Icerige atla
Extraloob

76 lvl charım ıcın skıll yardımı ıstıyorum bılen anlayan var

· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme
13 Yanıt
D
dreadlogos ⭐ 18y
Anladığım kadarı ile Melez(Hybird) Karaktersin..Ve ne olursa olsun Weapon skillinin 90 olacagını unutmamalısın karakterinin skillerini buna göre planlamalısın.
Heuksalın asıl lazım olan skillerini siteden öğrenebilirsin ben 3 haftalık SRO oyuncusuyum:D

Senin yaptıgına göre Fire-Liht-Heuksal bunlar 90a göre ayarlanması lazım...
Şunu unutma sana en çok lazım olucak skill COldun Phy.Def. skilli. ve buna bi an önce çare bul derim.(Weak Guard-Soft Guard Serileri)

Aslında karakterinin yapılandırılması 90 Heuksal 90 Cold 90 Fire 30 Light olucak .
Nukeler ve bütün Def. Skilleri açılacak(90 a kadar SP tutumundan dolayı Fire daki Magic def. açmayabilirsin İntin bunu karşılayabilir.)

Şu anki konumu değerlendirecek olursak 90 Light 90 Fire 90 Cold yap Heuksalı çek 30 a Zaten canın bu gidişle 90 da Full blue larla 14k ı geçicek hic yoktan tek yemessin Armor giyin zaten o kadar biliyosundur Hayırlı kasmalar

Kötü olabilirim ama lütfen kötü söz söylemeyin:(
S
Sniker ⭐ 19y
Skilllerin gayet güzel.Bence hybird yapılandırmak istiyorsan 90 fire 90 heuksal 60 cold 60 light yaparsın fire imbue kullanırsın.colddan gelen 40% snow sana yeter zannediyorum. Setin str 6 olunca 90 lvl de 16 17k hp olacaktır.Fire açarakta critlerindeki farkı herkese gösterebilirsin 😉
R
Rhea ⭐ 19y
skiller güzel ama statlar biraz kötü gibi 2 int 1 str değil çorba gibi birşey olmuş
E
arkadaşım statlarının kötü oldunu biliyoruz ancak bu defansına canından dolayı + sağlar.sana defans değil attack skilleri lazm zaten nuker olarak 10k canın var:D nukerlerden az vurduğunu zannediorm coldu birazdaha yükselt onun haricinde lighting ve fire ı lwlinde götür coldun snow sheild skilini master lwlinle aynı seviyede olsun tabi phy defans skilide başarılar
W
wking OP ⭐ 18y
arkadaslar cok tesekkur ederım
bu kadar karısıklık
acemılıkten kaynaklanıyor

weapon skıllerını yukseltıyorum o zaman
bırde cold
:
😊
D
doruQue ⭐ 18y
işin çok zor karmançorman olmuş...:/
elinden çıkar yoksa çok para harcattırır sana...
yani ugraşılmaz bunla bence... =/
M
mesut_xD ⭐ 18y
Fire Ezik Kalsın Ordan Gelen SpyLe Ligth/cold/spear çekersin 😉 Ama garment olman gerek mag def yok 😉
K
Karpuzz ⭐ 18y
hic kasma bence 😉

ama illa kasacam diyorsan, fire 90 heuksal 90 cold 60 light 60
B
90 Heuksal 90 Cold 60 Fire 60 Light. yapıyor glavıecılerı.
R
rapis ⭐ 18y
bence berbat ateşi kapat bicheona wer charın çok güzeL oLur buzuda iLerLetirsen 1 tane pre pLu ve sp ticketi iLe işin oLur
M
mrtcnt ⭐ 18y
90 Heuksal 90 Cold 60 Fire 60 Light. yapıyor glavıecılerı.

90heuksal 90light 60fire 60cold mu demek istedin???

hic kasma bence 😉

ama illa kasacam diyorsan, fire 90 heuksal 90 cold 60 light 60

Skilllerin gayet güzel.Bence hybird yapılandırmak istiyorsan 90 fire 90 heuksal 60 cold 60 light yaparsın fire imbue kullanırsın.colddan gelen 40% snow sana yeter zannediyorum. Setin str 6 olunca 90 lvl de 16 17k hp olacaktır.Fire açarakta critlerindeki farkı herkese gösterebilirsin ;)

bence el yakma olarak fire ii olsada hybrid için light daha ii parry ratio ve mag attack +sı vazgeçilmez bnece

90heuksal-90light-60fire-60cold derim
S
slam26 ⭐ 19y
bu char seni çok uğraştıracak statların çok kötü karman çorman olmuş allah kolaylık versin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: