Icerige atla
Extraloob

74 lwl de str glavie çarla lord yarkan kesilirmi gelin bakın

· 33 Replies · 4.8K views
B
Bellatrix OP ⭐ 19y
arkdaşlar serwer poseidon str farkı buda ayrıca bu Lordların 2sini de aynı günde kestim Very Happy ss leri koyuyorum Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing extrabeer
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
33 Replies
W
WildKing ⭐ 19y
tbrklr unıon masterımız
B
Bellatrix OP ⭐ 19y
saol senin çar adı ne?
W
WildKing ⭐ 19y

saol senin çar adı ne?
KaHRaMaN_0
T
Tweaked ⭐ 19y
Tebrıklerr 74 level Güzel .....
H

arkdaşlar serwer poseidon str farkı buda ayrıca bu Lordların 2sini de aynı günde kestim Very Happy ss leri koyuyorum Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing extrabeer
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

Ulen ihsan senmisin senin ne işin war olm burda ben HeLL_AwAiT ous len ben kro Mr. Green
S
Tebrikler
Ne Kadar sürdü Mr. Green
K
kocakafali ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

ula ıhsan nbr bende posedıonda aynı guıldeyız ısmımı vermıcem Mr. Green
R
RyuKenJin ⭐ 19y
tbrkler 74 lvl de sen yıne ıyı kesmıssın bızım redsea de arkdaş ant0ny0 67 lvl de kestı Very Happy
R
Rahatsizim ⭐ 19y
tebrik ederim.

arkadaşlar bir de resim konulan mesajlarda alıntı yapmazsanız iyi olur. görüntü çok bozuluyor.
R
RyuKenJin ⭐ 19y

tebrik ederim.

arkadaşlar bir de resim konulan mesajlarda alıntı yapmazsanız iyi olur. görüntü çok bozuluyor.

cok dogru ben solıcektım tamda Very Happy
Z
Zardock ⭐ 19y
vala helal olsun ben 71 de gıtmıstım bı caktı 7 k sonra bı spam yaptı ben yerde Mr. Green
L
Lloody ⭐ 19y
İyi iş çıkarmışın tebrikler extrabeer
R
RaPLeX ⭐ 19y

tbrkler 74 lvl de sen yıne ıyı kesmıssın bızım redsea de arkdaş ant0ny0 67 lvl de kestı Very Happy

serwerin en saglam STR-bow charıydı bi zamanlar xD

ben 55level falanken Lord keserdi xD

sımdı piyasada yok ant0ny0 come again xD
F
fethi ⭐ 19y
tbrkler kardeş bende 74 um ama kesecegımı sanmam.16k hp 6 k mp var snın set eksık biraz heralde..ama ölmen lazımdı yardımcılar cıkınca bizim serverda 80 str ler yatıyo..
K
kocakafali ⭐ 19y
ihsan sen 50 lvlde isyu kesmıstın demı oguz koymustu ssyı 1 ay önce Very Happy
D
DarkHero ⭐ 19y
Tbrkler ama str 74 de kesio ,nuker 62 lvlde kesio ^^ canlı şahitim OSKIJEN 62 lvl ken Lordu kesmişti server persia
E
Excrea ⭐ 19y
yok artik nereye 62 de kescek bi nuke atsa yarkan gelip sadece 1 kere wursa bile %200 yatar Very Happy ki zaten yarkana nuke atsa we yarkan ona gelmiyosa etrafta baslakalari wardir demektir we 1 kisi olsa bile 62 lvl adamn wurcagindan cok daha iyi wurur
O
oOKingOo ⭐ 19y
ah ah ihsan ben oOKingOo charımı hacklediler o zaman ben oynuyordum ama şimdi p.çin biri oynuyor
O
oOKingOo ⭐ 19y
ihsan benim charı nasılsa ben alcam geri kimin aldığını buldum şimdi babası kaldı telefonunu aldımmı tamamdır çalan kişi kastamonudaymıs Evil or Very Mad

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: