Icerige atla
Extraloob

+8 denıyom

· 28 Yanıt · 2.3K görüntüleme
S
ShiZE OP ⭐ 19y
+5 BLADE VARDI 32 LWL DEDIM +6 DENEYEM DENDIM OLDU ARDINDAN +7 LUCK KULLANMADAN BASTIM +7 OLDU +8 DENEYEMMI BEYLER
28 Yanıt
P
pfffffff ⭐ 19y
ilk önce başlık ve içeriğini küçült
+8 sakın deneme yanacaktır büyük ihtimalle.
S
ShiZE OP ⭐ 19y
YHA NBE YAPAYIM SOLEYIN CRIT 1 AMA DANDIK BIR BLADE SATSAN SATILIRMI ?? 5M 6M E
P
pfffffff ⭐ 19y
başlığını küçültürmüsün hemen.
B
bobby_ ⭐ 19y
hayır basma gerek yok.
P
Pennywise ⭐ 19y
ben olsa +11 e kadar denerdim ne kaybedersinki(yanarsa sorumluluk kabul etmiyorum) Mr. Green
S
ShiZE OP ⭐ 19y

ben olsa +11 e kadar denerdim ne kaybedersinki(yanarsa sorumluluk kabul etmiyorum) Mr. Green

hacım keske 8 degres sılahıma bassaydım+3 masum masum beklıyodu offf olesıne basam dedım ar arda +7 oldu +8 denedım sılah yok oldu olsun kaybettıgım 2 tane weapon elıxsırı ama hayatımda +7 bastım +7 club olusturalım Twisted Evil
O
oOKingOo ⭐ 19y
bosver hacım deneme +8 e kesinlikle patlıcaktır
P
Pennywise ⭐ 19y

cok gec artık Mr. Green bikere _AvRiL_ sazanıda 72+5 crit 12(zamanında pacific in en sağlam critli vs. glaviesi idi) immortalsız +6 denemiştide silah puf olmuştu ama ne gülmüştük ya o gece sabaha kadar yanaklarım ağrımıştı Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bas gitsin ne olacak yahu olursa süppoo olur ama Twisted Evil
L

cok gec artık Mr. Green bikere _AvRiL_ sazanıda 72+5 crit 12(zamanında pacific in en sağlam critli vs. glaviesi idi) immortalsız +6 denemiştide silah puf olmuştu ama ne gülmüştük ya o gece sabaha kadar yanaklarım ağrımıştı Mr. Green

hehe Mr. Green
M
MoonLife ⭐ 19y

+5 BLADE VARDI 32 LWL DEDIM +6 DENEYEM DENDIM OLDU ARDINDAN +7 LUCK KULLANMADAN BASTIM +7 OLDU +8 DENEYEMMI BEYLER

hayırrrrrrr deneme sat parayu kıraruk valla he Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
F
ffearless ⭐ 19y
patlamadımı hala Twisted Evil
B
vallaha ben + basrken stone basarken dıyom yansa ne oclak yanmasa oyun bu ya yarın ölürsek char bosa gıdıcek dıye dusunuyom ve basıyom böyle düşünerek ne +7ler yaktım Very Happy
T
tikijan ⭐ 19y
bas ama olmuyor Very Happy
M
Morwena ⭐ 19y
durun beyler şimdi çocuk heycandan ölecek Cool
I
WAlla bndede oLsa bnde denerdim nolcakki nasıl olsa çok yüksek lwlin silahıda deiL Cool
B
bannedddd ⭐ 19y

WAlla bndede oLsa bnde denerdim nolcakki nasıl olsa çok yüksek lwlin silahıda deiL Cool

6 ay öncesinin konusu; nasıl buluyorsunuz yav... Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y
Kesin patlar.. saten bala mala basmışın +7' e Mr. Green
X
XipeHocter ⭐ 19y
Bas Nolcak 32 Levellık Şey 64 72 felan olsa BASMA derdim !

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: