimdi çocuk heycandan ölecek Cool
I
I_RevenTon_I
⭐ 19y
WAlla bndede oLsa bnde denerdim nolcakki nasıl olsa çok yüksek lwlin silahıda deiL Cool
WAlla bndede oLsa bnde denerdim nolcakki nasıl olsa çok yüksek lwlin silahıda deiL Cool
6 ay öncesinin konusu; nasıl buluyorsunuz yav... Mr. Green
Kesin patlar.. saten bala mala basmışın +7' e Mr. Green
X
XipeHocter
⭐ 19y
Bas Nolcak 32 Levellık Şey 64 72 felan olsa BASMA derdim !
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap