- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Arkadaşlar server zeus adam staffa karşılık 2500$ vermiş ama sahibi kabul etmemiş 😱 (bi kerede bize sun düşmezki :? ) nese paylaşmak istedim
76 lvl sun staff server zeus
· 24 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ona bi +9 varya ufff
acayip olur varya +9 serverın kralı olur
N
NephilimAngel
⭐ 19y
onu +5 yapsada serverın kralı zaten xD
ben olsam 2500$ a satardım adam ii para vermiş bence yada açık arttırma yapardım 😈
bana sun düşse zaten direk 2500 3000$ a alıcısını bulurum ^^ yani bir oyun için 3000$ gibi bir para iyi para Kral olmaya değmez xD hayırlısı olsun güzel staf..
çar işe yaramadımı o stafff da işe yaramaz 😉
çar işe yaramadımı o stafff da işe yaramaz ;)
Kendi charından biliyo xD
çar işe yaramadımı o stafff da işe yaramaz ;)
Kendi charından biliyo xD
hade la kendi çarımdan biliyomuşum +5 staff var uriye 41k vuruyom normal "life turnover" 'le 😄 zerkle 55 k olabilir.[HİÇ ZERKLİ UNİQUE KESMEDİM 🙄 ]
BEN OLSAM 2500$ A SATARIM NE YAPCAM YA O SUN ALLA ALLA Bİ SATARIM YUNU BIRAKIRIM HER ŞEYİ BIRAKIRIM sonra bi soyulursa adama 2500$ 'fena gelir o yüzden hiç düşünmeden paypal 'a yatır derdim ondan sonra al itemini bence
bunla tgye tek atılırmı 😈 😈
hayır çeyrek buçuk atılır TG bunu görünce bayulur 😄
hayır çeyrek buçuk atılır TG bunu görünce bayulur :D
😁
T
TitusPullo
⭐ 19y
Tadı çıkmaz ki herkeze tek atmanın (:
Bırakın O Serverı.Adam Herkese Tek 😈
bentek mek atmam vallaah satarı mgeçerim oyun değilmi bu alla alla, çatır çatır yerim 10 tnae 80 lwl süper çar alırım.
HELL_SPY a katılıyorum sonuçta bir oyun bende olsam satarım ama dediğim gibi açık arttırmayla 😄 kim daha çok verirse
B
BlackMarshall
⭐ 19y
war staff var belki bilirsin eski ismi We o adam kolluyor bunu almak için alayına tek atar
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
O Staff ' la tek atamıcağı charachter yoktur heraLde 😊
tek atamayacagı tek karakter 90 lvl full sun+9 takısına kadar blader anca ona atamaz ama yinede 1 k canını bırakır: d
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap